Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6796974 Napisano: 22.07.2021 20:11:27 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Hej. Jaka siec - Plus czy T-mobile na karte jest lepsza? Jak wypadaja cenowo oferty i krora z nich ma rok ważności konta? Co polecacie?

Play i orange znam. 

ja mam plusa i t-mobile i strasznie się burzę na t-mobile, bo odnoszę wrażenie, że muszę co chwilę (co miesiąc?) doładowywać, a że nie obstawiam wszelkich możliwych konkursów, to zaraz będę tam miała pełno niewykorzystanej kasy. Z plusem mam spokój.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6796669 Napisano: 21.07.2021 22:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciotkaklotka napisał(a):

Czy w Bounduele Lidl przychodzą zwrotki?

Przyszła mi od razu, jakieś 2h temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6796648 Napisano: 21.07.2021 21:38:18 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

donia7 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Apropo Lidla dzwoniłem wczoraj i dzisiaj mają być wyniki emotka

Się nainformowali  emotka

Bidoki dalej czytają w pocie czoła... emotka Może do północy się zmieszczą. emotka

Albo Marysia, ta od losowania, bawi na urlopie nad Bałtykiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6796465 Napisano: 21.07.2021 10:41:38 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

domika napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Może wie ktoś co z tym Lidlem i Coca-Colą?  Ja pisałem maila kilka dni wstecz, ale cisza.

cisza

Zatrzymali się przy moim zgłoszeniu i ... szlag ich trafił, takie było dobre  emotka
Urlopy, urlopy, urlopy ... tylko to może ich tłumaczyć plus tysiące zgłoszeń.
https://nck.pl/pr...to_trafil____,cltt,S

Oni wydają się być ogarniętą agencją,  regulamin obowiązuje dwie strony, nie tylko nas, a sezon urlopowy można uwzględnić wczesniej emotka  wiec pozostaje wersja ze szlag trafił emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6796371 Napisano: 20.07.2021 19:53:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ita1987 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bruce napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Dzisiaj u mnie ten sam problem. Po wyslaniu wiadomosci pojawil mi sie podglad cudzej dyskusji..  emotka emotka

emotka A takie sytuacje pojawiają się podczas każdorazowego "nowego" logowania, czy zalogowanie jest stałe? 

Mnie loguje każdorazowo...z hasła, ktore mam zapisne w przeglądarce. Dzisiaj padlo na konto: ita1987.

Pozostaje mi tylko wszystko potwierdzić, o czym już pisałam bezpośrednio do Admina. Bardzo nieprzyjemne uczucie, bo w pierwszej chwili myślałam, że jestem ofiarą hakera. Wystraszyłam się okropnie. Cieszę się, że padło na uczciwą użytkowniczkę. Ja proszę o pomoc, bo jak moje konto ma być kontem każdego logującego to już lepiej, abym nie miała go w ogóle, a tracić go po tylu latach nie chcę (jak przy sprzedaży i wymianie paragonowej udowodnić, że ja - to ja i zawsze płacę lub wysyłam). I tu jest klopsik oraz smutek... emotka  

Ita, moim zdaniem to jest tak, że dziś Edzia "zajrzała" do Ciebie, a innym razem do innych użytkowników - ja miałam takie przypadki, że wpadłam na czyjąś konwersację - i były to różne Osoby z Forum. To raczej nie tak, że teraz każdy będzie wchodził na Twoje konwersacje.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6795111 Napisano: 14.07.2021 18:35:51 w Czy informują/ informowali?
stalowiak1979 napisał(a):

Czy Biedronka 4Move  były już wyniki?

Wydaje mi się, że ktoś się już pochwalił.   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6794737 Napisano: 13.07.2021 08:18:21 w Czy informują/ informowali?
agni5h napisał(a):

Czy informowali z pasztetu Profi?

tak, informowali w poprzednim tygodniu, z obu (ogólny i żabkowy) Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6794711 Napisano: 12.07.2021 22:22:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
madllen napisał(a):

To też dodam od siebie, bo uważam, że ta kwestia jest bardzo istotna. Miałam taką sytuacje 2 razy, za każdym razem zgłaszałam to do pionasa. Za pierwszym razem też pojawiła się myśl, że mam zwidy. Gdy jednak dotarło do mnie, że nie to szybko zamknęła stronę z przerażenia... Nie potrafię oddać jak dziwne to uczucie gdy widzisz kogoś korespondencje. U mnie to "zjawisko" miało miejsce po wysłania wiadomości. Czytając posty wyżej moje przerażenie jest jeszcze większe..

