Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agnesita

agnesita

#6812400 Napisano: 01.10.2021 21:07:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

agnesita napisał(a):

Wydrukować, podpisać i zeskanować/zrobić zdjęcie emotka

To najlepszy pomysł, tylko że nie mam drukarki emotka , ale dzięki, jakoś to może zorganizuję emotka

W przypadku braku drukarki na wakacjach radziłam sobie w ten sposób że... na komputerze wypełniałam normalnie oświadczenie ( adres imie nazwisko telefon itp.) zapisywałam a potem otwierałam to w paincie i odręcznie myszką robiłam podpis emotka  a potem w programie zmieniałam na biało czarny kolor (żeby wyglądało jak kopia) i odsyłałam emotka  nagrody przychodziły bez problemu.

Można jeszcze całe oświadczenie przepisać ręcznie, raz mi drukarka padła a nagroda przyszła tylko, że jest więcej do pisania emotka   Wyświetl w wątku >>

agnesita

#6812395 Napisano: 01.10.2021 20:31:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
siewcazamieszania napisał(a):

Hej, w Winiarach w oświadczeniu laureata jest miejsce na datę i podpis. Pierwszy raz mam doświadczenie z takimi oświadczeniami, więc spytam - jak jest to dokument elektroniczny to jak mam złożyć podpis?

Wydrukować, podpisać i zeskanować/zrobić zdjęcie emotka   Wyświetl w wątku >>

agnesita

#6812296 Napisano: 01.10.2021 14:22:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj zestaw szkolny z Myszką Miki emotka   Wyświetl w wątku >>

agnesita

#6811902 Napisano: 30.09.2021 11:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBemilia6 napisał(a):

W Gerber widzę przyznane VOLVO, gratki !
Do wszystkich mam pytanie: Czy dostaliście weryfikację na e-bony ? 
Mam wygrane koniec czerwca/lipiec i sierpień i cisza, wiem, że mają jeszcze czas na wysyłkę , ale weryfikacja powinna już być

Ja dostałam bon bez weryfikacji, wcześniej tylko, że zaczęli go weryfikowac, ale maila z weryfikacją nie dostałam wcale i dziś e-bon na mailu Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#6811881 Napisano: 30.09.2021 10:02:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do Smyka od Gerbera emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mili 0

agnesita

#6810629 Napisano: 24.09.2021 17:30:38 w moje dzisiejsze wygrane :)

agnesita

#6807697 Napisano: 11.09.2021 20:04:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Snickers po x czasie od zgłoszenia pogratulowal i mi stówki emotka   Wyświetl w wątku >>

agnesita

#6807660 Napisano: 11.09.2021 15:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ile zebraliście hallsów?Bo mi się zaczęły z półki w kuchni wysypywać.Dobra myślę przeliczę.30 małych i z 12 dużych.Chyba spasuje.Coś w stylu hazardzisty promo.Czuję minę psychiatry co by usłyszał  moją 25 letnią historię:P .Nie ma pani nawet zmywarki a kupiła pani tabletki do niej dziwne,nie pije pani a kupiła pani 40% alkohol:P Tego nie można opowiedzieć nikomu kto w tym nie siedzi.                                 

dlatego ja postawiłam sobie granicę, stąd nie wygrywam tyle. Kupuje tylko to co używam/jem/pije lub mój mąż/ syn. A hallsow trochę kupiłam i tylko jedna dyszKa.

hallsy je mąż, na 4 strzały tylko jedna dycha. zapasów tego nie robię.

Zawsze mnie dziwi kupowanie produktów , których się nie używa. To już może lepiej totolotka puścić, nie będzie kłopotu, co zrobić z zalegającym towarem. W  Halls wygrane mizerne, raczej nie ma się co ekscytować 10 zł, a do tego nie robią przelewów od razu. Ja wygrałam 4 razy po 10 zł i na koncie nic się nie pojawiło.Czekam .

Ja trafiłam za pierwszym razem a łącznie wyslalam 3. Zawsze mnie denerwuje, żeby grać o zmywarkę to trzeba kupić do niej najpierw produkty, dlatego długo unikałam takich konkursów, ale w końcu się skusilam, u Columbit się nie udało, u Smolara się nie udało i za trzecim podejściem Tolino zmywarkę podarowało i teraz produkty już zużyję. Mi jak się zbierze za dużo slodyczy/kawy/chemii czy kosmetyków (niby używam, ale jednak miejsce ograniczone) to robię paczkę i wystawiam na aukcje charytatywne i takie zestawy naprawdę mają tam wzięcie a przy okazji wpada cegiełka dla potrzebującego emotka Wyświetl w wątku >>

agnesita

#6807013 Napisano: 08.09.2021 20:19:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
100 zł Smolar Kuchnia Staropolska Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#6806945 Napisano: 08.09.2021 16:35:18 w Smolar
FBmonika33 napisał(a):

Mail od DPD.
Albo Smolar wysyła Yope, albo Kubusia grę.

