Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7113512 Napisano: 02.08.2023 09:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie, nie chcę burzy wywoływać, ale jak Wy wykręcaliście te czasy po 3s w redbull?
5 obrazków + znalezienie tych pieruńskich puszek, ja czasem musiałam się wgapiać w jeden obrazek bez końca bo puszki zwyczajnei nie było, plus kliknięcie i załadowanie strony z kolejnymi obrazkami.... rozumiem, że obrazki się powtarzały, więc można było się ich nauczyć. Ale 2-3-4s dla 5 obrazków? przecież to technicznie trudne emotka  

i nie, nie neguję, nie podważam, po prostu staram się zrozumieć, może ktoś ogarnięty i cierpliwy mi wytłumaczy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7113019 Napisano: 31.07.2023 16:19:21 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Co się dzieje z fortuną? Mieli kiedyś takie opóźnienie w informowaniu?

zdarzały się opóźnienia zarówno w informowaniu, jak i wysyłce nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7112961 Napisano: 31.07.2023 13:43:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia8564 napisał(a):

notta napisał(a):

Powodzenia dzisiaj dla tych, co tak jak ja wszystko ogarniają na ostatnią chwilę. Przypominam, że dzisiaj koniec miesiąca... lecimy z paragonami emotka emotka

A co takiego jest do dziś ? Ja widzę tylko Mieszko carrrefour i colgate rossman , coś przeoczyłam ? emotka

"na skróty --> konkursy kończące się dziś" Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7112714 Napisano: 30.07.2023 13:57:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

rufus napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

rufus napisał(a):

Kalisz w familijnych od 1 dnia do teraz ma wpisanych ponad 5000 paragonow.
Jak to mozliwe?
Codzien nawet kilkaset moze byc

Może ktoś ma sklep

I pozniej zwrot?

a co US nie widzi takich zagrywek? Nie wierzę, że się zgłasza miesięcznie 1000 paragonów, z czego 900 jest zwrotów i tak systematycznie..  bo co miesiąc to można taką jedną loterię dokleić.

Sorry za durne pytanie, ale jak jest zwrot po 5 minutach to chyba nie ma "transakcji" kupna, od tego też trzeba podatki odprowadzać? Wtedy US nie ma chyba czego tu robić?  Taki bzdurny obrot-nieobrot chyba nie ma tu nic do roboty dla US? Czy jest jakiś paragraf? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7112712 Napisano: 30.07.2023 13:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Zdrowy rozsądek by nakazywał wykluczenie właścicieli sklepów, nie znam sie na tym, ale zapewne mogą tak zrobić, że towar nawet nie ruszy z półki/magazynu a paragony są.

Nie udowodnisz, że właściciel,  zawsze moze grac na żonę, tesciową, somsiada, psa, kota emotka  
Dlatego co mądrzejsze agencje robią loterie w sieciach sklepowych, dzięki czemu wyłączą lokalnych cwaniaczków. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7112326 Napisano: 28.07.2023 11:24:28 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

joan napisał(a):

Skoro wczoraj pół dnia klęczałam pochylona nad sedesem, zwrotki czyniąc z jeb* wafli "familijnych" emotka  zapytuję dziś: czy Teamcraft już dzwoniło z kajakami & plecakami...?
/ Rusz po nagrody, a przygoda sama Cię znajdzie / Intermarche /

Oni informują miesiąc po wyborze. Więc pewnie najwcześniej końcówka sierpnia - kajak będzie na kolejne wakacje emotka

A kto powiedział że kajakować można tylko latem? Jeden z youtuberow kajakowal z sukcesem i humorem w zimowej scenerii. Za bardzo przywiązujemy się do tego, że fotele, grille i kajaki mogą być tylko jak jest ciepło emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7110484 Napisano: 21.07.2023 08:22:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Ooo u mnie w Dino wcale nie jest tak różowo. Większość kasjerek przyzwyczaiła się, ale jedna fuka na nas z wielkim fochem. Szept do kolezanki: ona tego nie lubi i ona nie będzie rozliczać. Nie wcale jakąś stara. Chyba wybrała pracę, do której się nie nadaje. Nie pozdrawiam tej księżniczki... A co do Stokrotki z jedną pobliską też mieliśmy przeboje. Nie przyjęli bonu, bo u nich nie można. Złożyliśmy reklamację, ale wiadomo, że więcej tam nie pojedziemy. Może w większych miastach ekspedientki są przyzwyczajone do takich sytuacji, ale u mnie wciąż otwierają szeroko oczy na bony, karty Sodexo i inne tego typu rzeczy. Średniowiecze emotka

Na pocieszenie: wielkie miasto, dzielnica z tych centralnych, a w carrefour odbijam się jak pilka kauczukowa od kasy z kartą podarunkową z Nav bodajże. Tez oczy w 5 złoty mają co to za karta Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7110411 Napisano: 20.07.2023 17:48:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zezowaty_kot napisał(a):

W Spamie Sodexo z rajskiej za pierwszy etap,
mail jest z innego adresu niż było powiadomienie, tytuł maila "Twoja wirtualna karta". Uważajcie, łatwo to uznać za spam.

ale to chyba nie z rajskiej, a bolsmarine?
tak, potwierdzam, sama uznałam to za próbę wyłudzenia, agencja jakby mniej (mi) znana Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

magdalena-chili

#7107906 Napisano: 12.07.2023 14:32:06 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

