Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
FBgabriela1
Postów 61
Data rejestracji 07.11.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I czy moze byc alko na paragoqnie ? Wyświetl w wątku >>
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po sukcesie wydzwanialam jeszcze wiele razy, wiec polowa wygranej poszla na rachunek tel. A Tata zablokowal wychodzace na 800 Wyświetl w wątku >>
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka minut po 00 voucher stracil waznosc w dodatku kupiony, nie wygrany
Myślicie żeby pisac do organizatora ? Wyświetl w wątku >>
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokoju wszystkim w tym trudnym, nerwowym jakby nie bylo czasie .. i powodzenia ! Ja sluze pomocą jakby co (dalej na swoich zasadach) pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie tu dramaty i lamenty ? Wyświetl w wątku >>
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze to taki wysiłek, wyslac zdjecie paragonu lub oddac w prezencie wino koleżance ktorego nie lubi.. nie wymagam, żeby ktos mi kupowal produkty i darował paragony za pół ceny, albo chodizl po nie specjalnie do sklepu(tym bardziej "w tym czasie") ale pisanie ze będzie w sklepie i może mi kupić i sprzedac paragon za taka samą cenę, uważam za lekkie przegięcie. Wypowiadają się tu starzy wyjadacze, którzy wypatruja tez interesu na takich rzeczach, a wiadomo ze sa tu "klienci" ktorzy dadzą i tyle co produkt kosztuje. Poniekąd rozumiem jednych i drugich- "taki mamy czas" każdy z Was bedzie bronił swojej racji, a ja włożyłam kij w mrowisko Wyświetl w wątku >>
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedzcie czy tak zawsze było, czy obecna sytuacja robi z ludzi hieny ?? Przecież te produkty zostają w domach.. A grupa chyba ma sobie pomagać, A nie żerowac na kimś.jesli jestem zbyt naiwna, to mnie po prostu oswieccie! Wyświetl w wątku >>
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane