Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6850485 Napisano: 20.03.2022 12:25:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcika napisał(a):

Czy ktoś korzystał już z kart Edenred z konkursu Masz Wybór? Próbuję nią zapłacić przez Internet w sklepie odzieżowym i cały czas odrzuca (jest aktywna Edenred. 

Ja na takiej karcie miałam kiedyś ograniczenie do 400pln na 1 internetową transakcję. Względy bezpieczeństwa. Za to w POS, można było płacić bez limitu.  Wyświetl w wątku >>
1 marcika 0

magdalena-chili

#6850284 Napisano: 18.03.2022 12:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Rękawiczek z Somersby też do dziś nie mam.Same reklamacje jak to zabiera dobrą energię:(

spoko, ja jeszcze super szalika się nie doczekałam.... zapytałam ich czy wyrobią się przed kolejną zimą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6847912 Napisano: 04.03.2022 12:10:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Stock Prestige - dwupak wódek.  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

magdalena-chili

#6847515 Napisano: 02.03.2022 13:15:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
/ogłoszenie grzecznościowe/
KRAKÓW (i okolice): suszarka MI Ionic Hair Dryer H300 do odbioru osobistego w Krakowie (Bora Komorowskiego lub Galeria Krakowska), na podstawie kodu odbioru, 
Kod: 100PLN. --> cała ta kwota zostanie przeznaczona na pomoc dla Rodziny z Ukrainy.  
Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6847344 Napisano: 01.03.2022 20:00:42 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

To ja miałem tak samo ale z Karnawałem Kinder emotka  byłem przekonany, że do końca lutego, a on śmiał się skończyć w niedzielę emotka I mimo, że prowadzę swoją tabelkę to akurat tego konkursu tam nie wpisałem i dwa paragony przepadły emotka

Przydałby się wątek podobny do "na co czekamy" o kończących się konkursach emotka
Poniżej wycinek mojej tabelki, gdzie po wpisaniu dat wszystko samo się liczy i koloruje emotka

Wow. Szacunek za Excela emotka emotka , i formatowanie warunkowe, śmiem wątpić czy nawet niektóre agencje mają to tak rozpisane....  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, notta 0

magdalena-chili

#6846440 Napisano: 24.02.2022 10:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vazzz napisał(a):

Czy możecie się dziś zgłaszać do konkursu Kinder Karnawał? Wpisuję odpowiedź, podaję maila, wklejam zdjęcie, ale nie mogę wpisać nr paragonu. Ktoś jeszcze ma ten problem czy ja coś robię źle?

Spróbuj 1. wysłać formularz, wtedy będzie krzyczal, ze nie ma nru paragonu u będzie można wpisać nr paragonu. Albo 2. probuj przeskakiwać z pola na pole tabulatorem. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

magdalena-chili

#6845705 Napisano: 20.02.2022 13:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

as32572 napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Z napisał(a):

Czy Everydayme wysyłało już próbki Fairy i Swiffer z zeszłego roku?

Z miesiąc temu dostałam

Dzięki,chyba nie mam co zamawiać próbek bo to już kolejne jakie do mnie nie docierają

może listonosz ci wrzucił w skrzynkę i ktoś wyciągnął? Bo oni wysyłają listem niepoleconym.

Jest to możliwe,ale że ciągle jest ktoś w domu to bardziej obstawiam że ta przesyłka wcale nie dotarła. Podobnie jak wcześniej próbki Kikkomana i jakiejs vege pasty. 

do mnie listonosz nie puka do drzwi, jeśli nie potrzebuje podpisu - po prostu wrzuca do skrzynki, tak chyba jest szybciej. I też ciągle ktoś jest w domu. Tak po prostu jest szybciej (tak podejrzewam)   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6845513 Napisano: 18.02.2022 20:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy ktoś wygrał ze Stock Prestige na fb? Niby informowali, ale tu chyba nie było żadnych wpisów.

był wpis jednej osoby

informowali w poprzedni piątek (po godz 22) na messengerze emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6845177 Napisano: 17.02.2022 19:26:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Czy w Biedronce w razie wygranej trzeba okazać zwycięski paragon? Pytam ponieważ kupilam sobie na ten paragon Rafaello i teraz nie wiem czy zgłaszać??

na stronie w FAQ.. 
"Czy muszę zachować paragon na potrzeby Loterii?
Na paragonie są podane numery Losów by Uczestnik mógł sprawdzić czy wygrał na www.biedronka.pl/loteria. Organizator nie wymaga zachowania paragonu dla potrzeb udziału w Loterii, w tym do okazania paragonu w przypadku wygrania w loterii. Każda transakcja z użyciem Karty Moja Biedronka jest rejestrowana." Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6845127 Napisano: 17.02.2022 16:09:11 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Jak długo czeka się na wygraną piniatę? 

zależy, na początku czekało się chyba coś około tygodnia, niewiele ponad tydzień, teraz po ponad tygodniu (8 dni) dopiero przychodzi weryfikacja (jak odsyłasz adres itp), a kiedy będzie nadane - to pewnie jeszcze z tydzień bym liczyła.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6844812 Napisano: 16.02.2022 12:39:55 w Połączenia nieodebrane
incendio12 napisał(a):

605950454? Nie da się oddzwonić, nie ma sygnału. Pewnie jakiś spam 

można numery sprawdzać na stronach typu "kto dzwonił" --> ktoś 2 dni temu napisał, że jakieś badanie rynku  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6844648 Napisano: 15.02.2022 19:02:16 w Kupię...
Kupię bon/kod do ALLEGRO
1000-1500pln.
Ale wazne żeby byl w jednym kodzie/bonie/karcie, bo potrzebuję do 1 transakcji, a tam przecież nie można sumować bonów... nie wiem czemu oni tego nie maja....?! emotka
Mogę wymienić tez na oczyszczacz powietrza Boneco (oczyszczacz nowy, w kartonie, o wartości 2000pln).  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6844549 Napisano: 15.02.2022 12:09:41 w Wkurza mnie...
banka-manka napisał(a):

monisss napisał(a):

to ,że np jest konkurs napisz coś tam coś a ktoś wstawia filmik jak śpiewa .. no heloł ?! 

