Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6822874 Napisano: 15.11.2021 21:11:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Do kiedy ważne są bony do Zalando z Fanty?

w regulaminie jest informacja: "1. Karta upominkowa nie ma daty ważności i można ją wykorzystać przy dowolnej kwocie zamówienia." emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6822489 Napisano: 13.11.2021 21:31:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
noemi82 napisał(a):

Ja napisał(a):

a ja z pytaniem - co do INPOSTa pakuje NOFSZA? mam powiadomienie w aplikacji, że w "w trakcie przygotowania", a kompletnie nie mam pojęcia co to... emotka

a dzięki, ale to chyba nie to, bo "Więcej za mniej" to wydaje się, że Smolar... (no i nie brałam w tym udziału) 
bo MERCI, to chyba inny organizator...?!  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6822483 Napisano: 13.11.2021 21:01:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
a ja z pytaniem - co do INPOSTa pakuje NOFSZA? 
mam powiadomienie w aplikacji, że w "w trakcie przygotowania", a kompletnie nie mam pojęcia co to... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6819785 Napisano: 09.11.2021 21:31:55 w WC - rozmowy o wszystkim
yougerd napisał(a):

Jest gdzieś miejsce na forum , gdzie można polecić swojego linka, do wykorzystania np. do założenia konta w serwisie/banku/ect ? Polecający i ktoś kto z linka skorzystał dostaje kasę?  Może ktoś akurat planuje utworzyć i tak tam konto i obydwoje mieliby korzyści? Bo szukam i nie mogę znaleźć.

Watek "reflinki": https://www.e-kon...reflinki?strona=10  Wyświetl w wątku >>
2 yougerd, cb656 0

magdalena-chili

#6819576 Napisano: 08.11.2021 21:52:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

maverick napisał(a):

Działa Wam strona loterii AIRWICK?? 😏

Nie. Na żadnym urządzeniu: a ni w pracy, ani na telefonie, ani na stacjonarnym w domu, ali na laptopie, ani na Ipadzie. Co odpisze Organizator?
- niemożliwe, żadnej awarii nie było, to jedyne zgłoszenie, nikt więcej nie zgłaszał
= zawsze tak jest z Kropką Bordo. 

Typowe podejście informatyka: "no dziwne, bo u mnie działa" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6819015 Napisano: 05.11.2021 10:54:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

AneczkaS napisał(a):

Develey - Potrójne Wygrywanie. Na paragonie musi być minimum jeden produkt konkursowy i co najmniej trzy dowolne inne artykuły. Można się zgłaszać z kolejnym paragonem nie wcześniej niż pięć dni po rejestracji poprzedniego.

a jesli bede miec 5 produktów promocyjnych to:-czy musza byc rózne czy np 5 takich samych ketchupów
- czy jeszcze oprócz tych 5 musza byc 3 inne produkty?

ja to tak rozumiem, że wówczas masz 5 produktów promocyjnych + 3 dodatkowe inne produkty Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6818758 Napisano: 04.11.2021 12:50:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

domika napisał(a):

rare85 napisał(a):

Żabka Almette jak informuje? Wszystko poszło?

mailowo, na raty

Cały czas wysyłają... 

Z jakich dni macie wygrane?

Ja niestety nie odpowiem, bo nie ogarnęłam kiedy wysyłałam... emotka
Edit: naprawdę nie ogarniam. Zgłoszenie z 2.10, mail informujący zawiera datę,  paragon i treść zgłoszenia.  Wyświetl w wątku >>
1 olivkap 0

magdalena-chili

#6818755 Napisano: 04.11.2021 12:44:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

rare85 napisał(a):

Żabka Almette jak informuje? Wszystko poszło?

mailowo, na raty

Cały czas wysyłają...  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6818742 Napisano: 04.11.2021 12:17:38 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
prosiaczek napisał(a):

A też Wam w wyszukiwarce wyświetla od tyłu? Tzn najpierw zakończone konkursy?  Wrrrrrrrrrrrrrrrr

No ja juz podnosiłam temat, parę postów wyżej emotka   Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

magdalena-chili

#6818557 Napisano: 03.11.2021 12:02:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Przeglądarka w telefonie:
1. wyszukuję konkursy za pomocą lupki, wpisuję słowo, którego szukam. I otrzymuję listę konkursów,  ale aktualne przeplatają się z zakończonymi. Jakby nie było sortowania... 
2. Niektóre konkursy "wrzucam do schowka" (zaznaczam żółtą kropką), a np przy wyszukiwaniu jak w pkt 1 ww, konkursy pokazują mi się z innymi kolorami, ale nie żółtymi emotka  

3. Pozdrawiam i szacunek za ogarnianie. I cierpliwość emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

magdalena-chili

#6817366 Napisano: 26.10.2021 21:36:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy w wersji nowoczesnej można prosić o dodanie do części "na skróty" tej części z ostatnimi wątkami na forum? Korzystam z przeglądarki na telefonie, ale w laptopie chyba to samo... 

Chodzi Ci o taką podstronę:https://www.e-konkursy.info/forum/ostatnio

tak, o taką podstronę jak podałaś! emotka  a gdzie to znalazłaś?  emotka   emotka 1. na telefonie w przeglądarce to się niby otwiera, ale jak wychodzę z wątku, to nie ma tej zbiorczej podstrony, tylko cofam się do głównej, 2. a na komputerze - tego w ogóle nie ma  - a nie chcę tracić czasu i scrollować strony głównej emotka  

Miałam zapisana od zawsze, bo tak wchodzę na ekonki.  Ileś lat temu zapisałam. Teraz jak szukałam to od tak przeszukując stronę nie potrafiłam namierzyć. 
W niedziele nie działało, zgłosiłam i Pionas zrobił że znów działa emotka  Ale tylko z tego gotowego linku.

to i ja sobie zapiszę ten link... bo inny układ forum jest (dla mnie) totalnie nie do ogarnięcia emotka
dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6817326 Napisano: 26.10.2021 18:36:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
banka-manka napisał(a):

Czy w wersji nowoczesnej można prosić o dodanie do części "na skróty" tej części z ostatnimi wątkami na forum? Korzystam z przeglądarki na telefonie, ale w laptopie chyba to samo... 

