Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6804234 Napisano: 27.08.2021 15:24:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Z ciekawości policzyłam,że przez 3 godziny na Snikersa wpłynęło 159 zgłoszeń.Jak tam wygram to mi  kaktus na ręku wyrośnie.

jeśli kaktus shake, to jeszcze 2 dni na wklepanie kodu z patyczka emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6803970 Napisano: 26.08.2021 17:10:02 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Nie to,że mnie to wkurza..
Może trochę dziwi 
Ale ocenicie sami...
Nie wiem,kto im tam Marketing robi ale hmmm "ciekawe podejście" 

https://www.hebe....000000000387405.html

emotka  może już jestem za stara na takie akcje, ale uważam, że komunikacja tej marki jest fatalna. Nic bym nie kupiła. Wkurza mnie myśl, że wkrótce więcej firm może wpaść na taki pomysł reklamowania się, bo patrząc na to, co jest modne na YT czy tik toku to taka komunikacja może trafić do młodych odbiorców emotka  niestety.

To oczywiście nie kwestia wieku, a... wychowania, zasad i norm, jakiegoś poczucia estetyki, również tej słownej. I pewnych granic, gdzie coś jest zabawne, czasem prowokujące, a innym razem zwyczajnie wulgarne. I ten ww. przykład to akurat ta trzecia kategoria. 
Pamiętam konkurs, gdy fotel "wygrał" facet bujający jajami, czy jakoś tak, ale liczę że te dwie cherlawe jaskółki wiosny jednak nie uczynią.   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6803452 Napisano: 24.08.2021 19:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmonika33 napisał(a):

Ponawiam pytanie

Meridol

Karta aktywna , bez środków

Trzeba czekać aż pojawi się tam 100 zł ?

nigdy nie miałam karty przedpłaconej

Oni tam w tym up karty maja długie terminy odświeżania, przetwarzania danych, to nie jest online jak w bankach. Może dziś zgodnie z mailem mieli zasilać karty środkami, ale w tym systemie jest chyba 24 lub nawet 48h na uaktualnienie informacji. Słabo jak na 21wiek, ale co zrobić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6803335 Napisano: 24.08.2021 13:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

kasjer nabija to co ma w systemie, on/ona ma tam kasować, 
a nie można po prostu zrobić fotki z paragonem i TĄ torebką?  

Mam woreczek z cukierkami. Ale czy to bedzie wiarygodne dla organizatora? Tak samo moge kolo delicji polozyc paragon z ciastkami milka. Jak jest inna nazwa produktu, no to kiepsko tak. Chorrroba, no. Cos te zakupy srednio ida. Maz przegral dwa dosyc masne paragony, dzien po dniu  emotka  ale w jednym przypadku teoretycznie uratowal komus zycie wzywajac pomoc, takze w tym zamieszaniu gdzies zaginal swistek. Nic. Trzeba walczyc dalej  emotka

myślę, że zrobienie fotki z tą torebką i napisanie do organizatora powinno pomóc,
pewnie każdy kto kupi w auchan będzie miał taką sytuację, no i zawsze można zweryfikować w sklepie 

Gratulacje przytomnego i empatycznego Męża, to najważniejsze... kolegi żona rozbiła się autem na barierkach na obwodnicy miasta, to przez 15 minut NIKT się nie zatrzymał, NIKT nie wezwał pomocy. Zgroza.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6803328 Napisano: 24.08.2021 13:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

No i chce czlowiek wspomoc to swoje szczescie, kupuje te tofflairsy na wage, a tam ci kasjer nabije cene zolta... emotka  to sie chyba bardziej nadaje do Wkurza mnie  emotka  czy mial ktos taka sytuacje i kontaktowal sie z organizatorem? Moze juz macie jakies rozwiazanie na to. Poza niebraniem udzialu  emotka

Kupuje w torebce w Auchan emotka  

Tez zwykle w torebce kupowalam, ale pokusilam sie na wage. Na 2 paragony. Ech.

kasjer nabija to co ma w systemie, on/ona ma tam kasować, 
a nie można po prostu zrobić fotki z paragonem i TĄ torebką?   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6803307 Napisano: 24.08.2021 11:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dianka26 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Mam pytanie do laureatów konkursu Meridol - odsylaliscie protokół po otrzymaniu karty ze wszystkimi danymi? Nie odpisują mi na maila emotka

Wysłałam w zeszłym tygodniu bez wszystkich danych, ale nie mam odpowiedzi.
Nie sprawdzałam tez czy karta jest doładowana.

