Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jagodzianka

jagodzianka

#7249975 Napisano: 28.03.2025 10:48:15 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Airwick Rossmann 10 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7249029 Napisano: 25.03.2025 07:42:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Już chyba więcej wydałam na Wedla niż bym ten bilet za 70 zł sobie po prostu kupiła 😐 Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7248063 Napisano: 20.03.2025 14:29:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Chętnie zamienię głośnik jbl go3 na kubek Stanley Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7247471 Napisano: 18.03.2025 13:26:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
łooo panie zęby nawet torby z Milki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7247050 Napisano: 17.03.2025 08:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

10.03. Brandcom napisał że w 3 dni wyśle przysmaczki z Pedigree. Czy ktoś juz dostał?

Też taka wiadomości dostałam już dawno, wisi mi w aplikacji ze przygotowaną do nadania od tygodnia ale nie wysłana Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7246291 Napisano: 13.03.2025 10:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie macie problemu żeby uzupełnić dane w formularzu Wedla wygrany bilet do fabryki? Po wpisaniu strona przeskakuje i można wcisnąć przycisku dalej Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7245985 Napisano: 12.03.2025 08:58:50 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Winiary majonez  (mam) zamienię na nivea MEN lub 2 szt Wedel Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7245312 Napisano: 09.03.2025 10:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie karta eletroniczna do lidla, jak się nią płaci na kasach samoobsługowych? W trakcie nabijania zakupów ja zeskanować ? Czy jako środek płatności wybrać żeby nią zapłacić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7243608 Napisano: 28.02.2025 07:35:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

andii napisał(a):

Hejka Qmple emotka
Co taniego kupujecie na loterię Henkel ?emotka

a tam nie wyjdzie najtaniej mydło FA ? (nie widzę wyłączenia z takiego produktu)

Siabada siabadaa mydelko faaa..
Tylkp gdzie to kupic. Dawno tego nie widzialem emotka

FA....ktycznie, nawet sprawdziłam Rossmana online i nie ma
A może w Intermarche lub mniejsze sklepy?

Obecnie promocja na płyn Pur w Carrefourze, przynajmniej coś co się zużyje Wyświetl w wątku >>

jagodzianka

#7242739 Napisano: 24.02.2025 17:54:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bilet na koncert   Pawbeast Orchestra , 27.02 Warszawa (1 sztukę mam) Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7241855 Napisano: 20.02.2025 09:51:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nagrody wpadają, będę się cieszyć nawet z drobnicy Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7241854 Napisano: 20.02.2025 09:44:47 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon a na nim: Lubella makaron, kinder lodówka,Pawełek ,schauma, cenna 32zl Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7241314 Napisano: 18.02.2025 12:50:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziala kinder. Same pudla.Gd,ie te nagrody za cały wczorajszy dzień?

Poszly w 10 minut

U mnie nadal nie działa , ale lipę odwalili na start Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

jagodzianka

#7241156 Napisano: 17.02.2025 19:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

masza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Działa wam kinder?

nie działa

Teraz też nie

Nie da się wpisać daty , albo nie chce się wysłać albo w ogóle nie chce się otworzyć strona Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7240387 Napisano: 13.02.2025 08:25:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
byekitty napisał(a):

300 zł z credit agricole już słali? emotka

Już dawno , od razu z informacją o wygranej Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7238595 Napisano: 03.02.2025 15:56:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Dostalam maila ze udało się logowanie z innego urządzenia (Kolumbia) , akurat trzymałam telefon w ręku więc szybko weszłam , e mail szybko został usunięty i pojawiała się wiadomość z max o potwierdzeniu zmianie maila lub hasła , w każdym razie ten mail też szybko został usuniety( nie przeze mnie ) , szybko zmieniłam hasło do maila ale martwię się co to miałam być i co się tam wydarzyło, w aktywnościach potem spojrzałam że było w styczniu wiele nieudanych prób logowania do mojej poczty z Arabii, Iraku itp i dwie udane , mieliście coś takiego , co dalej robić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7238270 Napisano: 01.02.2025 10:33:58 w Wkurza mnie...
wiolka252 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

