Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anionimowo
Postów 25
Data rejestracji 22.03.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może wysyłanie bardziej ciekawych (według mnie zgłoszeń) i mniej ciekawych w tym samym etapie jest jakimś sposobem
Jeszcze raz ślicznie dziękuje Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czy czytała Pani ze zrozumieniem? Nikt tu nie pisał o wymyślaniu komuś hasła. Rymowanki były skrótem myślowym, to jest oczywiste, że zawartość jest ważna ale po prostu nie miałam pojęcia w jakiej formie ugryźć ten kawałek ciasta. Czy może w formie rymowanki czy prozy czy czegoś innego. I zakładanie z góry, że ktoś wysłał w życiu trzy hasła też jest dziwne. Ja grzecznie zapytałam, a Pani niepotrzebnie z takim tonem odpowiada, ale mimo wszystko dziękuje za odpowiedź. Chciałam tylko wiedzieć minimalne minimum, w którym pomogła mi już jedna formumowiczka. I na przyszłość nie trzeba w tak pasywnie-agresywny sposób komuś odpisywać
Życzę miłego dzionka Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak Wy wygrywacie w konkursach promocyjnych z limitem znaków
Ja co jakiś czas do nich wracam i porzucam, ponieważ nigdy nic nie wygrywam w nich
Piszę wierszyki i coś z morałem i coś śmiesznego, chyba wszystko próbowałam i nic.
Naprawdę nie wiem już co robić, a wasze posty tylko zachęcają mnie do brania udziału.
I mam przy tym duży fun ale jednocześnie frustruje mnie, że nigdy dosłownie nic nie wygrałam w promocyjnych konkursach
Podziw dla Was wszystkich! Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam szczęścia w konkursach promocyjnych z limitowanymi znakami nigdy nie udało mi się tam nic wygrać
Możecie tylko zdradzić czy receptą są rymowanki, czy zwykła proza
Bo nie wiem już co próbować, czego nie wyśle to nigdy nic Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli się bardzo boisz napisz do nich prośbę o usunięcie z bazy zgłoszenia. Kupisz produkt i wyślesz to samo zgłoszenie z nowym paragonem. To zgłoszenie z zakończonego wczoraj etapu Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic się z niego nie da odczytać
Tak mnie dziecko załatwiło 😂
I tak pewnie nie wygram
Ale wole mieć jakąś jasność jeżeli się okaże co innego
Dziękuje wszystkim za pomoc! Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
,,Przez dowód zakupu rozumie się oryginał paragonu fiskalnego lub faktury VAT''
Więc chyba lipa, jeżeli trafiłaby mi się wygrana ;( Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jak?
Pierwszy raz słyszę o takiej możliwości? Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie do odratowania
A jak wygram? Małe szanse ale zawsze są
To co wtedy mam zrobić? 😬 Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otrzymuje taki komunikat
CSRF token mismatch. Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytam, ponieważ część ludzi pochwaliła się, że to wygrana za 1 lub 2 etap. Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie nabrałem chęci by wziąć udział w konkursach po bardzoo długim czasie przymierzania się.
Jednak nurtuje mnie kwestia nr PESEL.
W niektórych konkursach w regulaminie wymagają nr PESEL w przypadku wygranej.
Np. zdarzają się konkursy o kosmetyki o wartości nie dużo ponad 200 zł, gdzie wymagają nr PESEL.
Czy to powinien być dla mnie duży czerwony wykrzyknik?
Z góry dziękuje za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie, czy kojarzycie lektora z tego filmu konkursowego?
https://www.dorma...-infekcjami/konkurs- Wyświetl w wątku >>
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anionimowo
Postów 25
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.facebook.com/rtveuroagd/photos/a.325100204174519/4031421036875732/?type=3&theater Wyświetl w wątku >>