Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kukuleczka
Postów 310
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy takim sposobem można wygrać? Można i jestem bardzo zadowolona
Ogólnikowo:
- dużo kasy
- dużo kosmetyków, których podobnie jak rok temu - było tyle, że łapałam się za głowę. Dużą część rozdałam rodzinie, część zużyłam, część sprzedałam
- bony Netflix, Spotify, karty podarunkowe, voucher Decathlon 200zł
- walizki
- herbaty, produkty Develey
- książki, świeczki Yankee Candle, butelki termiczne
- alkohol, Heineken
- zabawki z konkursu świątecznego Vivy
- blender kielichowy Shell
Niby szału nie ma przy niektórych Waszych nagrodach, ale pod koniec roku zaczęłam sobie zdawać sprawę, że zostaje coraz więcej kasy na koncie.
Dla mnie to bardzo udany rok, bo miałam bardzo dobrą skuteczność, chyba śmiało mogę powiedzieć, że wygrywałam 7-8/10 konkursów, w których brałam udział, ale do ich wygrania potrzebuję co najmniej 500 znaków
Przy okazji dziękuję Wam za wpisy o wygranych samochodach, rowerach, bonach itd - to dzięki Wam wygrałam to wszystko, bo skoro Ty potrafisz, to czemu ja nie mogę wygrać? Życzę Wam głównych i sobie też - żeby choć raz zlał mnie ten zimny pot z wrażenia Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszcie się z drobnych rzeczy - relaksu z książką na fotelu (być może wygranym ) , wspomnień, które przychodzą wraz z przewracanymi kartkami albumu i z rozmów z rodziną, nawet jeśli z częścią bliskich będą telefoniczne.
I pamiętajcie, że nic nie musi być idealne, żeby było piękne Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast po powtórnym otwarciu mejla w treści jest info, że jestem zwycięzcą... V etapu. Więc są dwa wyjścia- puścili wyniki zbiorczo, albo zrobili błąd w treści mejla. Nawet paragon mam z datą pokrywającą się z VI etapem.
I nie ma też żadnej zmianki, że jestem laureatem rezerwowym.. No faktycznie, dziwne to.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą oglądałam nie tak dawno program, w którym zakłady produkcyjne (oczywiście miały zakryte logo) potwierdzały i jedno i drugie.
Jedna gdy była w połowie produkcji dzieliła powstałą miksturę i miała osobną częśćhali produkcyjnej dla dyskontów i w dalszym etapie wprowadzali np 10% mniej jakiegoś składnika. Był też firmy, w której mówili wprost, że u nich skład jest taki sam, bo w ich przypadku rozdzielanie produkcji byłoby nieekonomiczne. I radzili, żeby porównywać skład na opakowaniach Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sama chętnie się dowiem, nie zapisałam regulaminu i nie wiem do kiedy mają czas... Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żołądkowa z fb na znaleziony paragon
300 zł zdrapka Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jestem też wkurzona na siebie bo doskonale wiem, że mam niemal 100% skuteczności w konkursach, w których odpowiedź to 500 znaków wzwyż, a niemal 0% w konkursach do 250 znaków. A mimo to biorę w nich udział... Nie mam kompletnie patentu na takie odpowiedzi, ale ciągle się łudzę... Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zawsze liczę, że tym razem się uda... naiwna ja Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam już może z 3-4 razy sytuacje z Zalando, albo reklamacje albo brak kasy w terminie za zwrot.
Dodam, że zawsze pomogło Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrywają profesjonaliści albo zawodowi testerzy, którzy opcje instagramowych filtrów i fotoszopowych trików mają w jednym palcu.
Oczywiście, nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale najczęściej wygrywają takie sztuczne, pozowane, wręcz przesadzone zdjęcia.
W szczególnosci jeśli chodzi o konkursy kulinarne. Czasem się zastanawiam czy komisja zastanawiala się czy te danie w ogóle są jadalne?
Przypominają mi się zawsze kampanie reklamowe np Apartu albo innych marek "z górnej półki", które kompletnie oderwane są od rzeczywistości. Kobiety obwieszone złotem, z perfekcyjnym makijażem, jedzą perfekcyjnie nawinięty makaron na widelec przy stole z dwójką perfekcyjnych dzieci, które grzecznie siedzą i się uśmiechają.
Wiem, ze to są tylko reklamy, ale nie mogę na to patrzeć!
Tak samo jak na te wyretuszowane i przekoloryzowane zdjęcia konkursowe.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam 2 vouchery, które mają wysłać mejlem, niby czas do jutra ale cisza.. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, byłam świadkiem (rok lub 2 lata temu) jak za okazanie świadectwa szkolnego, w lokalnym małym pasażu handlowym dostawało się jakąś czekoladę lub bombonierkę i wakacyjne, chińskie okulary. Przecierałam oczy z zdumienia - kolejka na 2h stania do punktu odbioru.
Albo akcje w Stokrotce z dodawaniem jakichś figurek Minionków czy innych postaci z bajek. Oczywiście dla dziecka super. A w sklepie mnóstwo informacji promujących oddawanie baterii, zakrętek i rozsądnym kupowaniu aby nie zaśmiecać planety.
Zero konsekwentnego marketingu Wyświetl w wątku >>