wkurza mnie FB i to jaki z tego ostatnio się rynsztok zrobił. Pojechali ze zmianami algorytm i po takiej całości że ręcę opadają. Na wallu mam zamiast treści które mnie faktycznie inetersują jakieś randomowe profile Cynical Romanticism  · Obserwuj, MultiTematycznie  · Obserwuj, Dailey Panorama  · Obserwuj. Intensywnie klikam przestań wyświetlać przez 30 dni, a im więcej się nad tym pastwię tym więcej mi tego ścieku wyskakuje. Trafił ktoś jakieś aktualne opracowania o nowym algorytmie, żeby ten ściek oczyścić bez wyrywania sobie rękawów? Kiedyś wystarczyło przy postach poklikać "interesuje mnie ten post" np. przy takim z konkursami i już wyskakiwały częściej posty z konkursami, a nie ckliwymi historyjkami, które mają mnie poruszyć..  dokąd to wszystko zmierza

emotka Z (między innymi) tego powodu rozważam całkiem poważnie ostateczną likwidację konta na twarzoksiążce. Konkursy tam są słabiutkie, mało wygrywam, coraz większe wymagania, coraz większa ingerencja w profil, ech... To chyba nie jest dla mnie, ceniącego sobie prywatność. emotka emotka emotka

Ja już drugi rok FB niemam o uwierzcie mi że to jest najlepsze co zrobiłam 😅

Też polecam, uważam że usunięcie fb to najlepszy pomysł , ale końcu czuję ten spokój, bez tych zbędnych bodźców i oglądania ludzi jak zbierają kasztany z dziećmi czy jedzą w restauracji, po co mi to, nie chcę tego ani widzieć ani wiedzieć , i te komentarze : super, pięknie wyglądasz …🤦‍♀️ Wyświetl w wątku >>

jagodzianka

#7236019 Napisano: 20.01.2025 09:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie ma w co grać , co z tymi konkursami? Ani Żabka, ani cola, biedra nic, od początku roku nie ma w co grać aż się dziwnie czuję że nie mam mojej koperty wypełnionymi paragonami do wysłania, aż mi nudno, czekam na każdy kolejny nowy tydzień z nadzieją że coś extra się pojawi i nic , a konkursy gdzie do wygrania 100 zł to w obecnych czasach się nawet za zakupy konkursowe dobrze nie zwróci , mam tylko nadzieję że to cisza przed burzą i zaraz to wszystko ruszy z kopyta … Wyświetl w wątku >>
1 awangarda 0

jagodzianka

#7235115 Napisano: 15.01.2025 12:33:45 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

Szykują paczki (info od Gls)
I dodatkowo puszczają maile  emotka

Jaka porządna agencja ten Smolar emotka  Mogliby dać dzisiaj wyniki z liptona.

Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#7235036 Napisano: 15.01.2025 09:23:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

peciepecie napisał(a):

visserarthur napisał(a):

peciepecie napisał(a):

8igora9 napisał(a):

peciepecie napisał(a):

8igora9 napisał(a):

peciepecie napisał(a):

Miał ktoś problemy z wygraną w M&Ms kartą na 500zł do biedronki? Próbowałam nią dzisiaj pierwszy raz zapłacić za zakupy i cały czas wyskakuje błąd: niepoprawny numer karty, czy coś takiego emotka   Je trzeba było jakoś aktywować, czy coś? emotka

Z tej karty się nie wpisuje numerów, tak jak z e-kodow, tylko po prostu przeciąga ją przez terminal.

Czyli, jak będe płacic to przy wyborze formy płatnosci mam nie wybierać bonu, tylko kartę płatniczą i przyłożyć do terminala? Wybierałam normalnie bon płatniczy i skanowałam kod kreskowy.

Nie przyłożyć dotykowo, tylko przeciągnąć z boku terminala.  Tylko nie pamiętam na 100%, czy wybierało się płatność kartą płatniczą. 🤔

Ok, będę próbować. Dziękuję za pomoc! emotka

Tak, wybierasz kartę płatniczą i przeciągasz paskiem magnetycznym z prawej strony terminala- tam jest taka wąska szczelina. Kasa coś tam gada, chyba, żeby jakiś pin podać, ale zignoruj to- po chwili po prostu drukuje się paragon.

Ok, super, bardzo dziękuję Wam za pomoc. emotka  Już spanikowałam, ze coś z nią jest nie tak. emotka

I próbuj kilka razy. Mi jeszcze nigdy nie udało się sczytać danych z karty za pierwszym razem.

Tak, trzeba przeciągnąć ale dosyć szybko , jak się to robi wolno to nie wchodzi , ogólnie zawsze kilka razy trzeba to zrobić Wyświetl w wątku >>
0 0