Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kukuleczka
Postów 310
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli nie wpadnie nawet doładowanie 30zł to będzie to moja największa porażka tego roku Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to samo w konkursach. Grasz dla samej idei grania. Wygram i sprzedam. Potem zastanawiasz się dlaczego nikt nie chce "głodziny" za 50zł (widziałam oferty), albo kubka termicznego z Visy za 33,33zł (dokładnie po tyle chodzą na olxie te badziewne niebieskie kubki, z których wylewa się zawartość po odwróceniu). Po jakimś czasie dopada cię frustracja bo nic nie sprzedajesz, a twój dom tonie w rzeczach.
Oczywiście nie mam nic przeciwko graniu w konkursach z tymi maskotkami jeśli ktoś to faktycznie chce np. dla dziecka - TO OKEJ. Ale o ile granie w konkursach aby wygrać niepotrzebny mi tablet po to aby go sprzedać ma jeszcze jakiś sens, to granie o stolik śniadaniowy z Belvity lub Głoda z Danio tylko po to , żeby wygrać cokolwiek i przeczytać w mejlu "gratulacje!" jest porażką. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Traktuję to jako święto, bo kosmetyki wygrywałam wszędzie, tylko nie tam Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo szczegółowo opisuję każdą rzecz, wszelkie możliwe wymiary, daty produkcji, kupna, ile było używane, ile leżało nieużywane, koszty wysyłki, możliwe formy odbioru itd. A mimo to 95% pytań, które dostaję mają swoją odpowiedź właśnie w opisie.
Dzisiaj napisała do mnie kobieta, która oburzona była, że sprzedałam pakiet książek o które pytała dokładnie 14 października. No bo skoro zadawała pytania to logiczne, że je chciała, to nic ze minęło 3tyg
Wczoraj z kolei zostałam nazwana "je****ą oszustką" bo nie było w paczkomacie mojej wysłanej paczki. Dzwoniłam na infolinię, zeby to wyjaśnić, okazało się ze paczka jest. Okazało sie ze kupująca poszła do nie tego paczkomatu, ktory wybrała... I tak na koniec konwersacji napisała mi "wal sie" Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tam nie potrafię. Wygrywałam na fb pokonując ponad 300 osób, na innych stronach typu Bioderma lub w konkursach mając pewnie rzesze konkurentów. Na wizażu nie potrafię wstrzelić się w klucz- rymem czy normalnie, krótko bądź długo, poważnie czy z żartem. Niby wartość nagród często mała, ale bardzo mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idąc tym tokiem myślenia, ja musiałabym narzekać, że moje pieniądze ida na służbę zdrowia- a od kilku lat korzystam tylko z prywatnych przychodni. Musiałabym narzekać również, ze pieniądze idą na obronność państwa- a jakoś nikt mnie nie obronił parę lat temu jak zostałam okradziona. Na osiedlu również nie czuję się w 100% bezpieczna. Musiałabym również narzekać, ze moje pieniądze idą na autostrady, choć w ogole nimi nie jeżdżę. Płacę również za nowe budynki państwowe, chociaż sama spłacam kredyt za swoje mieszkanie. Przykładów można mnożyć. Płacimy za wszystko, niestety tak to funkcjonuje, jedno napędza drugie.
Sama nie mam dzieci, oczywiście wkurza mnie że wszystko drożeje w związku z tym świadczeniem, ale nie mam jakoś bólu d**y o to, ze moja sąsiadka czy koleżanka dostaje 500 czy 1000 miesięcznie. Wkurza mnie wiele rzeczy w tym państwie, ale nie dajmy się zwariować, bo podatki to naturalna rzecz w każdym narodzie. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane