Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6793396 Napisano: 07.07.2021 09:43:25 w Czy informują/ informowali?
anais4ever napisał(a):

Czy 4Move Biedronka informowało?

Nikt się nie chwalił  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792809 Napisano: 04.07.2021 12:31:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ktoś szykuje się do ślubu?  emotka   
Lub na inną elegancką okazję  emotka

Vouchery do Minty Dot: 200pln i 2000pln sprzedam korzystnie lub wymienię na różne bony (Decathlon, Lidl, c4, Auchan, Leclerc, Sodexo, Ikea, elektronika, itp).  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792789 Napisano: 04.07.2021 09:35:53 w Wkurza mnie...

. A kosze zawsze przyprawiają mnie o szybsze bicie serca, myślę że nawet takie przebieranie paragonów

Do tej pory w wiadomościach informowali o wysadzaniu bankomatów. A za chwilę będą informacje o tajemniczych zniknięciach workow z paragonami spod sklepów. emotka  sama mam takie zakusy emotka  i jak wychodzę z biedronki, to ten kosz mijam z gonitwą myśli. A połączyć to z bieganiem - plan idealny. Tylko wtedy bierzesz wor na plecy i lecisz ala Sw. Mikolaj emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6792715 Napisano: 03.07.2021 14:38:26 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

Różnie bywa. Mi rzadko zdarza się, aby jakiś znaleźny paragon był konkursowy, ale czasem się zdarza, więc warto podnieść takowy. A kosze zawsze przyprawiają mnie o szybsze bicie serca, myślę że nawet takie przebieranie paragonów to byłby niezły dreszczyk emocji  emotka
Kiedyś jak była loteria paragonowa w Kaufland wysłałam męża do tego sklepu i przy okazji zakupów miał nazbierać paragonów. Zebrał chyba aż 3 (wtedy aby zgłosić się do loterii trzeba było zrobić zakupy za bodajże 50 zł), w tym jeden leżał na ziemi przybrudzony już przy wyjściu. Ciężko wtedy było trafić nawet nagrody dzienne (tygodniowe?) - 50 i 100 zł, bo zgłoszeń pewnie multum. A ten znaleźny paragon z podłogi wygrał nagrodę miesięczną - 5 tys. zł  emotka

Wow. Szacunek. Dobitny przykład na to, że pieniądze na ulicy leżą....
u mnie ciężko o jakikolwiek zabłąkany paragon, a konkursowy to juz że świecą szukac. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

magdalena-chili

#6792272 Napisano: 01.07.2021 14:12:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

edith napisał(a):

Wczoraj  o 22 kurier przyjechał z rowerem z Hortexu. Gaduła opowiadał " Pani zwykły człowiek nie wygra, sami konkursowicze z jakiegoś forum..a w Rybniku jak facet otworzył garaż to same wygrane  rowery emotka Przyznać się który  to taki emotka

Może nasz ninja wszechmogący?  emotka

Ninja z zupełnie innych okolic, poza tym jak wiele razy podkreślał, ma 3 rowery wygrane emotka

To jakiś patologiczny zbieracz być musiał. normalny, porządny konkursowicz rower bierze dla siebie, rodziny a resztę opycha na OLX emotka

może kolekcjoner - tak jak ja bym zbierała stare klasyczne auta jakbym była "miljonerką", albo za wysoko ceni dwujednoślady emotka i nie schodzą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792141 Napisano: 01.07.2021 08:23:52 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

FASTLINE ADVERTISING SP. Z O.O.. co oni wysyłają? DHLem

może Lubelska z FB?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792051 Napisano: 30.06.2021 20:31:26 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Czy ktoś wie pod jakim linkiem są adresy sklepów konkursowych?
https://www.e-kon...enia.html#komentarze
Podany przy konkursie  link z adresami sklepów jest nieaktywny a wczesniej z niego korzystałam.

Asiu, tu: https://www.smola...efaorzezwienia.pdf  emotka  
   Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

magdalena-chili

#6792037 Napisano: 30.06.2021 19:57:25 w Czy informują/ informowali?
madllen napisał(a):

Vanish wszystko na raz poszło czy informują dniami ?  emotka

Chyba dniami, nazwiskami, albo jakkolwiek, dostałam przed 5 minutami, czyli nadal ślą.   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6791824 Napisano: 30.06.2021 09:14:41 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie ,że rower z Lidla odjechał w siną dal. Rano dostałam sms o wygranej i odesłaniu skanu na @. Ucieszyłam się , bo grałam o rower. Po odesłaniu danych dostałam @ o treści
,,Dziękujemy i gratulujemy wygranej!!!
Poprosimy o przesłanie oryginału paragonu na adres:
Pink Pepper Media Sp. z o.o., ul. Łowcza 24, 02-955 Warszawa z dopiskiem "Konkurs Schweppes".
Piłka zostanie wysłana w dniu dzisiejszym. Proszę oczekiwać na paczkę emotka
Pozdrawiamy
Zespół Schweppes.
Jaka piłka , jak grałam o rower? Ale śmieszne to ,że nie odesłałam jeszcze oryginału paragonu a już jutro wysyłają do mnie nagrodę ....  Napisałam @ ,że nie grałam o piłkę , lecz o rower - a tu takie kwiatki: LOSOWANKA
Droga Pani,nie zaznaczyła Pani żadnej z opcji na wygraną. Rowery zostały rozlosowane według poprawnych zgłoszeń. W Związku z Pani ciekawą odpowiedzią postanowiliśmy nagrodzić Panią nagrodą w postaci Piłki. Jeśli nie chce Pani takiej nagrody bardzo prosimy o informację.Brak słów......:(

Działanie agencji kwalifikuje się pod zgłoszenie do Administracji Skarbowej. Ciekawe czy mają pozwolenie na organizację loterii.
Wątpię.

