Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6787786 Napisano: 12.06.2021 10:52:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

kreatia napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Wchodząc w wiadomości czasami zamiast moich wiadomości pojawiają się konwersacje zupełnie obcych użytkowników, nie mam zielonego pojęcia jaka jest zależność, mam wrażenie, że po prostu czasem zanim coś się przeładuje to wtedy wchodzą mi czyjeś konwersacje

też to kiedyś miałam, ale zasugerowano mi, że mam zwidy, więc Ty zapewne też je masz  emotka emotka
polecam wrażliwe treści jednak pisać poza ekonkami

Ja tez niedawno miałam taką sytuację.... jakieś zbiorowe zwidy w takim razie? emotka  

może jakieś przeterminowane konkursowe zakupy?  emotka ew. za dużo alko, tyle tych procentowych konkursów..

Alko niestety nie pijam... Znaczy się przeterminowane zakupy, a Mąż mówił żebym nie jadła tego serka, jak już uciekał z lodówki.  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

magdalena-chili

#6787784 Napisano: 12.06.2021 10:47:27 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Wchodząc w wiadomości czasami zamiast moich wiadomości pojawiają się konwersacje zupełnie obcych użytkowników, nie mam zielonego pojęcia jaka jest zależność, mam wrażenie, że po prostu czasem zanim coś się przeładuje to wtedy wchodzą mi czyjeś konwersacje

też to kiedyś miałam, ale zasugerowano mi, że mam zwidy, więc Ty zapewne też je masz  emotka emotka
polecam wrażliwe treści jednak pisać poza ekonkami

Ja tez niedawno miałam taką sytuację.... jakieś zbiorowe zwidy w takim razie? emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6787689 Napisano: 11.06.2021 19:54:23 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Forum wie WSZYSTKO, wiec zapytam.

Dla bliskiej osoby chce zrobic na prezent fotoksiazke/album ze zdjęciami. Mam stare zdjecia w wersji papierowej, duuuuzo na pendrivie i w telefonie. Problem polega na tym ze nie mam laptopa. Mam tylko tablet i telefon. Czy jest jakaś magiczna opcja zeby wgrac te zdjecia bez laptopa i ulozyc z tego fotoksiazke? 

Zakładając,  że fotoksiążkę będziesz robić na tablecie, to z telefonu zdjęcia (stare papierowe tez fotografujesz telefonem) przesyłasz bluetoothem na tablet.
Ale siedzę i myślę jak z pendrive przerzucić,  ale nic, pustka w głowie. emotka  
Może telefon do przyjaciela albo jakiś miły uczynny Sasiad/ka z laptopem? emotka  
Edit: laptop jako przekaźnik- tez bluetoothem na tablet.  Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

magdalena-chili

#6787639 Napisano: 11.06.2021 17:30:30 w Czy informują/ informowali?
kinga-94 napisał(a):

Czy były wyniki Benecol z C4??? 

chyba nikt jeszcze się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6787406 Napisano: 10.06.2021 20:54:51 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Gdańsk: Konkurs "Plażowanie"

a reklamacje rozpatrywane będą w każdy pierwszy piątek miesiąca między godziną 16:15 a 16.35 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6787194 Napisano: 10.06.2021 10:16:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czy ktoś już dostał pozytywną weryfikacje  konk.Hortex  Auchan ? 
Wysłałam dokumenty kurierem .

ja jeszcze nie mam odpowiedzi zwrotnej

Tak już mam . Tam wysyłało się foto dokumentów mailem a nie kurierem.

1. hortex auchan --> agencja JET (wysyłka listem/kurierem) o to pyta Flinta
2. tymbark auchan --> amooco (wysyłka mailem) o tym Ty piszesz emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6787189 Napisano: 10.06.2021 10:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Czy ktoś już dostał pozytywną weryfikacje  konk.Hortex  Auchan ? 
Wysłałam dokumenty kurierem .

