Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika psotka

psotka

#6652039 Napisano: 28.10.2019 11:09:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

psotka

#6650991 Napisano: 23.10.2019 17:39:40 w Kupię...
Szukam do odkupienia opaski mi band. Jedynie nowa i fabrycznie zapakowana i nieużywana  Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

#6647427 Napisano: 10.10.2019 11:16:49 w Wkurza mnie...
Wam też tak działa strona Payback jakby chciała a nie mogła? Aktywacja ekuponow to przeprawa do początków internetu. I to nie tylko dziś, ale od dawna. Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

#6647145 Napisano: 09.10.2019 16:20:40 w SZUKAM....
monia0303 napisał(a):

szukam kogoś z Warszawy co ma niedaleko do Piekarni PUTKA emotka

A o co chodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

#6646296 Napisano: 07.10.2019 12:34:01 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

superloser napisał(a):

Nawet Wyborcza.pl czyta e-konkursy  emotka

Tak przy kawie poczytanie...

http://wyborcza.p...iwe-ze-konkursy.html

możesz mi skopiować i wkleić na priv treść całego artykułu, bo nie mam dostępu:)

Ja też poproszę na priv. Ogólnie te osoby kosza/Kosiły wszystko  Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

#6646098 Napisano: 06.10.2019 14:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
podzielę się moimi spostrzeżeniami konkursowymi:

Najwięcej nagród zdobywałam kilka lat temu, gdy grałam w konkursy kreatywne. Udało mi się wtedy zdobyć wycieczkę, słuchawki, aparat, markery stabilo, zgrzewke wody, karton chipsów, zestawy kosmetyków (kilka), bony do sklepów.

Teraz nie mam czasu na kreatywne - zresztą nie wiem gdzie ich szukać. Jest ich bardzo mało w mojej ocenie. w loteriach nie mam szczęścia. Ostania wygrana była w zimę. 2 pluszaki Velvet. W ogóle rynek konkursów się skurczył do mało wartościowych nagród, ale za to liczonych w tysiącach. Mamy za to urodzaj loterii, z którymi mi nie po drodze. 

Czy macie jakieś namiary na profile na Facebooku, na których warto grać? Bez klikania znajomych, bo nie lubię zebrania o głosy. W fotograficznych nie biorę udziału, bo nie umiem robić konkursowych zdjęć.

I pytanie 2: Dostajecie próbki z everydayme? Ja już od bardzo dawna nic.  Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

psotka

psotka

#6637509 Napisano: 07.09.2019 23:00:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komus udalo sie cos wygrac w konkursie opinii np. opinie po zakupach w Lidlu albo sklepach z elektronika - Media  Markt, Euro Agd itp? Jakie macie zdanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

#6637087 Napisano: 06.09.2019 10:16:34 w Wkurza mnie...
Oiatyde25 napisał(a):

Przez długie lata brania udziału w konkursach zupełnie zatraciłam wiarę w ludzi.Coraz bardziej mnie irytuje traktowanie konkursowiczów przez wielkie firmy i wielkie agencje .Chociaż większość agencji to jest jakieś domek gdzieś tam bez większego znaczenia.Jedyna agencja która szanuje uczestnika to ta na S.Są drobiazgowi,dokładni,mili.Czy tak trudno o takie standardy pracy.To niby tak mało a tak dużo.Aż mi się odechciewa grać jak myślę o tym wszystkim i gdyby nie to ,że  mam grę we krwii dawno bym to walnęła w diabły:(Ostatnie przykre doświadczenia zupełnie mi odebrały radość z udziału w czymkolwiek:(Czuję się czasami serio jak jakaś zagubiona w przestrzeni ,że chcę sprawiedliwości czy dobrego traktowania.Bo co może 1 osoba w  świecie tak zepsutym i skorumpowanym:(Tak i wkurza mnie to i jednocześnie bardzo smuci:(

Tak smolar się szanuje. a co się stało, że masz TAK negatywne zdanie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

psotka

#6635724 Napisano: 02.09.2019 18:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały w ostatnio rozwiązanym etapie Somersby. Ile kapsli zgłosiliście żeby wygrać? emotka

2 lub 3. Na pewno mało. Ja wygrałam nerkę.  (Sprzedam) Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

#6634790 Napisano: 30.08.2019 14:15:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nerka Watermelon Somersby.