Ja tez odesłałam i przed chwilą zarejestrowałam kartę. Ale jest nieaktywowana, nie ma na niej środków emotka  

ja rejestrowałam parę dni temu i już mam aktywne, ale nie są doładowane środkami, 
odsyłałam bez kompletu danych   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6802159 Napisano: 18.08.2021 18:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Hejka. Czy ktoś wysyłał rower kurierem? Jak to najlepiej nadać, jaką firmą? Pomocy!

Ja ostatnio założyłam sobie konto na furgonetka.pl
Generalnie chyba pocztex jednak jest najbardziej elastyczny i cenowo przystępniejszy. I piszę to nieco wbrew sobie, bo nie cierpię PP. 
A co do zgubienia przez nich roweru, to przesylki są do jakiejś kwoty ubezpieczone. Ja wysylalam 3x do tej pory było ok. Można dodatkowo dokupić wyższe ubezp. 
Ważne, by paczka była dobrze opisana- w sensie wymiarów, by nic nie wystawało itp. 

Wszystko się zgadza. Natomiast wysyłałam za pobraniem, przed moim urlopem i co się uwkurzałam, to moje. Rozwalili gruby karton, rozpłynął się, chyba ktoś na deszczu zostawił. Jedno jest pewne, tej firmie podziękuję za wysyłkę, a rowery już sprzedaję wyłącznie z odbiorem osobistym.

No niestety to jest PP, chyba nie znajdzie się nikt kto by z nimi nie miał przejść. Mi ostatnio trzymali tydzień paczkę, bo była niewymiarowa i im zaginęła... jednak ciężko znaleźć alternatywę w sensownej cenie. Można bez zakładania konta popatrzeć i porównać np na furgonetce.   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6802148 Napisano: 18.08.2021 17:24:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

Hejka. Czy ktoś wysyłał rower kurierem? Jak to najlepiej nadać, jaką firmą? Pomocy!

Ja ostatnio założyłam sobie konto na furgonetka.pl
Generalnie chyba pocztex jednak jest najbardziej elastyczny i cenowo przystępniejszy. I piszę to nieco wbrew sobie, bo nie cierpię PP. 
A co do zgubienia przez nich roweru, to przesylki są do jakiejś kwoty ubezpieczone. Ja wysylalam 3x do tej pory było ok. Można dodatkowo dokupić wyższe ubezp. 
Ważne, by paczka była dobrze opisana- w sensie wymiarów, by nic nie wystawało itp.  Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

magdalena-chili

#6801951 Napisano: 18.08.2021 08:18:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
banka-manka napisał(a):

margobb napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jakim kurierem przychodzą karty Meridol? W mejlu nie podali, a wątku ktoś podał tylko info, że dostarczona bez nazwy firmy kurierskiej. 

Wczoraj przywiózł mi kurier DPD.

Bardzo dziękuje  emotka

A mi dhl...  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6801785 Napisano: 17.08.2021 15:29:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

fineessa napisał(a):

pusheen napisał(a):

Kiedy marce nie chce się czytać odpowiedzi i nagradza takie kwiatki emotka  Osoba, która nawet nie potrafi poprawnie napisać nazwy marki  emotka  Tu wyniki, można się trochę pozałamywać poziomem nagrodzonych prac:  Facebook

Masło maślane

Nawet nie będę komentować. To jest na poziomie dzieci, co piszą wypracowania do szkoły.

W 4 klasie podstawówki emotka

Dziewczyny, błagam, to chyba jakiś ponury żart? 
Tam było tak mało zgloszen, czy jury coś jarało jak czytało? emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6801589 Napisano: 16.08.2021 18:11:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Dzięki za odp. a pytał ktoś co z tymi danymi? W regulaminie nie ma mowy o nr dowodu

Ja napisałam rano, ale bez odzewu. Ale oni często gęsto wieczorami pracowali, więc może się doczekam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6801573 Napisano: 16.08.2021 17:11:52 w SZUKAM....
anaesth napisał(a):

anaesth napisał(a):

Szukam podpowiedzi, jak sprawdzić saldo (i najlepiej także pin) karty podarunkowej "prepaid citi handlowy", ważnej do 08/21 - biała z kolorowymi prezentami. O ile dobrze pamiętam, to chyba pochodzi z konkursu Okocim w Lewiatanie, organizowanego przez Smolar. Niestety internet zbyt wiele nie podpowiada, albo ja źle szukam emotka

Jak citi to może tu? https://up-karty.pl/#/
Można zadzwonić i telefonicznie się dowiedzieć,ale oni pracują w godzinach 8-16 lub 17. 