ja jeszcze nie mam odpowiedzi zwrotnej Wyświetl w wątku >>
1 flinta_13 0

magdalena-chili

#6787125 Napisano: 09.06.2021 21:07:45 w WC - rozmowy o wszystkim
maa napisał(a):

maa napisał(a):

sytuacja sprzed chwili z naszego domu: dzieci ogarnięte, bajka włączona, mama idzie wziąć szybki prysznic. Drzwi od łazienki zostają otwarte (wiadomo!). W domu idealna cisza, polewam się wodą i myślę sobie, ale ja mam już duże dzieci, można spokojnie wziąć prysznic. Wtedy słyszę brzdęk upadającego szkła. Wybiegam w ręczniku. Rozbita szklanka na podłodze, dzieci stoją nieruchomo (znają zasadę jak szklanka upada pozostają w bezruchu:). Generalnie ofiar nie ma. Straty minimalne. Jest dobrze. Zbieram szybko resztki, włączam odkurzacz, przy okazji odkurzam całe mieszkanie (jak już odkurzacz włączony żal stracić okazję). Jak kończę to już nawet włosy są suche. Siadam i tak sobie teraz myślę - przecież rozbite szkło symbolizuje szczęście - no to czekam na nagrody bo chyba kroi się coś dużego emotka   emotka    emotka emotka  

:) emotka  no! wiedziałam, czułam, dzieci przewidziały ... projektor, dwa plecaki z Cheetosa, dwa bony po 100 zl do Decathlona i słuchawki z Wawelu emotka

daj Dzieciom całe szkło, które Ci się już nie podoba - niech wytłuką, będzie miejsce na kolejne nagrody (i od razu deszcz wygranych!) emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6786991 Napisano: 09.06.2021 15:15:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

Wawel poszło wszystko bo widzę tylko bony? po nadziei?

Właśnie poszły i słuchawki emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6786974 Napisano: 09.06.2021 14:48:29 w Pomocy!!!!
kumulacja napisał(a):

na

O 14.23 jeszcze mi działała (mail z fortuny)  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6786783 Napisano: 08.06.2021 21:15:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

Akurat zapisy, które łączycie z Tymbarkiem dotyczą nie tego konkursu, tylko konkursu Hortexu... emotka  W regulaminie Tymbarku jest info nie pozostawiające złudzeń co do sposobu odbioru: Nagrody będą wydane Zwycięzcom osobiście przez regionalnych koordynatorów Agencji, każdorazowo w hipermarkecie Auchan, dla którego przewidziana była wygrana przez nich nagroda, tzn. w tym hipermarkecie Auchan uczestniczącym w Akcji Promocyjnej, w którym, zgodnie z treścią paragonu stanowiącego podstawę zwycięskiego zgłoszenia, dokonano zakupu Towarów Promocyjnych lub w innym miejscu ustalonym z koordynatorem Agencji. Termin wydania nagrody zostanie ustalony indywidualnie z każdym ze Zwycięzców, przy czym będzie on przypadał w godzinach pracy właściwego hipermarketu Auchan oraz nie będzie późniejszy niż 30 czerwca 2021 r. 

no to wprowadziłam zamieszanie - sorki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6786773 Napisano: 08.06.2021 20:47:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Mam pytanie, zapewne się ktoś orientuje czy wygrane rowery z Tymbarka trzeba odebrać ze sklepu czy jest możliwość wysłania kurierem?
u mnie pierwszy raz taka niespodziewana wspaniała nagroda wpadła - i się zastanawiam jak przywiozę  ten wymarzony rowerek.....
czy ktoś coś wie na ten temat...

Z tego co pamiętam zapis regulaminu jest taki,  że będą dzwonić i umawiać, po weryfikacji oswiadczenia/paragonu.  Jeśli rower byl wystawiony w Auchan odbierasz ze sklepu, a jeśli nie, to kurier Ci przywiezie. 

