Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kukuleczka
Postów 310
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem o który konkurs chodzi i to już nie pierwsza taka sytuacja u nich, że wybierają pierwsze z brzegu lub losują Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam wziąć udział w konkursie na fb, a po dodaniu komentarza okazało się że go nie ma. Myślałam, że miałam chwilowy zanik sieci i po prostu komentarz się nie grał. Spróbowałam 2 razy i za każdym to samo. Na drugi dzień dostaję informację, że mój komentarz narusza standardy społeczności i został usunięty W wypowiedzi żadnych wulgaryzmów, rasistowskich treści generalnie niczego złego!!. Fb też nie wskazuje jaki punkt z "standardów społeczności" rzekomo został naruszony..
Jestem wkurzona nie tylko że tracę możliwość wzięcia udziału, ale że zablokowano mi normalny komentarz bo tak skomentowałam post samą buźką i też mi go zablokowano, zaraz zrobią to też z kontem Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podsumowując : ok 8tys w gotówce (żywiec zdrój, zdrapki, lotto, blikomania, lay's i cheetos itp), duuużo kosmetyków i chemii (część kosmetyków z górnej drogeryjnej półki), karty podarunkowe Allegro na ok 300zł, Auchan 300zł ,Rossmann 300zł, Media Expert, RTV EURO AGD - tu łącznie ok 1500zł, kilka butelek whisky, książki, smartwatche, kilka voucherów z Develey, bony podarunkowe do sklepów z ciuchami na łączną kwotę ok 1000zł, świece sojowe
Ogólnie jestem zadowolona, ale poprzedni rok chyba był lepszy.
Największe rozczarowanie? Konkursy adwentowe. Niby nic takiego, ale przez 3 lata z rzędu wygrywałam w nich dość sporo nagród, które mnie bardzo ucieszyły, ale których sama bym nigdy nie kupiła, mimo, że wartość tych nagród nie była dość wygórowana. Miło było usiąść wieczorem w wygranej jedwabnej piżamie, odpalając 1 z 3 wygranych świec Yankee Candle i popijając jedną z zestawu nietuzinkowych herbat a w tym roku? jedno wielkie nic... Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam wtedy dużo fajnych rzeczy małym wysiłkiem- kilka świec Yankee Candle, kosmetyki z górnej półki, perfumy, bony, jakieś garnki... To były nagrody! Tegoroczne nagrody w postaci maskotek, gadżetów czy kart pamięci...zdecydowanie nie dla mnie Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto nie gra ten nie wygrywa, więc z nadzieją spoglądam w przyszłość Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O roombie zatem mogę pomarzyć... Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kolejny dowód na to, że aby wygrać trzeba grać i ktoś te nagrody główne wygrywa! Mam motywację aby grać!
Szerokiej drogi Wyświetl w wątku >>