Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6780179 Napisano: 10.05.2021 13:32:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Ile nagród udało Wam się ustrzelić w loterii Rossmann z jednego konta? 

2 nagrody. Ale ja chyba jakoś dużo nie kupuję (~5 wizyt zakupowych).  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6780036 Napisano: 09.05.2021 14:16:21 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
FBemilia6 napisał(a):

halliday napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

iszhara napisał(a):

agni5h napisał(a):

iszhara napisał(a):

Praliny Lindor gdzie teraz można znaleźć w przystępnej cenie, promocji? emotka

Kupiłam na wyprzedaży za 4,99 w Delikatesach Centrum.

To bardzo fajna cena  - dziękuję za odpowiedź. emotka

Chyba zbyt piękne emotka  
Byłam dzisiaj w DC- o takiej cenie promocyjnej nic nie wiadomo, nie było takiej, a najtańsze małe Lindor 16 zeta
Zamiast wspomnianej Gosi króluje Anna Zaradna do pary z Janem. Taka wycieczka z celem , ale bez efektów emotka  

przecież była informacja ze to produkt z wyprzedaży więc cena mogła być tylko w jednym sklepie np na jedną lub dwie sztuki w których kończyła się ważność.

Więc podanie info, że w DC jest promocja trochę mija się z celem.Udało mi się  kupić w moim DC ( gdzieś tam). To jest wątek- gdzie najtaniej kupię produkt promocyjny.

To, że w jednym sklepie tej samej sieci jest dany produkt, nie oznacza na 100% że w drugim będzie to samo. Mam dwie stokrotki w okolicy, w obu jest kompletnie różny asortyment. Może produkty w promocji dla sieci na dany tydzień są takie same, ale w jednym mogą się np. zbliżać do terminu ważności,  jak ktoś juz to zauważył. U tak pewnie było w tym przypadku.
Ktos moze pisać że w jego Carrefour będzie dany produkt, a u mnie z reguły nie będzie (b.duze miasto i co z tego). Wiec ten wątek zawsze traktuję nie jako pewnik, a jako podpowiedź gdzie ew. zerknąć.  Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

magdalena-chili

#6779655 Napisano: 07.05.2021 10:43:55 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Czy te karty z Lidla są aktywne ? 

obstawiałabym, że ze względów bezpieczeństwa jeszcze nie są aktywne - może aktywują po odbiorze dzień lub dwa, spróbuję może napisać do Smolara...  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

magdalena-chili

#6779631 Napisano: 07.05.2021 09:09:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
SMOLAR - Z eksperckim składem... (karty LIDL) - DPD (protokół odbioru)  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6778877 Napisano: 03.05.2021 14:18:14 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Co to za konkurs z tymi orzeszkami?

Domyślam się że o to chodzi: https://www.e-kon...h-do-zgryzienia.html Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6778724 Napisano: 01.05.2021 21:07:32 w Nasze kochane zwierzątka
superloser napisał(a):

freyja88 napisał(a):

mój dzisiejszy spacerek emotka

Rolki by sie przydaly  emotka

i bez rolek na Dzielni nikt nie podskoczy... emotka emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

magdalena-chili

#6778238 Napisano: 29.04.2021 11:05:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

rare85 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs z farbami do włosów? 

https://www.e-kon...ce-w-rossmann.html  ? emotka  

Dzięki, dziś nie myślę. Najpierw zadałam pytanie, a potem skorzystałam z wyszukiwarki  emotka  

aj tam, aj tam. Przedwiośnie... Jakby była sama wyszukiwarka bez ludzi to już by nie było to samo! emotka  tylko spiesz się z farbami, bo to się kończy lada moment Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6778231 Napisano: 29.04.2021 10:58:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs z farbami do włosów? 

https://www.e-kon...ce-w-rossmann.html  ? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6777985 Napisano: 27.04.2021 21:21:55 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

CENY  emotka
Kolega przekonal sie do wycieczki do Auchan i kupil mi Hortex mrozonki - m a l i n y 280g za 11zl  emotka  
Zjadl w drodze nim sie rozwodnily, ale pewnie dzielic by sie nie bylo jak  emotka   Kilogram schabu w Tesco 10zl kosztuje  emotka

Maliny to "dobro luksusowe", zwłaszcza w zimnym kwietniu. Gdyby żarłoczny Kolega kupił Ci np.  m a r c h e w  mrożoną, paczkę 450g miałabyś w nieco bardziej przyziemnej/przystępnej cenie: 4,38pln.