Dzięki za informację. 
Nie wiem czy był na sklepie. Jak byłam na zakupach ( już trochę dawno) nie zauważyłam wystawionego  roweru, ale się śpieszyłam więc mogłam go nie widzieć. Czy można to jakoś sprawdzić - jest gdzieś lista  w których marketach jest wystawiony?

listy nie kojarzę, to pewnie losowe/organizacyjne... można próbować podpytywać organizatora, może się trafi na dobry humor i odp.będzie szybciej emotka  
osobiście mam cichą nadzieję, że będzie kurierem, bo dowożenie do sklepów, składanie w sklepie + pandemia... = może więcej zachodu niż przetrzymanie w magazynie i wysyłka firmą kurierską, ale to tylko moja prywatna opinia.  Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

magdalena-chili

#6786721 Napisano: 08.06.2021 18:21:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Mam pytanie, zapewne się ktoś orientuje czy wygrane rowery z Tymbarka trzeba odebrać ze sklepu czy jest możliwość wysłania kurierem?
u mnie pierwszy raz taka niespodziewana wspaniała nagroda wpadła - i się zastanawiam jak przywiozę  ten wymarzony rowerek.....
czy ktoś coś wie na ten temat...

Z tego co pamiętam zapis regulaminu jest taki,  że będą dzwonić i umawiać, po weryfikacji oswiadczenia/paragonu.  Jeśli rower byl wystawiony w Auchan odbierasz ze sklepu, a jeśli nie, to kurier Ci przywiezie.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6786234 Napisano: 07.06.2021 11:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

@ z rowerami z jednej godziny są czy wysyłają nadal?

Chyba idą stopniowo emotka   Wyświetl w wątku >>
1 xxdesiree 0

magdalena-chili

#6786230 Napisano: 07.06.2021 10:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

czy w zottarella zgloszenie to tekst lub zdjecie czy moze byc to i to

Może być i to i to.  Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

magdalena-chili

#6785899 Napisano: 04.06.2021 21:10:04 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy Tchibo dziś informowało za środe i czwartek?

Chyba świętują  emotka
Ja nie mam kodu z 31.05 emotka

jak nie masz kodu z 31.05 to radzę w poniedziałek się do nich dobijać, bo ja 2.06 dostałam kod za 01.06.
Dziś faktycznie nie pracowali. 

A jaką drogą najlepiej się do nich dobijać? U mnie brak kodu do wypłaty z 24 maja ;/ Swoją drogą PORAŻKA z taką organizacją. Ciekawe jakby ogarnął to zwykły Kowalski.

Info o wylosowaniu dostałam na sms i maila. Na maila (loteria.tchibo@gratifica.pl) odpowiedziałam, bo miałam kłopot z drukarką=oświadczeniem. I bardzo sprawny i rzeczowy kontakt emotka  
po weekendzie pewnie będzie wolniej z tym kontaktem, bo kumulacja "cała Polska świętuje", ale myślę, że spokojnie wszystko się wyjaśni emotka      Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, emi 0

magdalena-chili

#6785895 Napisano: 04.06.2021 20:42:19 w Czy informują/ informowali?
FBemilia6 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy Tchibo dziś informowało za środe i czwartek?

Chyba świętują  emotka
Ja nie mam kodu z 31.05 emotka

jak nie masz kodu z 31.05 to radzę w poniedziałek się do nich dobijać, bo ja 2.06 dostałam kod za 01.06.
Dziś faktycznie nie pracowali.  Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

magdalena-chili

#6785460 Napisano: 02.06.2021 14:05:24 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bon zakupowy do www.hurtowniazabawek.pl o wartości 300pln,
sprzedam za 235pln.

+Kraków: zaproszenie dla 2 osób na kino plenerowe w ramach cyklu "Kinożercy" w Strefie Błonia.
Z voucherami trzeba się udać do restauracji Błonia Bistro - al. 3-Maja 55. Seanse odbywają się co niedzielę. --> wymienię na jakiś drobny paragon/y.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6784460 Napisano: 28.05.2021 12:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

Czy wygrał ktoś w Kinder z opisem na paragonie mleczna kanapka 28 g?  Nie wiem czy słać... Zrobiłabym zdjęcie produktu z paragonem, alem już zeżarła...

a papierka już nie masz? emotka  ja bym chociaż ten papierek z paragonem sfotografowała.... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6784261 Napisano: 27.05.2021 15:58:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
KRAKÓW: zaproszenie dla 2 osób na kino plenerowe w ramach cyklu "Kinożercy" w Strefie Błonia.
Błonia Bistro - al. 3-Maja 55.
Seanse odbywają się co niedzielę. 
zakres czasowy: 28.05 - 28.06. 
2x12PLN --> Zamienię na paragony lub sprzedam.  Wyświetl w wątku >>
0 0