Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fiona25

fiona25

#6760626 Napisano: 24.01.2021 13:41:54 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

Mam pytanie. Czy mogę zgłosić belvite i gellwe( góra i dół, napisy rozmyte) dopiero w domu zauważyłam taki wydruk emotka

Powiem szczerze ,ja bym chyba nie zaryzykowała - no moze Belvitę bo tam jeszcze coś widać , ale gellwe na pewno nie- mała wartość zakupu tego produktu,a gdyby padła wysoka wygrana i nie zostałaby zweryfikowana poprawnie to chyba do końca życia bym sobie tego nie darowała emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

fiona25

#6760623 Napisano: 24.01.2021 13:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

wyslałam właśnie Haribo - dzisiaj pojawiło się potwierdzenie - i na stronie  i w mailu (wp) , uzyłam tego samego paragonu, który wczoraj dodałam do tego nieudanego zgłoszenia, ale nie było zadnego info że już wykorzystany, więc mam nadzieję że jest wszystko ok

No i właśnie się zastanawiam,czy tak nie zrobić ... poczekam jeszcze dzień lub dwa ,może ktoś dostanie maila, w którym agencja się wypowie na temat takich "niepotwierdzonych" zgłoszeń.  Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6760571 Napisano: 23.01.2021 20:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

[quote=

fiona25 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

tormenta77] Haribo u mnie mail z potwierdzeniem jest

Nie wiem czy trafnie kojarzę, ale gdy wpisuję ręcznie dane oraz zgłoszenie to mam potwierdzenie a gdy na zasadzie kopiuj- wklej, to tylko znów się pojawia formularz konkursowy do wypełnienia.

Hmm, może coś w tym jest?  Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

fiona25

#6760568 Napisano: 23.01.2021 20:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

fiona25 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja do nich napisałam zapytanie czy dotarło zgłoszenie. Też nic nie miałam.strona wróciła do formularza i na e-mail cisz

Też miałam taki plan, dasz znać jak dostaniesz odpowiedź?  Tylko czy to nie będzie kwestia tego ,że tak jak w sytuacji innego z konkursów napiszą,ze oczywiście dotarło...i będzie tak nawet jeżeli zapytamy o zgłoszenie, którego nigdy nie zrobiliśmy...  emotka

To Ty napisz dla odmiany z emaila,który nie grał i sprawdzimy

Ok, tak zrobię  emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6760565 Napisano: 23.01.2021 19:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja do nich napisałam zapytanie czy dotarło zgłoszenie. Też nic nie miałam.strona wróciła do formularza i na e-mail cisz

Też miałam taki plan, dasz znać jak dostaniesz odpowiedź?  Tylko czy to nie będzie kwestia tego ,że tak jak w sytuacji innego z konkursów napiszą,ze oczywiście dotarło...i będzie tak nawet jeżeli zapytamy o zgłoszenie, którego nigdy nie zrobiliśmy...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6760545 Napisano: 23.01.2021 18:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tormenta77 napisał(a):

Haribo u mnie mail z potwierdzeniem jest

Patrząc na to nabieram obaw,że skoro nie dostałam takiego potwierdzenia , to moje zgłoszenie nie zostało poprawnie zapisane  emotka  Tylko,że w ten sposób to ja mogę sobie strzelać paragonami z efektem zerowym  emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6760540 Napisano: 23.01.2021 17:45:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

escada napisał(a):

czy po wysłaniu zgłoszenia Haribo pojawia się jakieś potwierdzenie,ze poszło? na stronie lub  w mailu?

