Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kukuleczka
Postów 310
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem myślenie agencji, że im więcej nagród tym większe zainteresowanie, ale jak już swiat podobno dąży do zagłady, to po co to jeszcze przyśpieszać... Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Większość moich znajomych ma podane wszystko na tacy- nr telefonu, adres mejlowy, obecne miejsce pracy, ksywa.
Niby nic takiego, ale wyobraźcie sobie, ze ktoś dzwoni lub pisze do potencjalnej ofiary podając się za kogoś znajomego..
Warto mieć zablokowane te dane chociażby dla ścisłego grona odbiorców.
I nie wiem jak u was, ale u mnie od lat króluje chwalenie się wszystkim- nowymi meblami, kolczykami lub samochodami. I od lat nieustanne włamania i płacz, że stracili to, na co zarabiali latami.
No cóż... Ja tam wolę dmuchać na zimne. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli pisze takie coś- daj sobie spokój. Lepiej nie wchodzić w czyjeś życie z butami- czy obecnie jest kryzys, była sprzeczka, chwila odskoczni, cokolwiek- to nie istotne.
Istotnie jest to, żeby samemu nie pchać się w coś, co ma niestabilne fundamenty.
Ja też bylam w takiej sytuacji, po czasie dowiedziałam się, że jest druga. Straszne uczucie- pomieszanie żalu, pretensji do siebie, że byłam tak glupia. Przez długi czas miałam poczucie winy, że dałam się tak nabrac.
Myślę, że kobieta kobiecie nigdy nie powinna być wrogiem i jak jest choć cień podejrzeń, trzeba się wycofać. Jak można zrobić coś, zahamować jakiś zapęd to trzeba to zrobić. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie znalazłam tylko info:
"Długość tekstu Odpowiedzi (włącznie ze spacjami oraz znakami interpunkcyjnymi) musi zmieścić się w formularzu zgłoszeniowym."? Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stacje parowe są awaryjne, może się okazać ze bedzie zasyfiony wąż (wystarczy raz się zapomnieć i wlać zwyklej wody i prędzej czy później będzie kamień). Poza tym często wąż się przerywa, nadgina co powoduje że nie służy tak długo jakby się chciało.
Pracując kiedys w dziale jakości jednej z firm z sprzętem, statystycznie był to jeden z bardziej wadliwych produktów. Robiliśmy też zamówienia do sklepów odzieżowych i często wracały na gwarancję - bo byly ciągle w użytku i był problem z wężem, ktory od ciągłej pracy i manewrowania byl przerywany. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, wiem co to brak kasy i jak straciłam pracę to z zazdrością spoglądałam na znajomych co wyjeżdżali za miasto, bo ja nie miałam za co, liczyłam każdą złotówkę. Pamiętam też jak byłam tak przepracowana, że łzy napływały mi do oczu po przyjściu do domu. Wiedziałam, że na wszystko zarabiam własnymi rękami. Dlatego mam ogromny szacunek do pieniądza i nic mnie tak nie denerwuje jak kradzież portfela, oszustwa na blika, wnuczka itd... Ludzie nieraz całe życie na coś oszczędzają, a ktoś ot tak po prostu to zabiera. Jest mi strasznie przykro, że Was coś takiego spotkało!
Mnie też kiedyś okradziono, co prawda mała kwota i czasy studenckie, ale nie zapomnę tego jak strasznie mi było przykro. Jako studentka zarabiałam grosze, a ciężko na to pracowałam i jeszcze ktoś mi ukradł część z tego. . No cóż.. Takie czasy, że wszędzie trzeba mieć się na baczności. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety koleś może czuć się bezkarnie jeśli zrobił to już wcześniej Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze 3-4 miesiące temu myślałam, że w moim życiu już nic nie będzie lepszego, a dziś jestem w lepszym miejscu niż się spodziewałam.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki i i przesyłam moc uścisków Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale moje przemyślenia są inne - ta loteria jest wg mnie najbardziej rozpropagowywana spośród wszystkich edycji, bo nie dość, że w internecie natknęłam się na banery reklamowe, to w kilku punktach (sklepy, stacja benzynowa) był naklejki lub małe szyldziki przy kasie z informacją o loterii. Dodam, że mieszkam w małym mieście.
A chociażby w poprzedniej edycji nie widziałam nigdzie takich informacji. Dwa na fb też są posty przypominające o loterii.
Więc podsumowując - jest większe zainteresowanie, zatem szans jest mniej.
Tak czysto statystycznie - w zeszłym roku w pierwszym etapie wygrałam kilka voucherów do allegro, teraz ani przekąski ani vouchera do aliexpressu (z czego nawet się cieszę, bo interesuje mnie tylko samochód ) Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czlowiek teraz wszedzie podaje dane - allegro, olx, aliexpress itd Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciężko powiedzieć jak organizator je ustawił, ale moglo być tak, ze np. dla biletow była bramka otwarta 50 sekund, a a w tym roku już tylko 30s. I analogicznie dla voucherów do empiku. Może są tylko kilku sekundowe, podczas gdy w zeszłym roku trwaly np 1 min.
Jestem sklonna w to uwierzyć bo w zeszłym roku upolowalam mnóstwo bonów 30zl do Empiku i nie byl to jakiś wyczyn. W tym roku wbilam juz więcej kapsli a mam tylko zniżkę 10zl Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba wziąć pod uwagę ze czasy się zmieniły, ja nie wzięłam i zmarnowane pieniądze. Lepiej postawić na samą kasę, ewentualnie pogadać z drugim chrzestnym i kupić wspolnie cos praktycznego. Wyświetl w wątku >>