Jak ugryźć reklamacje agencji dot wygranej nagrody. ? W regulaminie jest realizacja nagrody w mieście 200 km ode mnie, teraz okazało się, ze zmienili miasto 600 km ode mnie.  Co robić? Nie jestem w stanie tam pojechać czy mogę wnioskować o rekompensatę ?? Ktoś miał podobna sytuacje ?;(

Jeśli organizator zmienił tak drastycznie lokalizację, pisałabym, by chociaż wysłali kurierem na moj koszt. O ile wygrana jest warta tej przesyłki... liczę że po drugiej stronie bedzie człowiek, a nie (ro)bot i przychyli się do prośby. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7106856 Napisano: 07.07.2023 11:48:30 w Pomocy!!!!
wiolka252 napisał(a):

Czy tylko u mnie nie działa poczta WP. 
Wystąpił błąd podczas ładowania modułu!

przeładować, raz drugi trzeci, mi też się zdarzają takie "zawieszki", ostatnio nawet wycięło pocztę i całą skrzynka odbiorcza byłą pusta. Na telefonie, chrome. A na laptopie wszystko ok. U nich ostatnio to norma Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

magdalena-chili

#7106834 Napisano: 07.07.2023 11:16:59 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

A teraz o mnie - że przyszła, wyciągnęła stary paragon i chciała pieczątki i podpisy a buuuuuuuuuuuuuuuu
Muszę dobry makijaż zrobić.

Tak, koniecznie zrób dobry makijaż maskujący. emotka Bo to strach na ulicę wyjść z taką twarzą, takim wyglądem... emotka

Wkurza mnie, że skończyła się pandemia. emotka Bo tak mi było do twarzy w maseczce, ech... Mijani ludzie przynajmniej nie uciekali z krzykiem na ten widok. A teraz znów się zacznie... emotka

Cebusiu, w Twoim przypadku maska pandemiczna to zbędny dodatek, niepotrzebnie emotka  maskujący Twe naturalne piękno emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7106793 Napisano: 07.07.2023 10:06:22 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Allegro mam ja sprzedaż.
Nominały 100, 200, 500. Dowolna kwota do 1000pln. 
Sprzedam za 90% wartości.
Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7102337 Napisano: 21.06.2023 10:25:44 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

k

W USC również są monitorowane. Mam koleżankę, która pracuje w Wydziale Spraw Obywatelskich czy jak go tam zwał (ewidencja ludności, dowody oi itd ). Mówiła, że każdy wgląd do bazy, choćby sprawdzenie numeru PESEL jest odnotowywany i zostaje po takiej czynności ślad. Tzn. kto i kiedy sprawdzał. Oczywiście musi to mieć uzasadnienie.

tak samo jak w firmach finansowych, monitoring systemów
a jeśli gość będący obiektem zainteresowania rozdmucha sprawę, napisze reklamację, albo jeszcze uderzy gdzieś wyżej, to osoba, która sprawdzała może mieć spore nieprzyjemności, aż po wypowiedzenie od pracodawcy Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7102057 Napisano: 20.06.2023 11:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

Czy wszyscy już otrzymali sosy Hainz?

u mnie wszystko przyszło co miało przyjść, może napisz do organizatora? u mnie ostatnio zawieruszyła się jedna przesyłka, może coś przeoczyli Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7101845 Napisano: 19.06.2023 15:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie troszkę po za konkursami....
Znacie może jakaś fajną stronkę z promocjami na noclegi hotelowe?
Poszukujemy taniego ale wypasionego pobytu w hoteliku  emotka  
Za wszelkie info z góry serdecznie dziękuję  emotka

Czasem można poza sezonem znaleźć fajne oferty, wypasione, w promocyjnych cenach,
np. na booking.com, a jak ma się goodie, to i jakiś cashback wpada Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7101768 Napisano: 19.06.2023 10:28:03 w Informują
Informują z Konkurs "Pan Tadeusz - Pani Zosia" 18+

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Teraz, nagroda dodatkowa Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7101738 Napisano: 19.06.2023 07:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Czy ktoś z moich drogich forumowiczów próbował swoich sił w grze Violife ? Da się tam wyrobić w te 20 sekund ? Ja próbuje 3 raz nie ma opcji emotka

Mi się nie udało, wszystko się zacinało.

U mnie to samo, zawieszki, gra bez sensu Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7099203 Napisano: 09.06.2023 11:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

notta napisał(a):

Szczęśliwych paragonow życzę emotka

"Prawda jest taka, że to takie typowe nasze polskie podejście - Jak obejść zasady i z uśmiechem patrzeć na innych. " ależ mi zrobiłaś dzien... ba, weekend. Dziękuję emotka

A mnie się podoba kałszkwał emotka

A bo Ty jesteś lotniejsza intelektualnie, ja dopiero teraz zrozumiałam to słowo emotka emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7099193 Napisano: 09.06.2023 10:30:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
panasa napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Czy z lech easy netto ktoś dostal pufę? 
Bon juz dotarl, ze 2 tyg.temu. 
A te nieszczęsne pufy były?

ja dostałam puffe sofę bardzo szybko

Dziękuję za info, to piszę do nich emotka Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

magdalena-chili

#7099178 Napisano: 09.06.2023 09:49:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z lech easy netto ktoś dostal pufę? 
Bon juz dotarl, ze 2 tyg.temu. 
A te nieszczęsne pufy były? Wyświetl w wątku >>
0 0