Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdalena-chili
Postów 1079
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj płaciłam nią za paliwo, bez pinu, bez niczego.
Tylko paskiem trzeba przejechać w terminalu.
Więc pilnować trzeba i nie zgubić, bo jak się zgubi to.....
Ps. Żeby karniaka nie było, to potwierdzę że i do mnie dziś Orlen dotarł. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś sprzedawałam nagrodę kobitce, która wysypała się, że kiedyś pracowala w jakiejś agencji, która org.loterie i ze sami grali, wiedzieli przeciez kiedy strzelac. No to wiesz, o czym mu tu rozmawiamy. A nad agencjami nie widzę specjalnego organu, który faktycznie badal zgodność na bieżąco, np jak jest w sektorze bankowym lub ubezpieczeniowym. Wiec nie kazda agencyjka musi się przejmować reputacją, czy transparentnością. Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ich przy okazji zapytałam jakie jest kryterium wyboru nagrody głównej, czy z tygodniowych wlasnie, to pytanie pozostało już dłuższy czas bez odpowiedzi.
I co zrobisz. Nic nie zrobisz.... a że ja zawodowo siedzę w bezpieczeństwie i tego typu kwestiach, to już mam 19 teorii.
Ale co zrobisz. Nic nie zrobisz Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://zapolujnanagrody.pl/wyniki.pdf Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To wtedy Pepsi ostatnia wakacyjna loteria... Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kuksańce, jak przyprawy, mogą dodać nieco smaku, zwłaszcza w ten szary czas. po pandemii powinno nam zostać nieco dystansu. Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sprzedawałam duży, ciezki i drogi grill, Panu Ukraińcowi, pół Polski odległości, poszło kurierem za pobraniem, bo olx nie obsługiwał takiego gabarytu.
Pan potem do mnie dzwonił z podziękowaniami i zaproszeniem, że jak będę w tej części Polski, to mam się pojawić, ugotuje mi obiad (jest Kucharzem w restauracji).
Wiec nie ma reguły. Ja zawsze staram się wybadać człowieka, czy to Polak czy ktoś inny. Staram się wyczuć i pamiętać o rozsądku i ostrożności. Wyświetl w wątku >>
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili
Postów 1079