Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
psotka
Postów 320
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy on jest z napisem wygrywaj co chcesz czy po prostu desperados?
Obydwa maja kody Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kapsel plus paragon:
1. Heineken
2. Żywiec
3. Desperados
4. Warka
5. Captain Jack
6. Namysłów
Sam kapsel:
1. Somersby
2. Żatecky
W tamtym roku udało mi się zdobyć w Lechu koszulkę i głośnik. Na milion zgłoszeń w Desperados wpadło NIC. Czy ktoś ma jakieś spostrzeżenia odnoście paragonów, kapsli i loterii piwnych 2024? Na plaży towaru zawsze full. Ale zbieranie paragonów i kapsli to papierologia jak u księgowej Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam propozycję kupna działki ROD. Może ktoś podzielić się opinią (wady i zalety) taką działką, jak to wygląda w funkcjonowaniu, opłatami i wszystkimi za i przeciw.
Działka wymaga nakładu pracy i pieniędzy. Nie wiem do końca czy w to brnąć. Może ktoś mnie otrzeźwi. Wczoraj w tym słońcu ja już tam widziałam sceny niczym z filmu Nigdy w życiu , ale realia są do dopracowania Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HELLO H&M MEMBER
Dla tych Klubowiczów, którzy kochają muzykę - bezpłatny dostęp do Spotify Premium przez 3 miesiące.
JAK: Kliknij na ODBIERZ KOD i odbierz unikalny kod do aktywacji oferty. Kod możesz wykorzystać tylko raz. Klikając na SKORZYSTAJ TERAZ, zostaniesz przeniesiony na stronę Spotify w celu rejestracji. Oferta przeznaczona tylko dla Klubowiczów programu Hello H&M Member, obowiązuje do 04.10.2024. Oferta daje dostęp do planu Spotify Premium. Cena po wygaśnięciu okresu próbnego to 19,99 PLN miesięcznie. Subskrypcję można anulować w każdej chwili. Oferta jest dostępna tylko dla użytkowników, którzy nie korzystali wcześniej z okresu próbnego Spotify Premium. Obowiązuje regulamin Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prosze nie pisac jesli ktos ma inne firmy. nie bede nawet rozpatrywac takich ofert.
JEDYNIE XIAOMI MI BAND Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...tonem-monster-energy Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Planujemy zakup mieszkania, ale mieszkań we względnie normalnej cenie po prostu brak! Jak widzę kawalerkę niecałe 30 metrów za ponad 400 tys. to podnosi mi się ciśnienie. Każde norki w suterenie, skosy, poddasza, ciemne, zaniedbane lub po prostu brzydkie mieszkania szybko znikają, Pojawiają się nowe w jeszcze wyższej cenie. To co było na wiosnę przystępne cenowo, to teraz należy doliczyć plus 50 tys. i więcej. Kawalerek nie ma, a mieszkania 2 pokoje znikają w mgnieniu oka.
Moje pytanie dla osób z branży:
- czy ten kredyt 2% się niedługo skończy?
- czy warto teraz kupić mieszkanie czy przeczekać ten boom?
- jak ma się sytuacja na rynku od strony fachowca? jakieś złote rady - czego nie kupować, na co zwrócić uwagę, co jest może tajemnicą poliszynela dla niewtajemniczonych?
- czy ten szał się za chwilę skończy i o ile ceny nie będą rosnąć (w co wątpię) to przynajmniej będą stałe
- jakieś inne złote tipy dla marzycieli o mieszkaniu?
- czego nigdy nie powie pośrednik/agent nieruchomości Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nabiłam sobie do głowy, że mogę odwołać za zwrotem kasy, ale dziś odwołując hotel się oszukałam i jestem nieźle w plecy Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tegoroczny głośnik sony z lecha
Sprawdzony - dziala Wyświetl w wątku >>
psotka
Postów 320
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym wygrac lezak i koszyk piknikowy z pomoca kogos.
Wzamian oddam okolo 20 kodow somersby i moge sukcesywnie dostarczać paragony kaufland na loterie paragonowa bo i tak robie tam zakupy Wyświetl w wątku >>