Wysłałam 2 zgłoszenia i na żadne nie przyszło potwierdzenie ani nie było komunikatu na stronie, po prostu wszystko zniknęło, ale inni pisali, że mają jakieś potwierdzenia na maila, więc nie rozumiem o co chodzi.

no włąśnie, tez mi się nie pojawiło żadne info po kliknięciu wyślij i się zastanawiam czy nie zmarnowałam paragonu

Nad tym samym się zastanawiam, po kliknięciu "wyślij" po prostu wyczyściły się wszystkie pola, żadnego komunikatu, żadnego potwierdzenia na skrzynce (O2)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6760277 Napisano: 22.01.2021 10:20:03 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Dlaczego nie chce przyjąć mi zgłoszenia z Kinder.
Klikam w -WYSLIJ ZGŁOSZENIE  i pokazuje-PROSZĘ CZEKAĆ emotka
Czekam i nic się nie dzieje emotka

Ja tak miałam za pierwszym razem, zrobiłam nowe zdjęcie paragonu(mniejsza rozdzielczość) i poszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6760194 Napisano: 21.01.2021 19:49:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
smocyca napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Podpowie ktoś jak wugar pibiate próbowałam kilka razy i nic ️ piszecie eymownake czy coś onego chciałam wygrać 1 na urodziny 

Tekst do działu : Popraw sobie humor
MEGA!!!!!! Ryczę ze śmiechu emotka emotka emotka

A ja myślę,ze pisząc w tym stylu w niektórych konkursach główna pewna  emotka  Taka refleksja spowodowana dyskusją na temat wyników niektórych konkursów... emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6760032 Napisano: 21.01.2021 11:00:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

nanajka81 - na szczęście organizatorzy dbają o komunistyczną równość i przeważnie można wygrać tylko 1. nagrodę na dom, co za ulga! Wiwat państwo dobrobytu. 

organizatorzy może i dbają ale konkursowicze grają na kogo się da z rodziny. Więc ciocie, babcie, siostry, mamy, teściowe - często są laureatami a nagrodę tak naprawdę oddają temu kto na nich grał emotka

Wiem,że tak robi większość bo znam kilka grających osób...ja gram TYLKO na siebie, na jeden mail, na jeden numer telefonu , nagrody są dla moich dzieci,męża i dla mnie ... jeszcze sprawia mi to radość ,ale jak długo... ? Mam świadomość,ze zginę w tym wyścigu... Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6759967 Napisano: 20.01.2021 21:18:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy żelazko z "Moc prania" z Kauflandu ktoś dostał?  Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6759951 Napisano: 20.01.2021 20:10:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

Wczoraj Hankey Bannister ogłosiło zwyciezców konkursu
https://www.e-kon...18.html#.YAh9gehKhPY

dziś z kolei wrzucili część zwycięskich odpowiedzi: 
https://www.hanke...jXEhcTD6EcD2vYsLZTA0

większość z tych prac ma więcej niż 360 znaków, a zgodnie z regulaminem: 
"nie może zawierać żadnych zdjęć, rysunków, filmów czy linków do stron internetowych, ani danych osobowych innych, aniżeli dane
Uczestnika. Odpowiedź nie może być dłuższa niż 360 znaków ze spacjami, znakami interpunkcyjnymi i znakami specjalnymi."

jak ja tego nie lubię, że ludzie dostosowują się do regulaminu, a sam organizator nie i wybiera zgłoszenia nieregulaminowe, choć dawno nie widziałem, by agencja dopuściła się takiego błędu, niektóre odpowiedzi mają ponad 1100 znaków zamiatregulaminowe 360 ... to jest chyba przesada. 

Ja to  jednak jestem naiwna, naprawdę myślałam, że regulamin to regulamin i trzeba się go trzymać emotka  Jedni odrzucą paragon bo się w zgłoszeniu skrobnęło numerek z góry a nie z dołu chociaż cała reszta ok , a inni nawet długosci zgłoszenia nie pilnują,chociaż gołym okiem widać,ze długość tekstu przekroczona ze 4 razy emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6759869 Napisano: 20.01.2021 16:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

rare85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rare85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

Nie tylko filmiki ale jak zwykle linki do fotek z makietami, świecidełkami, rozkładówkami, rzeźbami... emotka Bo to pierwszy raz takie szopki ludzie odstawiają emotka

Jedni wstawiają fotki, inni owe makiety wysyłają na adres agencji.
Nie jedno, nie dwa, nie trzy auta wpadły na naszym forum za wysyłkę makiet do agencji...zamiast "eska na 160 znaków". 

emotka Czasami im więcej czytam forum, tym bardziej mnie coś zaskakuje, ale też coraz mniej mnie dziwi..