Chodzi Ci o taką podstronę:https://www.e-konkursy.info/forum/ostatnio

tak, o taką podstronę jak podałaś! emotka  a gdzie to znalazłaś?  emotka   emotka
1. na telefonie w przeglądarce to się niby otwiera, ale jak wychodzę z wątku, to nie ma tej zbiorczej podstrony, tylko cofam się do głównej, 
2. a na komputerze - tego w ogóle nie ma  - a nie chcę tracić czasu i scrollować strony głównej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6817241 Napisano: 26.10.2021 14:40:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy w wersji nowoczesnej można prosić o dodanie do części "na skróty" tej części z ostatnimi wątkami na forum?
Korzystam z przeglądarki na telefonie, ale w laptopie chyba to samo...  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6817233 Napisano: 26.10.2021 14:13:09 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

nariam napisał(a):

jokan napisał(a):

blanca napisał(a):

Udało się komuś dodać konkurs w nowej wersji strony? emotka

Ani w nowej, ani w starej wersji.

jak przejsc do nowej strony?

po lewej stronie u samej góry jest informacja

ale wczesniej kliknelam Stara wersja i teraz mi sie to nie wyswietla

Bo żeby przejść ze starej do nowoczesnej, to trzeba zejść na dół strony i tam po prawej... emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

magdalena-chili

#6817139 Napisano: 26.10.2021 09:13:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
bingo9842 napisał(a):

glena napisał(a):

czy ktoś jeszcze czeka na grę (eko) z Kubusia?

Ja czekam emotka  i chyba nawet było info o pozytywnej weryfikacji.  Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

magdalena-chili

#6816775 Napisano: 24.10.2021 15:21:43 w Problemy z logowaniem
aakuk napisał(a):

kupila88 napisał(a):

Jak się zalogować pomoc dla takich jak ja:)1. Klikamy u góry po lewej stronie na skróty i wybieramy  stara wersja strony. 2. Na środku u góry wpisujemy dane do logowania i maila i przypomnij hasło. Potem generujemy nowe i klikamy na otrzymanego maila. 3. Potem po zalogowaniu na samym dole jak jest mapa strony klikamy skórka nowoczesna.

u mnie nie działa, ani na nowej ani na starej wersji strony.Klikam od wczoraj na przypomnij hasło, a nic na e-maila nie przychodzi emotka  chyba już się muszę pożegnać z starym kontem... a miałam tyle zapisanych konkursów  emotka

Sprawdzaj pocztę. U mnie dotarły po jakiś 30 minutach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6816773 Napisano: 24.10.2021 15:20:33 w Problemy z logowaniem
magdalena-chili2 napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

magdalena-chili2 napisał(a):

a czy ktoś miał tak jak ja - i jak sobie z tym poradził? emotka  ja cały czas dostaję tak jak w załączniku - reset hasła, ale nie w formie linka, tylko KODu... uprzedzając pytanie: to samo jest w chrome, lub w edge, tak samo na skórce tradycyjnej jak i nowoczesnej - na komórce i na laptopie   --> czy można WYGENEROWAĆ ADMINIE Drogi hasło/link ręcznie??? emotka  (to ja, magdalena-chili)  emotka

ten link który jest w tym kodzie działa, wystarczy kliknąć to niebieskie

dzięki - doczytałam się, że jest link (u mnie nie ma niebieskiego - nie jest to forma linku, ale doczytałam się w tym kodzie), skopiowałam, ale potem token jest nieprawidłowy... chyba będę zaczynać na forum od nowa emotka

OK. Trochę szarpania, ale w końcu poszło! Co ciekawe, na telefonie. Dzięki za podpowiedzi 🌷emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6816594 Napisano: 22.10.2021 18:02:31 w Wkurza mnie...
budryska napisał(a):

Wkurza mnie, że na znalezionym w Lidlu paragonie na 575 zł nie ma ani jednego konkursowego produktu emotka emotka

Ooo, to nie jestem jedyna, ja też mam takie "szczęście"! emotka Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

magdalena-chili

#6816350 Napisano: 21.10.2021 17:00:55 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

zubi napisał(a):

z Primy informują SMSem?

najpierw email a później sms z numerem paragonu do wysłania. Parę minut po emailu

A jak nie ma maila to trzeba szukać w spamie, u mnie już drugi raz w spamie wylądował mail. Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

magdalena-chili

#6815982 Napisano: 19.10.2021 20:21:35 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

kumulacja napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

"Czysta gra" Brand space? (Euro sklep)
Czy oni się wyrabiają w terminie?Bo do dziś mają czas, ale coś mi świta, że nie trzymający się terminu.

jeszcze nie powiadamiali. Niewiem czy terminu się trzymają - zobaczymy.

też czekam na wyniki. Wybierali do 12, a dziś, dzięki Bogu 19...regulaminowy termin

W regulaminie jest napisane, że 19 października będą informować sms-owo. A dzień dopiero się zaczął! 

i nie ma info...

spoko, fortis informował dziś po północy emotka  i chyba dziś rano... noc jeszcze młoda  emotka Wyświetl w wątku >>