Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6784248 Napisano: 27.05.2021 15:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

kumulacja napisał(a):

lirianka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Oświadczenie dla tych, którzy wygrali rowery HORTEX w AUCHAN jest na stronie konkursu.
W sms-ie jest informacja, żeby pobrać oświadczenie ze strony www.jet.com.pl
Przeglądałam tę stronę 150 razy i nie wiem, gdzie szukać oświadczenia. Pomóżcie  emotka

Ja pobrałam z regulaminu, jest tam oświadczenie emotka

Ja też stamtąd pobrałam, ale mnie ciekawi, w którym jest ono miejscu na stronie agencji JET.
Bo ja go na ich stronie nie widzę i ciekawa jestem bardzo, gdzie go wsadzili emotka

ukryli? http://jet.com.pl...SMS_Auchan_FINAL.pdf ? emotka

Ana stronie www.jet.com.pl gdzie szukać regulaminu? 

na samym dole strony - zjedź na dół... są takie szare malutkie literki i tam są linki do dwóch regulaminów, w tym i HORTEX. 
magia małych literek...  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6784242 Napisano: 27.05.2021 15:12:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

lirianka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Oświadczenie dla tych, którzy wygrali rowery HORTEX w AUCHAN jest na stronie konkursu.
Przeglądałam tę stronę 150 razy i nie wiem, gdzie szukać oświadczenia. Pomóżcie  emotka

Ja pobrałam z regulaminu, jest tam oświadczenie emotka

Ja też stamtąd pobrałam, ale mnie ciekawi, w którym jest ono miejscu na stronie agencji JET.
Bo ja go na ich stronie nie widzę i ciekawa jestem bardzo, gdzie go wsadzili emotka

ukryli? http://jet.com.pl...SMS_Auchan_FINAL.pdf ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6784237 Napisano: 27.05.2021 15:03:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

to jest załącznik nr 3 do regulaminu, który zawarty jest na stronie - chyba wpisali niefortunny skrót myślowy....  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6784083 Napisano: 26.05.2021 20:40:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Kaktus Shake - czy lody z patyczkiem i kodem są jakoś oznaczone, czy każdy Shake ma kod?

Nie są oznaczone, moje z ważnością do XII2021r i do lutego 2022 nie miały kodów, podobnie Milka emotka

Taka wstępna loteria z dużą szansą na skuchę? emotka   Przed właściwą loterią????

u mnie Milka z terminem 07.2022 też bez kodu - a tyle się człowiek namęczył, żeby to zjeść... emotka   gdyby Przedszkolaczki zorganizowały loterię, to by lepiej wyszło, już naprawdę....  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6784029 Napisano: 26.05.2021 16:03:01 w Informują
Informują z Konkurs "Smakuj chwile z Zottarellą i wygrywaj!" etapy

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
15:35 Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6783330 Napisano: 23.05.2021 17:19:15 w Dziś cieszę się z.....
superloser napisał(a):

Cieszy Smolar z poczuciem humoru  emotka

Nie ma "niestety....  emotka
Są GRATULACJE  emotka  a brak wygranego 20zl to szczegół

always look on the bright side of life ... emotka   Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6783325 Napisano: 23.05.2021 16:42:42 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

A kapsli z kodami gdzie najlepiej szukać? Wiadomo najlepsze są ławeczki gdzie urzędują znani i lubiani i pod osiedlowymi ząbkami ale może są jeszcze jakieś nieoficjalne miejsca, gdzie pija się lepsze piwa?

Najlepiej dogadać się z pobliskim pubem, bistro, pizzerią etc. - tam, gdzie oferują piwa butelkowe. 
A jeśli chodzi o kapsle "znaleźne" to raczej park, skwerki, tam gdzie przesiadują ludzie pijący piwa emotka

Jak ktoś jedzie nad morze, lub jest szczęśliwcem mieszkającym blisko, to masa tego wala się na plaży.   emotka  Można od razu zadbać o czystość plaż  emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6782617 Napisano: 20.05.2021 13:59:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
margobb napisał(a):

anaesth napisał(a):

Przesyłka nadana dziś przez IQ Marketing - czyżby to był bon do Rossmanna z Dove?
(jakby nie mogli go wysłać na maila emotka )

tak, to Rossmann Dove - i fakt, można by to mailem puścić przecież. 