w temacie, coby karniaka nie było: wkurza mnie, że nic mnie nie wkurza, za bardzo zmęczona jestem.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6777815 Napisano: 27.04.2021 08:57:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Konkurs "BIC - Zadbajmy o Siebie na Wiosnę" Carrefour - kurier DPD  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6777118 Napisano: 22.04.2021 20:41:34 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że gdy chcialam dzis wpłacić pieniądze na konto,wyciągnęlo mi kartę do bankomatu,ech. Chciałam wpłacić w oddziale banku,ale ten był już nieczynny.Przez to spóźnię się z rata kredytu i nalicza mi odsetki, ech.

a nie łatwiej przesłać $$$ przelewem na rachunek, z którego bank ściągnie sobie ratę? 
Jak to się stało, że bankomat zatrzymał kartę? Jeśli się tam nie ociągałaś przy tym bankomacie, że kartę zatrzymał (np z uwagi na Twoją przy nim "bezczynność"), to może napisać reklamację? Może chociaż odsetki zwrócą, jak już reklamację rozpatrzą...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6777100 Napisano: 22.04.2021 19:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kerocna napisał(a):

superloser napisał(a):

superloser dla mnie drukowanie paragonów po wygraniu czy coś, to czarna magia. Nie wiem, o czym piszesz (w sensie dokładnym, bo ogólnie coś mi obiło o uszy, ale nigdy nie zgłębiałam tematu).

Ostatio w Tesco ludzie mieli paragony z datami z poprzednich dni. Poslizg jakies 12 godzin.
Masz swoj sklepik to sobie mozesz ustawic zegar o 10-15 minut wczesniej, od rzeczywistego.
Zagrasz o 16ej i wygrywasz... to sobie kupujesz produkt konkursowy, a na paragonie masz 15:50 emotka  Regulaminowy zakup "przed" zgloszeniem  emotka
Nie wygrasz, to nie wydajesz kasy na przegrane zgloszenia  emotka
Pochodz sobie po malych sklepikach i lookaj na godziny na paragonach, czy zawsze Ci sie zgodza z telefonem emotka  

W losowaniu sklepiki zglosza tylko te paragony, ktore klient zostawi emotka

A co jeśli w losowaniu nagród głównych ci drukarze trafią zgłoszeniem nie zwcięskim i nie mają paragonu?

Rezerwa dostaje albo Organizator  emotka

Im natychmiastowe wystarcza  emotka  Delicje tysiaki dawaly, Prince Polo tez mial "konkretne" wartosci nagrod ... Przy zerowych stratach inwestycyjnych, nagrody z bramkek sa chyba spelnieniem marzen emotka

OK. A sprzedaż i paragon w takim sklepiku to tez konieczność opłacenia podatkuza sprzedany towar, czy nie?. Jak ci drukarze radzą sobie z podatkiem? Przeciez jak nastukają 100 paragonów to muszą to jakoś rozliczyć z us?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6776737 Napisano: 21.04.2021 10:24:44 w WC - rozmowy o wszystkim
masza napisał(a):

asiam napisał(a):

masza napisał(a):

asiam napisał(a):

Zwracam się do wszystkich kupujących i sprzedających na OLX. Bądźcie szczególnie ostrożni. To niewyobrażalne jak nasiliła się fala oszustw. Pomijam żarty młodzieży, która nie bardzo wie co ze sobą zrobić nie chodząc do szkoły ( tu też szkoda czasu jak sprzedając przedmiot umówicie się na drugim końcu miasta na odbiór  ) ale przede wszystkim chodzi o osoby wyłudzające dane do konta. W związku z tym ,że przekręty były związane z podaniem nr telefonu ( tu propozycje zakupu przenoszą się na What saap ) część osób usunęło numer z opisu. W związku z tym pojawia się korespondencja przez OLX. Najpierw szczegółowe wypytywanie się o różne detale dot. sprzedawanego przedmiotu ( tu jeszcze wszystko przebiega normalnie - najwyżej mamy wrażenie ,że rozmawiamy z mało rozgarniętym kupującym) a potem zaczynają się propozycje typu: mój bank zablokował mi wpłaty na OLX w związku z atakami hakerów to podaj nr konta na wpłatę. A potem myślę, że dalej proszą o kolejne informacje.
Wychodzę  z założenia, że KAŻDEGO można oszukać choćby nie wiem jak był ostrożny. Więc nie mówcie, że was  to oszukać się nie da. Czasem tylko oszuści muszą się bardziej wysilić Zainteresowanych tematem informuję, że na OLX jest specjalny blog gdzie te sprawy są szczegółowo wyjaśniane

a konkretniej? 
Bo nr telefonu i nr konta do wpłaty to normalnie podaję kupujacym.....