To zdziwię Cię jeszcze bardziej emotka  Dawno, dawno, dawno temu była pewna LOTERIA (tak, zgłaszało się numer paragonu). Pewna osoba postanowiła stworzyć makietę, wysłała ją (tak z miłości do marki)...i finalnie wygrała główną nagrodę w owej...loterii.  emotka
-----------------------------------------------------------------------
Kiedyś był konkurs jubileuszowy TEFAL, rozdawali swoje wypasione roboty (te za około 4 tys.). Należało zrobić zakupy, wziąć kupon ze sklepu (Biedronka), napisać życzenia...i odesłać go pocztą. Zadzwoniłam do agencji z info o "specjalistach makietowych". Miła babeczka z agencji powiedziała mi, że przyszło więcej świecących i grających makiet/laurek niż poprawnie wypełnionych kuponów ze sklepu (dostali nawet około 2-metrową patelnię wykonaną z kartonu z życzeniami emotka ). Finalnie nagrodzili tych od "kuponów" emotka

Dżizas, dlatego tak mało wygrywam... nie jestem AŻ tak kreatywna emotka

A ja sie kudźwa cieszę jak mi sie uda dobry tekst sklecić . powinnam patelnie z kartonu lepić hahah.

.

Aaa to dlatego nie wygrywam...bo czytam regulaminy... i żeby tego było mało jeszcze się do nich stosuję...durna ja  emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6759416 Napisano: 18.01.2021 21:35:28 w Pomocy!!!!
delvitto napisał(a):

sks900 napisał(a):

Trzeba kliknąć w te 3 pionowe kropki w prawym górnym rogu przeglądarki, a potem w ustawienia -> hasła

Dziękuję. Zrobiłam to, i w długiej liście znalazłam o2., i jednak te hasło jest jednym z tych dwóch co brałam pod uwagę. Niestety, po ręcznym wpisaniu nie loguje...:( czy te problemy nie mogą być związane z tym, że połączyłam swoją pocztę z tym nachalnym loginem od wp, co wciąż nie dawali spokoju? 

Ja też połączyłam skrzynkę z 1login i nic sie dla mnie nie zmieniło, hasło, które miałam do poczty nadal działa, więc to raczej nie to ... Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

fiona25

#6759412 Napisano: 18.01.2021 21:24:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Na plecaku mi nie zależało, ale to jest aż niewyobrażalne żeby na 500 plecaków nie załapać się naprawdę dopracowanym zgłoszeniem.... Przy tak drogim zakupie promocyjnym! Zawsze w takich momentach się szczypię, że podałam błędnego maila, ale chyba po prostu czas wziąć duży oddech i zrobić sobie przerwę od konkursowania. W styczniu wpadło równe zero i chociaż nie grałam wiele, odechciewa się. 

Nie wiem co może być w takich konkursach nagradzane. Moja proza się nigdy w promocyjnych nie podobała. Zaczęłam pisać wiersze i coś wpadło. Kurde: zawsze z pomysłem, dograne rymy i akcenty. Jak czytam niektóre konkursowe rymowanki to aż mnie mrozi - tak ciężkie i niedopasowane rytmicznie są. Nie wspomnę o rymach częstochowskich. Mam nadzieję, że chociaż te nagradzane teksty są tak błyskotliwe i dobrze napisane, że by mi kopara opadła. Ale czy mamy tutaj samych Tuwimów? Wątpię. A prawie każdy (tylko nie ja) wygrywa! 