"piękne" jest jak org/agencja WMAWIA Ci, że zaznaczyłaś piłkę, szalik, albo czapkę, jak ewidentnie zaznaczałaś rower.... ja się w ten sposób zimą przejechałam, laptop przefrunął mi przed nosem - może od mądrzejszych ode mnie dowiesz się jak działać w tej sytuacji, ja niestety się poddałam i do tej pory mnie "boli" ten laptop, a tam były po prostu rozmyte i nietransparentne zapisy. I ewidentna ściema pani po drugiej stronie. Przykre to.  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

magdalena-chili

#6791738 Napisano: 29.06.2021 19:09:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBmarta22 napisał(a):

domika napisał(a):

Ktoś jeszcze nie ma rowera z Hortex ?

Ja czekam, ehhh... póki co zero kontaktu.

U mnie kontakt nastapil dzis po południu- kurier zadzwonil i zapytał czy jestem w domu bo stoi pod furtka.... wcześniej zero informacji. Wiec nie znacie dnia ani godziny... emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6791720 Napisano: 29.06.2021 18:24:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ktoś szykuje się do ślubu? emotka  
Lib na inną elegancką okazję emotka
Vouchery do Minty Dot: 200pln i 2000pln sprzedam korzystnie lub wymienię na bony (Decathlon, Lidl, c4, Auchan, Leclerc, Sodexo, Ikea itp).  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6791654 Napisano: 29.06.2021 14:57:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Do mnie dotarł dziś rower z Hortexu (kurier Inpost), nawet już rozpakowany, jest piękny, niebieski - mama przeszczęśliwa emotka

1. czy w kartonie była może gwarancja, jakieś papiery dla tego roweru? emotka  
2. czy mogłabyś (lub ktoś kto już rozpakował/złożył) wrzucić foto tego roweru na wątek "zdjęcia naszych wygranych"? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6791607 Napisano: 29.06.2021 11:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ikropka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jak informuje żubrówka?

Ja do zestawu dostałem emaila i trzeba uzupełnić formularz 

potwierdzam emotka

potwierdzi ktoś czy plecaki też już były?

tak, mail 11:41 - sprawdzaj skrzynkę! emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

magdalena-chili

#6791584 Napisano: 29.06.2021 10:46:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Przed chwilą dostałam wiadomość ,ze dziś wszystkie rowery z konkursu Hortex wyruszyły do laureatów emotka  wiec czekamy emotka  

Czy wiadomo, jakiego kuriera się spodziewać? emotka

ktoś w innym wątku napisał, że kurier inpost emotka   Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

magdalena-chili

#6791104 Napisano: 26.06.2021 10:10:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię na paragon/y, do dogadania:
Podwójny bilet do Kina Helios
w Bydgoszczy.
Bilety są ważne od 12 czerwca, przez 2 miesiące na seanse 2d oprócz maratonów i pokazów specjalnych.
W kasie kina, należy podać kod, który zostanie tam wymieniony na bilet. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6791092 Napisano: 26.06.2021 07:29:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Czy DZIS przychodza zwrotki z Gerber?

Ja wieczorem zarejestrowałam i do tej pory zwrotki brak.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6790240 Napisano: 22.06.2021 21:49:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
domika napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Czy z "Uruchom wyobraźnię na dobre" ktoś już otrzymał (jakikolwiek rodzaj) nagrody?

nie jeszcze nic

nic nie wiesz kiedy się spodziewać? miały być expressowo...? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6790236 Napisano: 22.06.2021 21:44:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z "Uruchom wyobraźnię na dobre" ktoś już otrzymał (jakikolwiek rodzaj) nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6788557 Napisano: 15.06.2021 18:42:08 w Czy informują/ informowali?
prosiaczek napisał(a):

Nomagdalena-chili napisał(a):

margobb napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

margobb napisał(a):

Co z tym Benecolem C4? Ktoś wygrał? emotka

czyżby sobie agencja o tym konkursie zapomniała emotka  no chyba, że były wyniki i nikt z forum nie wygrał  emotka

Nagród nie było dużo, ale wydaje mi się, że chociaż w Informują, by ktoś wpisał wygraną...

dokładnie tak, na 40 nagród ktoś powinien się tu wpisać... 

Nie no, 40 nagrod i nikt z forum? Raczej niemożliwe. Jak ktoś się nie chce chwalić oficjalnie to może chociaż na priv skrobanie żeby już na wyniki Benecol nie czekać 

Ja przez skórę czuję, że jeszcze będą. emotka    Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6788492 Napisano: 15.06.2021 15:20:46 w Czy informują/ informowali?
margobb napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

margobb napisał(a):

Co z tym Benecolem C4? Ktoś wygrał? emotka

czyżby sobie agencja o tym konkursie zapomniała emotka  no chyba, że były wyniki i nikt z forum nie wygrał  emotka

Nagród nie było dużo, ale wydaje mi się, że chociaż w Informują, by ktoś wpisał wygraną...

dokładnie tak, na 40 nagród ktoś powinien się tu wpisać...  Wyświetl w wątku >>
0 0