Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kukuleczka
Postów 310
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, ale na żywo wygląda tandetnie Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem polega na interpretacji- mozna domniemywac, że wraz z zamieszczeniem np na zdjeciu osoby trzeciej ta osoba wyrazila na to zgodę. Ktos inny może nie miec tej pewności. Najlepiej zapytac samego organizatora jak to interpretuje.
Sama jestem na etapie, juz nawet nie konkursowym, a "życiowym" (problem z mieszkaniem) ze wszelkie zapisy, regulaminy lub kodeksy prawa nie rozstrzygają jednogłośnie jakiejś kwestii Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna moja dalsza ciotka przez kilka lat komentowała życie tych młodszych kobiet w naszej rodzinie - bo a to nie ma chłopaka albo męża albo krytykowała, że nie umawiają się na randki (wiek tych dziewczyn wahał się w okolicach 19-21lat, wiec były dopiero na początku życia uczuciowego). Dodam, że sama była, i nadal jest samotna od ok 25 lat. Wiec najpierw trzeba spojrzeć na siebie, żeby zacząć komentować drugiego człowieka.
Duzo zdrowia! Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama chciałabym wiedzieć co lubi Karlsbad bo podobają mi się te konkursy Milki, ale idąc tym tropem musiałabym zdradzić jakim patentem r (hasłami, tekstem i motywem przewodnim tych tekstów) rozgryzłam 4 agencje i tym samym wygrywałam 90% konkursów w których brałam udział.
P.S. Na milkę pisałam mega poważnie, rymem, mało błyskotliwym żartem, niesmacznym żartem - nie wygrałam. Więc próbować już nie zamierzam. Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z mniej przyziemnych - 5-tka w mini lotto, 100 tys z Milki lub jakiś voucher na wypasione wakacje Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak wygram 100 tys to pójdę po pisemną adnotację do sklepu, ze te ciastka Milki są pod taką nazwą systemową Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy dobrze zrozumialam regulamin Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tez wysłałam na milke i nie wygralam i tez mi smutno Wyświetl w wątku >>
kukuleczka
Postów 310
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serdecznie Ci gratuluję!
Kojarzę Twoje wpisy w watku "dziś nic nie wygralem" a dzisiaj mozesz powiedziec, ze wygrałaś więcej od nas Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.