potwierdzam, u mnie również PO WYSŁANIU WIADOMOŚCI --> strona się odświeżyła i trafiłam 2x (zupełnie niezależnie) na konwersacje innych Forumowiczów.  Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

magdalena-chili

#6794011 Napisano: 09.07.2021 11:29:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

mia napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Profi  emotka

Też 0/2, czy więcej? Zdecydowanie nadajemy na tych samych falach. emotka

Ale na bank Cię przebijam z Tchibo ITM. Bo u mnie już 0/2, choć jeszcze nie ma wyników. Po prostu żeby wygrać, to najpierw trzeba wysłać zgłoszenia... emotka

W Profi 0/4, w Tchibo co prawda wysłałam,ale stawiam 0/2  emotka

Dziewczyny, ale wg mnie oni jeszcze wysyłają maile (pls nie dawać mi karniaka!!!), ja mam maila sprzed chwili, jak już zdążyłam machnąć ręką.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793951 Napisano: 09.07.2021 09:25:00 w Zdjęcia naszych wygranych
Żubrówka- zestaw. 
Wysłać fotkę do Johnnie Walkera żeby podpatrzyli jak następnym razem robić zestawy? emotka  
Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6793903 Napisano: 08.07.2021 20:57:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kumulacja napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Co wysyla goldensubmarine? Kompletnie nie mam pojęcia na co czekam...?  emotka

NA PEWNO są to nagrody z ŻUBRÓWKI.

skleroza galopująca.... emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6793898 Napisano: 08.07.2021 20:53:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
wikiwak88 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Żubrówka 

TAAAAK! Żubrówka! emotka   Kompletnie zapomniałam! dziękuję! emotka  tylko czemu jedną ślą dpd, a drugą inpostem, to tego nie ogarniam (ale już tego nie muszę wiedzieć, może inne procedury "nietłuczenia") Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793883 Napisano: 08.07.2021 19:16:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agnesita napisał(a):

kwadracik napisał(a):

agnesita napisał(a):

Przysnacki  emotka

Też nie mam pojęcia,a Przysnacków nie wygrałam emotka

To może Felix? 

Nie bralam udziału...  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793882 Napisano: 08.07.2021 19:14:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kwadracik napisał(a):

agnesita napisał(a):

Przysnacki  emotka

Też nie mam pojęcia,a Przysnacków nie wygrałam emotka

Dzięki Dziewczyny! emotka  przysnacki nic nie trafiłam, a Nivea... nie kojarzę żadnej dobrej wiadomosci.... chyba ze i gratulacje potrafię przegapić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793873 Napisano: 08.07.2021 18:40:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co wysyla goldensubmarine? Kompletnie nie mam pojęcia na co czekam...? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793642 Napisano: 07.07.2021 21:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Jestem nowa i nie ogarniam co która agencja lubi itp. Pewnie to lata rozgryzania. Ale do rzeczy. Sama jestem czasem zmieszana, bo wygrałam dwa razy z tekstu kreatywnego, który pisałam w autobusie na kolanie. A tyle miałam według mnie świetnych tekstów, które sobie w notatniku pisałam i edytowałam, dopieszczałam i nic. Niestety nie wiemy co siedzi do końca w głowach wybierających.

Tak sobie pomyślałam, że muszę zacząć jeździć autobusem, bo ostatnio kompletnie nie mam weny emotka Tylko co to za podróż? Do pracy mam jakieś 9 minut jazdy... emotka

To może lepiej na nogach? Bardziej eko, i eco, dotlenisz się, ja kiedyś po bieganiu tak się dotlenilam, ze nawet przypomniałam sobie nazwy zespołów muz,o których paręnaście lat nie myślałam.  emotka  nie ma to jak pobiegać w spalinkach ... emotka   Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6793557 Napisano: 07.07.2021 14:49:43 w SZUKAM....
marzanna napisał(a):

katake napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy rowery z Tymbarka Auchan posiadają logo Tymbark? Ktoś ma zdjęcie? Mój jest w kartonie (a tak przy okazji chętnie sprzedam) emotka

Jest Logo, ale demontowalne.

Dzięki za odp. emotka  Można to logo odkleić? Zdrapać? 

Odkręcić śrubokrętem emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6793453 Napisano: 07.07.2021 12:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Jak informują z EUROSKLEP?

SMSem Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6793440 Napisano: 07.07.2021 11:41:44 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

Wszystko już poszło z Euro?

Głośniki poszły, pewnie wszystkie, nie wiem czy słuchawki tez Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793401 Napisano: 07.07.2021 10:07:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fedex wozi Johnnie Walker zestaw barmański czy jak się to nazywa... Wyświetl w wątku >>
0 0