Na Whatcaapie to mi wiadomo o oszustwach, ale to już inny temat

Pewnego dnia trafiasz na kogoś kto cię zbałamuci i podasz mu do tego numeru konta jeszcze jakieś hasła czy kody bo będzie chciał coś "zweryfikować" lub sam opłacić przesyłkę lub coś jeszcze zupełnie innego. To ,że podajesz telefon i nr konta to twoja decyzja. Ja tylko sygnalizuję,że nieuczciwi czekają za rogiem.Teraz na OLX można przeprowadzić transakcje z wysyłką bez podawania tych danych

teraz tak. Ale jeszcze niedawno podawało się nr telefonu i nr konta, zawsze tak było . I u niektorych nadal to funkcjonuje.Nikt Ci się z tego powodu nie włamie na konto , nie przesadzaj. A z hasłem do konta to już Cie poniosło.... emotka

No właśnie niekoniecznie "poniosło hyhy". Wystarczy poczytać co ludzie podają w internecie,  jaki linki klikają, i jakie kwoty wyrzucają przez balkon. Kolezanka pracująca w strukturach "bezpieczeństwa" automatycznie kliknęła w sms i wyczyścili jej konto. Trzeba być czujnym, bo są coraz to nowe formy wyłudzania pieniędzy. Metody socjotechniczne coraz bardziej "sprytne". I uwrażliwianie Forumowiczow to akurat pozytywny gest. Może ktoś przeczyta i nie da się nabrać następnym razem.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6776531 Napisano: 20.04.2021 09:39:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mahuska napisał(a):

Czy był już przelewy z monini wygrana z 5 kwietnia??

5.04 to były Święta,  wysyłali 1.04 z tego co pamiętam. I nie, nie było jeszcze przelewu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6776270 Napisano: 18.04.2021 20:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Cherrissimo czekoladki już wysyłali?
Dzięki za odp

nie, 7.04 wysyłali info o pozytywnej weryfikacji i o tym, że do końca kwietnia wyślą czekoladki Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

magdalena-chili

#6775296 Napisano: 14.04.2021 12:00:31 w Smolar
mahuska napisał(a):

0/9
Oby nie podpięte emotka

ostatnio przy Lidlu sprawdzałam i nic, a 5-6 minut później SMSy puścili.... emotka   więc chyba trzeba czekać na sms Wyświetl w wątku >>
1 paulas 0

magdalena-chili

#6775206 Napisano: 14.04.2021 08:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karlik napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

W loterii Visa jeszcze nie można się rejestrować na stronie ? Czy po prostu ja nie widzę gdzie to zrobić emotka  

Czy już można się rejestrować? Bo lepiej to zrobić przed zakupami  emotka  a nie mogę znaleźć linka do loterii.. 

od 8:00 miała być rejestracja , ale ja nie widzę formularza.

już jest formularz do rejestracji emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6775157 Napisano: 13.04.2021 21:16:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

Nie będzie bujania jaj:
https://www.faceb...11710576143/?app=fbl
emotka

Czytając komentarze pod postem jesteśmy jednak niemiło zaskoczeni Waszymi reakcjami, szczególnie, że wystarczyło do nas napisać i podjąć uprzejmą dyskusję o sytuacji.

tak czytam całą tę historię i myślę, że to się nadaje do wątku "popraw sobie humor": "Dziękujemy Wszystkim, którzy zwrócili nam uwagę, że został złamany Regulamin." --> to co, organizują konkurs, piszą regulamin i nie znają go? emotka skopiowali z innego konkursu bez czytania? co oni pakują do paczek klientom, też nie wiedzą? 
wcześniej argument, że "większością głosów zwyciężył..." - niezły argument, no brawo.   emotka
Pomijam fakt, że nie kupiłabym fotela ani niczego innego, bo nie wiem czy wcześniej nie testował go pan Laureat nr 1. Wyobraźnia bywa przekleństwem.  
Cały ten konkurs to żenada roku. Jeśli nie dekady.   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6774201 Napisano: 08.04.2021 10:10:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Agnes napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy ktoś wygrał bon do pyszne z zerolimitów ?
nie widzę w regulaminie do kiedy mają czas na wysyłkę bonów a wygrałam 2 pierwszego dnia

Nie wysyłali jeszcze chyba. Ja nic nie dostałam, a też wygrałam jakoś na początku.

no własnie ja jeden kod dostałam tydzien temu a drugi wygrany dzien pózniej juz nie

ja dostałam mailem bon, 2 kwietnia, jakoś szybko, może po 3-4 dniach przyszedł - jak to ważne, to dajcie znać, sprawdzę Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6773258 Napisano: 01.04.2021 15:52:43 w Informują
Informują z Konkurs "Spraw aby twój świat był pełen świeżości"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Bez rodzaju nagrody Wyświetl w wątku >>