Macie na wszystkich wygranych @ info ?

tak, o tej samej porze mail (13:32) Wyświetl w wątku >>
2 mia, rare85 0

magdalena-chili

#6782614 Napisano: 20.05.2021 13:41:36 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

Przesyłka nadana dziś przez IQ Marketing - czyżby to był bon do Rossmanna z Dove?
(jakby nie mogli go wysłać na maila emotka )

tak, to Rossmann Dove - i fakt, można by to mailem puścić przecież.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6782132 Napisano: 18.05.2021 15:07:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
pierwszy raz w życiu się trafiła rezerwa, bo to chyba rezerwa? (jednak istnieje?!), to się wpiszę - fortis "podarował" słuchawki do grania z monster,
(ale i tak foch emotka ) Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6782055 Napisano: 18.05.2021 07:50:16 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Dlatego ja często ich zgłaszam do UOKiK- ostatnio za, według mnie, praktyki monopolistyczne- zezwalają na sprzedaż niektórych kodów przez podmioty, z którymi mają umowy, a innym nie. UOKiK odpisał, że analizują zapisy.

Z kodami ostro przesadzają.  emotka
A w temacie mnie jeszcze wkurza stan pogody tegorocznej wiosny i - co za tym idzie - tabuny mrówek w całym domu. Nic na nie nie działa, nic! Sprytne są, zmory!  emotka

kawa działa mielona - polecam.)

O, dzięki, Kochana. emotka  Tego nie próbowałam. Nareszcie będę miała powód, aby kawę kupować, bo nie lubię.  emotka

Jedna z kaw jest chyba nawet jeszcze w loterii. Jak ją otworzyłam i zapach do mnie dotarł,  to sama miałam ochotę wyjść z domu... emotka emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6781974 Napisano: 17.05.2021 17:40:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

coccinelle napisał(a):

coccinelle napisał(a):

maverick napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Czy wy też dostaliście bon Leclerc (Duda) do konkretnego hipermarketu...? emotka

na Warszawę Aspekt?

Tak.

A kupowaliście moze paragony z tej lokalizacji? Czy mieliście inne leclerki? emotka  

Kupowałam w mojej miejscowości, nie w Warszawie.

A to nie jest po prostu adres wystawcy bonu, a realizować można wszędzie?

Faktycznie ostemplowany i opisany z każdej strony, ale może byl to "wiodacy" Leclerc, wystawiajacy te nagrody. Kiedyś tez dostałam bony z adresem innego (niz mój) Leclercka i płacić można było normalnie. 
Dla pewności i spokojnego snu zapytałabym organizatora lub w sklepie, ale moim zdaniem powinno być ok.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6781968 Napisano: 17.05.2021 16:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
coccinelle napisał(a):

maverick napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Czy wy też dostaliście bon Leclerc (Duda) do konkretnego hipermarketu...? emotka

na Warszawę Aspekt?

Tak.

A kupowaliście moze paragony z tej lokalizacji? Czy mieliście inne leclerki? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6781841 Napisano: 17.05.2021 11:11:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestawy Gerlach z ww. również. - DHL 
bon Leclerc Duda - DHL  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6781452 Napisano: 14.05.2021 19:05:30 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam...gdzie można dostać chusteczki nawilżane SMILE z postaciami Marvelowskimi?  emotka  Liczyłam na Auchan...brak. 

w Stokrotce

1,99 zł w Polomarkecie

Na allegro są . W polo stokrotce, Auchan,Tesco 

Jeśli Stokrotka z gatunku większych/dobrze zaopatrzonych, to tak. U mnie nie ma.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6781216 Napisano: 13.05.2021 19:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Macie zwrotki z konkursu "Wiosenne porządki z profesjonalistami" ITM? Jeśli tak, to o jakiej treści?

"Dziekujemy za zgloszenie do konkursie" (ja jestem nietomna, ale oni chyba też)  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6780758 Napisano: 12.05.2021 13:40:42 w Smolar
I z lewiatana/laboo, ekspercki skład Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

magdalena-chili

#6780703 Napisano: 12.05.2021 11:04:47 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

ZOTARELLA ZA OSTATNI TYDZIEN POSZŁA ? czyli znowu u mnie nic emotka

Nie widziałam by ktoś się chwalił... coś przegapiłam...? Poprzednim razem informowali 5.05 około południa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6780256 Napisano: 10.05.2021 17:21:09 w Czy informują/ informowali?

"W ciągu 3 dni od daty posiedzenia komisji, Organizator Konkursu zadzwoni do zwycięzcy lub wyśle wiadomość SMS na numer, podany w zgłoszeniu"

Ani słowa o ROBOCZYCH....

Zgoda. Rozpędziłam się z roboczymi, nie ma tego w regulaminie, ale wydaje mi się,  że gdzieś te robocze widziałam. Może wymyśliłam. Ale chyba nie ma też póki co wyników, nikt się nie chwalił... więc może coś jest na rzeczy z roboczymi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6780215 Napisano: 10.05.2021 15:27:42 w Czy informują/ informowali?
buziolek napisał(a):

Czy z monster informowali? Do dzisiaj mają czas

Do 7.mieli obradować, + 3 dni ROBOCZE.
wg regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0