Ooo a ja czekam na obie te rzeczy a maila od DPD brak Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

agnesita

#6805860 Napisano: 03.09.2021 14:38:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety do kina z aquafresh Wyświetl w wątku >>

agnesita

#6805727 Napisano: 03.09.2021 07:27:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po północy mail od Fortisa z kwiatową bombą Wyświetl w wątku >>
2 pmww, mili05 0

agnesita

#6805632 Napisano: 02.09.2021 17:31:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
karolinaaa123 napisał(a):

100 zł w loterii "Zamień codzienność w słodką przyjemność". 

I u mnie emotka  oraz hamak z Wakacje z czystą przyjemnością emotka   Wyświetl w wątku >>

agnesita

#6804683 Napisano: 30.08.2021 13:58:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Smolar wysyłał już o weryfikacji z loterii kaw Dallmayr?

Raczej nie. Też czekam i to był konkurs a nie loteria emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#6804682 Napisano: 30.08.2021 13:57:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

inska napisał(a):

agnesita napisał(a):

inska napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja ma problem (od piątku) z przesłaniem oświadczenia z konkursu Cortes - zwrotka mówi że skrzynka dedykowana do kontaktu jest przepełniona, napisałam do agencji SG Marketing, która obsługuje ten konkurs na maila z ich strony- cisza, próbowałam się dodzwonić - mają ustawioną skrzynkę pocztową.

Ja wysyłam w sobotę i przeszło bez problemu. Jak probowalas wysłać oświadczenie to zapewne skopiowalas adres z ich wiadomości o wygranej, usunęłaś kropkę za pl? 

nie mam kropki w adresie w wysyłce emotka  za to zwrotkę z informacją o przepełnionej skrzynce z MAILER-DAEMON@evie.rev.domeny.host,  który wylądował w spamie więc się też od razu nie zorientowałam, że nie dotarło

O jeju faktycznie też mam, choć na głownej stronie pokazuje tak jakby przeszlo, ale sprawdziłam teraz spam ;/

Wysłałam jeszcze raz i chyba przeszło bo przez prawie 2 godziny nie ma żadnej zwrotki (tym razem sprawdzalam spam na bieżąco) więc Ci dziękuję bo gdyby nie Ty to bym się nie zorientowała, że wiadomość nie dotarła...  Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#6804625 Napisano: 30.08.2021 11:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

agnesita napisał(a):

inska napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja ma problem (od piątku) z przesłaniem oświadczenia z konkursu Cortes - zwrotka mówi że skrzynka dedykowana do kontaktu jest przepełniona, napisałam do agencji SG Marketing, która obsługuje ten konkurs na maila z ich strony- cisza, próbowałam się dodzwonić - mają ustawioną skrzynkę pocztową.

Ja wysyłam w sobotę i przeszło bez problemu. Jak probowalas wysłać oświadczenie to zapewne skopiowalas adres z ich wiadomości o wygranej, usunęłaś kropkę za pl? 

nie mam kropki w adresie w wysyłce emotka  za to zwrotkę z informacją o przepełnionej skrzynce z MAILER-DAEMON@evie.rev.domeny.host,  który wylądował w spamie więc się też od razu nie zorientowałam, że nie dotarło

O jeju faktycznie też mam, choć na głownej stronie pokazuje tak jakby przeszlo, ale sprawdziłam teraz spam ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#6804616 Napisano: 30.08.2021 11:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

Ja wysyłałam w sobotę i przeszło bez problemu. Jak probowalas wysłać oświadczenie to zapewne skopiowalas adres z ich wiadomości o wygranej, usunęłaś kropkę za pl?  Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#6803926 Napisano: 26.08.2021 14:12:06 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

agnesita napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Everydayme z bonami do Smyka - jeszcze nie informowali, prawda? Czy coś mi umknęło?

Jeszcze czekamy emotka

Ja nie brałam udziału, ale widziałam wpisy na fb z wygranymi do Smyka z everydayme ok 11 sierpnia

Widziałam ten wpis z 16.08, ale w mailu napisali o bonie na 250zł, a w tym o który mi chodzi, były bony na 100zł.
https://www.e-kon...-wygraj-voucher.html
No i może byłyby też jakieś wpisy dotyczące bonów na 10zł, skoro mieli ich tak dużo do rozdania emotka

Jeden wpis ze stówką też widziałam, ale faktycznie jak na tyle nagród to mało i może faktycznie to była inna akcja...  Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#6803918 Napisano: 26.08.2021 13:46:26 w Smolar
U mnie pozytywna weryfikacja Nestea emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0