Akurat w JW udziału nie brałam, ale widziałam 3 prace (a właściwie to rymowanki częstochowskie), które zostały nagrodzone zegarkami.
Powiem tak: "  emotka emotka emotka emotka emotka ", skoro nie masz nawet plecaka, to widocznie ZA DOBRZE napisałaś, serio emotka  
Zauważyłam, że coraz częściej w konkursach kreatywnych wygrywa beznadzieja. Uważam, że to z racji natłoku zgłoszeń...nowi "konkursowicze" wyrastają teraz jak grzyby po deszczu. Spróbuj przeczytać ze zrozumieniem, dajmy na to, 50 prac pod rząd. Odechce Ci się poszukiwać pośród nich "perełek".

Napisałaś dokładnie to, co ja myślę. Teraz im prościej, im bardziej chamski rym, tym większa szansa na wygraną. Staram się przerzucić na taki styl, ale kurna ciężko

Mam to samo, czasem jak marudzę,ze tak się staram i nic to odzywa się ktoś, kto pisze coś w stylu "wysyłaj chłam" bo łatwiej wygrać pisząc "jak półgłówek" - a ja kurde nie umiem... jakoś słynne zgłoszenia typu "zapach zmarłego sąsiada" czy "częstochowski żurek" to już dla mnie za dużo, za słabe mam nerwy żeby puszczać takie poematy  emotka  No i może dlatego właśnie dziś postanowiłam zrobić sobie przerwę , bo niedługo każdy dzień będę miała  "Blue" nie tylko Monday ... Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6759410 Napisano: 18.01.2021 21:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

laureat napisał(a):

samuraj napisał(a):

Co niektóre loterie dobijają... Kup dowolne produkty Coccolino lub Coccolino Care za minimum 15 zł i wygraj misia wartości 10zł emotka

A festiwal żenady trwa i w Indykpolu jest do wygrania 5 zł  emotka  Chyba postawili sobie za cel przebić Smolara.

To już jest konkursowa patologia

Nie mogli w tym Indykpolu dac 100* 100?

A i tam pewnie trzeba wyslac paragon poleconym emotka

I opakowanie z załączonym oświadczeniem,że parówki zjedzone  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6759349 Napisano: 18.01.2021 17:36:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

superloser napisał(a):

W zgloszeniu podajesz numer rachunku  emotka  nim wygrasz 5 zeta

A to łaskawcy! Bo myślałam, że każą opakowanie z parówą odesłać; ale tylko lekko nadgryzioną w ramach testu smaku emotka

i jeszcze trzeba odpowiedź napisać i konkretne kupić, nawet nie wiedziałam że są parówki Bianka emotka Te konkursy z iście "bogatymi nagrodami" zmierzają do upadku

Dokładnie, byłoby super gdyby w tym szacownym przedsięwzięciu nie wziął udziału NIKT ...  Wyświetl w wątku >>

fiona25

#6759329 Napisano: 18.01.2021 16:46:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ale numer haha lecę po parowy! Chyba ich po**b......Indykpol puknij się w ten indyczy łeb.. 

Myślałam,że źle widzę ,Indykpol rozbił bank emotka  Ciekawe czy przelew zrobią czy wyślą w kopercie piątkę  emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6759202 Napisano: 18.01.2021 13:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Cały weekend próbowałam, a jak rozwiązali worek z grami, to się spoznilam emotka

no ja tak samo...

I ja też , to chyba kolejny znak,żebym odpuściła  ...jak pech to pech Wyświetl w wątku >>
0 0

fiona25

#6759116 Napisano: 18.01.2021 11:39:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

marlena083 napisał(a):

działa Wam strona Nestle ze scrabblami? od wczoraj nie mogę puścić zgłoszenia, jakiś dziwny komunikat się pokazuje

Od piątku jest problem

Próbowałam cały weekend , już sie zaczęłam zastanawiać ,czy to u mnie coś nie tak emotka Sprawdzałam jakąś godzinę temu i nadal nic  Wyświetl w wątku >>
0 0