Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdalena-chili
Postów 1079
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobnie z Kauflandem, ja kojarzę tylko ten na Białołęce, który i tak mam za daleko. A w obu sklepach bywają fajne konkursy. Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak patrzę na ten filmik to zastanawiam się czy ktoś podpija takie piwo z wanny... Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś takie piwo tak pożytkowałam, przyszedł do nas Gość, a tam na wannie puszki z piwem... Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pikawka - chodzi o konkurs Colgate z Lidla Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obecnie jest wyżej zacytowany zapis, gdzie ja to tak rozumiem (!): dopuszczają dłuższe niż 160 znaków smsy, ale ryzyko wyższej opłaty jest po naszej (konkursowiczów) stronie i musimy się z tym liczyć,
Pewnie poprzednio ludzie się nie wyrabiali w 160 znakach, płacili wyższe opłaty i organizator nie uznawał dłuższej odpowiedzi. Teraz organizator dopuszcza dłuższe wypowiedzi, jednak tym zapisem "przestrzega" nas przed wyższą opłatą za takiego sms. Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"5. Opłata z tytułu wysłania wiadomości SMS zależy od stawek operatora Uczestnika. Uwaga – z uwagi na indywidualne ustawienia telefonu Uczestnika, użycie polskich znaków diakrytycznych może powodować zmniejszenie liczby znaków w jednej wiadomości SMS poniżej standardowych 160 znaków. Za znak uznaje się litery, cyfry, znaki specjalne, spacje oraz znaki interpunkcyjne." Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale z dwóch rodzajów dostępnego piwa tylko jeden jest konkursowy Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do organizatora napisz reklamację, jednak inaczej jest jak jest słowo pisane - oficjalna forma - będą musieli sami się pofatygować i sprawdzić, a nie wciskać Ci farmazony, że wszystkie doładowali, bo może akurat im się trafiła niedoładowana.
Powodzenia życzę z wyjaśnianiem i nie zamartwiaj się, wszystko się wyjaśni, tylko szkoda Twoich nerwów! : Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawa jestem okrutnie - czy właściciele/pracownicy kolektur mają jakieś procedury/ograniczenia, że np mogą/nie mogą brać udziału w takich loteriach... i jak to wygląda w praktyce. Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. duży sklep (hipermarket - kolektura obok alko): facet obsługujący kolekturę klientowi przede mną nie dał wydruku, odłożył obok lottomatu - a tam pliczek pokaźny kodów.
2. kolekturka w małym sklepie osiedlowym: babeczka wręczyła mi paragon, dopiero jak się upomniałam, tłumacząc z miną niewiniątka, że się długo/późno drukują.... ale już przechodziła do obsługi kolejnego klienta, nie sądzę żeby się zająknęła do mnie wychodzącej...
żenujące jak jest to rozwiązane - ewidentnie pole dla nadużyć, a przecież po co zatrzymywać klienta i wciskać mu kupon, skoro można sobie odłożyć i przycwaniakować. Napisałam do hipermarketu że to nie tak powinno wyglądać.... oczywiście żadnej odpowiedzi nie uzyskałam. Następnym razem zerknęłam na okolice lottomatu, odkładali chyba gdzieś dalej, bo nie sądzę, żeby ganiali każdego klienta, widać, że te karty z losami długo się drukowały. Już tu ktoś napisał, że lepiej było gdy drukowały się razem z zakładami (tylko to nieosiągalne gdy się kupuje zdrapki). Cwaniactwo kwitnie w narodzie, ręce opadają... Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to i tak dość wygodne jest... nie zapomnę o kuponie, nie szukam wyników, tylko patrzę czy mail jest Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie Leclerc małe opakowanie za 1,65 Wyświetl w wątku >>