Dość świeża sprawa, konkurs Wilkinson w Hebe. Konkurs na odpowiedź w max 250 znakach. Zgłoszenia mimo, że promocyjny na FB w formie komentarza. A pod postem co za kwiatki? A no słodkie fotki zakonnych par, czy walentynkowych aranżacji. A i filmik!
Wyników nie było jeszcze, jestem ciekawa jak to będzie rozegrane.
Organizator to Graf, mam nadzieje, że będzie regulaminowo.

nie kumam, to  cwaniactwo, że niby się bardziej staram, czy raczej nieczytanie regulaminu (ba, niezrozumienie prostego komunikatu, bo 250 znaków to nijak się ma do zdjęcia rodem ze ślubnego planu)? Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6844465 Napisano: 14.02.2022 21:23:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Pytanie o konkurs Bic w Hebe…. Trzeba pisac nr paragonu, w regulaminie nie jest wyszczególniony.z tego co pamietam Fortis zwykle chce nr transakcji… ktory nr podawaliscie? Ten kolo daty? Czy z dołu? 

w konkursach Fortis uznaje ten "standardowy" numer paragonu, tylko w loteriach wymyśla te numery transakcji z dołu paragonu. Ja do tej pory w konkursach podawałam numer obok daty i nigdy nie robili (w konkursie) problemu. Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

magdalena-chili

#6844285 Napisano: 14.02.2022 09:34:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
głośnik SONY z I.etapu BELRISO, kurier DPD, bez podpisów
edit: brak wcześniejszej informacji o dostarczeniu. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6844272 Napisano: 14.02.2022 07:10:39 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

ace napisał(a):

Moze ktos z Was zna jakas fajna (najlepiej darmowa, ale niekoniecznie) aplikacje/kurs/ksoazke do nauki niemieckiego i hiszpanskiego. Niemieckiego uczylam sie 8 lat (i calkiem niezle go znalam), ale potem nie maialam z nim kontaktu pewnie z 15 lat wiec juz nic nie pamietam emotka Hiszpanskiego uczylam sie tylko rok i tez z 5 lat temu.

Może YouTube? Jest teraz wielu youtuberow z różną tematyką,  dla dzieci czy doroslych.... albo filmy w oryginale, zwłaszcza z niemieckim, bo dość długo się uczyłaś. 

Dzieki rozejrze sie na YT. Obecnie slucham podcastow, ale wlasnie chcialam zapytac bo moze zna ktos cos lepszego i sprawdzonego emotka

na YT dochodzi jeszcze sfera wizualna, a jak wiadomo, uczymy się głównie wzrokowo emotka  powodzenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6844221 Napisano: 13.02.2022 18:48:11 w WC - rozmowy o wszystkim
toka napisał(a):

Nie wiecie czy można zadzwonić do lekarza po e-poradę z bólem gardła zeby wylądować na zwolnieniu a nie na tescie covid ?

Pewnie jak z kurierami, zależy na jakiego człowieka trafisz, ja obserwowalam ze każdy lekarz ma inne zdanie/ podejście.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6844199 Napisano: 13.02.2022 17:17:20 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Moze ktos z Was zna jakas fajna (najlepiej darmowa, ale niekoniecznie) aplikacje/kurs/ksoazke do nauki niemieckiego i hiszpanskiego. Niemieckiego uczylam sie 8 lat (i calkiem niezle go znalam), ale potem nie maialam z nim kontaktu pewnie z 15 lat wiec juz nic nie pamietam emotka Hiszpanskiego uczylam sie tylko rok i tez z 5 lat temu.

Może YouTube? Jest teraz wielu youtuberow z różną tematyką,  dla dzieci czy doroslych.... albo filmy w oryginale, zwłaszcza z niemieckim, bo dość długo się uczyłaś.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6842624 Napisano: 04.02.2022 19:45:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
gryszelm napisał(a):

A czy z Konkursu "podRYŻe z Belriso" wysyłali już jakieś nagrody?

Ja czekam z początku na głośnik i ani widu ani słychu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6842445 Napisano: 04.02.2022 08:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isana123 napisał(a):

notta napisał(a):

assal napisał(a):

isana123: Zerknęłam teraz w regulamin i nie widzę, by mieli IP sprawdzać emotka  I dawać limit zgłoszeń z jednego IP emotka  Można dużo razy z jednego IP wygrać na różne osoby  emotka

Potwierdzam emotka

Dziękuję, to jest jedyna prawidłowa odpowiedź. emotka Nie wiem czemu mi mignęło to IP emotka

i bardzo słusznie Ci mignęło to IP: "3.7. Przez cały okres trwania Konkursu każdy Uczestnik może wygrać wyłącznie jedną Nagrodę (tzn. może wygrać
maksymalnie 1 Nagrodę w całym okresie trwania Konkursu). Za Zgłoszenia pochodzące od jednej osoby uznaje się Zgłoszenia pochodzące od osoby Zgłaszającej się z użyciem tego samego adresu e-mail, pod tym samym adresem IP lub w inny sposób powiązane w sposób dostatecznie uzasadniający uznanie, że Zgłoszenia dokonała ta sama osoba.
" Wyświetl w wątku >>
1 isana123 0