Niestety nie, już sprawdzałam emotka Nawet mam u nich jakąś wyzerowaną kartę, ale numer się nie zgadza emotka

To jak nie up, to próbowałabym dzwonić tu: https://www.citib...klientindywidualny  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6801570 Napisano: 16.08.2021 17:05:29 w SZUKAM....
anaesth napisał(a):

Szukam podpowiedzi, jak sprawdzić saldo (i najlepiej także pin) karty podarunkowej "prepaid citi handlowy", ważnej do 08/21 - biała z kolorowymi prezentami. O ile dobrze pamiętam, to chyba pochodzi z konkursu Okocim w Lewiatanie, organizowanego przez Smolar. Niestety internet zbyt wiele nie podpowiada, albo ja źle szukam emotka

Jak citi to może tu? https://up-karty.pl/#/
Można zadzwonić i telefonicznie się dowiedzieć,ale oni pracują w godzinach 8-16 lub 17.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6801520 Napisano: 16.08.2021 13:12:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Mysia napisał(a):

Meridol 2 czy 3 etap jakoś.. bo ktoś się już chwalił, że dostał u mnie po podaniu adresu już cisza.
Dwa czy ktoś może mi powiedzieć czy trzeba wypełniać jakieś oświadczenie, protokół?
Urlop w planach więc muszę wiedzieć co i komu przekazać emotka

Ale tam nie było etapów, tylko rozliczanie "dzienne". 
Ja dostałam w pt. karty za dni jedne z pierwszych, zestawu jeszcze brak. 
Poza weryfikacją paragonu i podaniem adresu nie trzeba było wysyłać dod.oswiadczen, dopiero teraz trzeba wysłać załączony dokument potwierdzenie odbioru (dołączony do przesylki), ale z tego co widzialam na forum to tylko do kart byl dołączony.  Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

magdalena-chili

#6800194 Napisano: 09.08.2021 12:57:16 w Wkurza mnie...
flinta_13 napisał(a):

Wkurza mnie to,że człowiek się stara w pracy...idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią,że nie przedłużają ci umowy,w dodatku mąż mówi,że cię nie kocha .... Życie jest beznadziejnie emotka

Czasem pod górkę a czasem z górki. Praca znajdzie się lepsza, a jeśli maz nie kocha, to może lepszy model pokocha. A może tak tylko gada bo ma gorszy dzień/ma okres. Marne to pewnie pocieszenie, bo teraz wygląda Ci wszystko zle, ale z perspektywy czasu moze się ułożyć lepiej! Powodzenia, kciuki trzymam. emotka  
W temacie: na poczcie kolejka po numerek....  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6799849 Napisano: 06.08.2021 18:23:45 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Czy wszyscy widzą swoje prace w MERIDOLU? 

Gdy byl wizerunek dziecka, to nie publikowali na stronie.

A mogły być nagrodzone z dzieckiem? Czy też nie? emotka  

Mogły być nagrodzone emotka  
A co do publikacji wizerunku dziecka to nawet mieli stosowny zapis w regulaminie , tak mi się kojarzy. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6799839 Napisano: 06.08.2021 17:58:32 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

Czy wszyscy widzą swoje prace w MERIDOLU? 

Gdy byl wizerunek dziecka, to nie publikowali na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6799166 Napisano: 04.08.2021 09:28:22 w Informują
Informują z Kokurs "Czas na grilla" Kotlin, Stokrotka

Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

magdalena-chili

#6798668 Napisano: 02.08.2021 12:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy w Captain Jacku jedt jeszcze pytanie z poprzedniej rundy? Czy jest az tak podobne, ze nie widzę różnicy?

już jest nowe zadanie emotka

Ale wczoraj też bylo zdjęcie miejscówki  emotka

A teraz trzeba nagrać okrzyk i u mnie to jest widoczne - wg regulaminu wczoraj konczyl się etap ze zdjęciem  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6798304 Napisano: 30.07.2021 17:21:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
slomkab napisał(a):

Czy głośniki z Euro Sklepu tez już wysyłali?czy tylko słuchawki? Ktoś jeszcze nie dostał głośnika ?

Głośnik dziś dotarł. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0