chętnie sprzedam lub wymienię na coś. najlepiej w Warszawie. Info na priv Wyświetl w wątku >>

psotka

#6634030 Napisano: 28.08.2019 13:55:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Blagam, nie dajcie się sprzedac za 25 złotych, bo tyle kosztuje ten misiek według regulaminu. Jakieś szemrane firmy będą wiedzieć o was wszystko - gdzie mieszkacie, kto jest wasza matka i ojcem. Bez problemu beda mieć wasze Pesele i numeru dowodów, które powinniśmy chronić i udostępniać jedynie powołanym osobom lub urzędom, a nie firmie-krzak, która chce wam wcisnąć badziewie. Dzieci i tak się tym nie będą bawic.

Nie wygrałam i nie brałam udziału. Ale danych nigdy w życiu bym nie odesłała za pluszaczka za 25 złotych. Lepiej go kupić anonimowo w markecie. Nie będzie amatorów na takie słabe (bezwartościowe według mnie) to i firmy zaprzestaną organizacji takich tandetnych konkursów. Wyświetl w wątku >>

psotka

#6633534 Napisano: 27.08.2019 10:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Danio zawiera syrop glukozowy. Powinno się go unikać. Szkoda że producenci zdrowej, nieprzetworzonej żywności nie organizują konkursów. Mamy za to lays, nutelle, crunchips, familijne i inne napełnione byle jakim składem  Wyświetl w wątku >>

psotka

#6632144 Napisano: 21.08.2019 16:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

e-e napisał(a):

Pytanie dotyczące konkursów radiowych: Czy to prawda, że laureatem może być tylko osoba opłacająca abonament radiowotelewizyjny ? Ktoś z doświadczonych forumowiczów może się wypowiedzieć ?;) emotka

W RMF na pewno nie.
kiedy prezenter powiedział na antenie, że to jest radio komercyjne, nie utrzymujące się z abonamentu więc to nie jest wymagane, by wygrać u nich. To samo chyba tyczy się zetki bo to też komercyjne.... pozostałe nie wiem 

Ja wygrałam w radio kolor i złote przeboje. Ale były to nagrody niskiej wartości Wyświetl w wątku >>
1 e-e 0

psotka

#6631172 Napisano: 19.08.2019 08:07:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy warto kupić coś konkursowego w Netto? Akurat jestem w Gdańsku, a Netto jest w Madisonie Wyświetl w wątku >>
0 0

psotka

#6615352 Napisano: 01.07.2019 13:48:15 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza mnie, że pojawiła się już pierwsza spamowa wiadomość o rejestracje w loterii tymbarka z ref linka... Ludzie.. darujcie sobie

Mnie tez juz jedna osoba zdążyła zaatakować na priv. Gdzieś ja można zgłosić? Jest jakaś czarna lista? Wyświetl w wątku >>

psotka

#6611621 Napisano: 20.06.2019 10:32:46 w Wkurza mnie...
messi napisał(a):

Loteria Bakuś (www.loteriabakusie.pl) i 5001 nagród (5000 pluszaków i 1 wyjazd do Legolandu) emotka Trend badziewia w agencjach trwa emotka

Zgadzam się z tym, zresztą już kiedys o tym pisałam. Dopóki gracze nie uznają, że nie ma po co tuczyć dziecka lub siebie słabo jakościowym produktem, żeby dostać nagrodę za 15 złotych to niestety tak będzie. Wyświetl w wątku >>

psotka

#6605039 Napisano: 31.05.2019 10:24:21 w Wkurza mnie...
Oanaesth napisał(a):

psotka napisał(a):

Konkursowicze zacznijmy doceniac swoje pieniadze (produkty konkursowe nie sa za darmo) I czas. 

Dodałabym tu jeszcze zdrowie. Wiem, już była o tym dyskusja, że mało który produkt konkursowy jest zdrowy, ale moim skromnym zdaniem nie warto dzieciom dawać lubisiów, żeby wygrać grę planszową. Czym skorupka za młodu nasiąknie... A miażdżyca nie boli, do czasu.

Fakt faktem Oreo, prince polo, lubisie, danonki, goralki, milka to Sam cukier, zapewne z domieszka oleju palmowego. Wyświetl w wątku >>
0 0