Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7223273 Napisano: 20.11.2024 18:37:33 w Smolar
visserarthur napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

adamo86 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Witam. Czy jest może jeszcze ktoś kto czeka na bon z Biedronki na 150zł Herbata zielona Lipton? Wygrana 29.09.2024r. do dzisiaj cisza. (dokumenty laureata odesłane w ten sam dzień).  emotka

Już chyba po terminie wysyłki są.
Upewnij się, że wszystko było ok na paragonie - kwota i produkty, bo ponoć nie informują o negatywnej weryfikacji.
No i pewnie limit na gospodarstwo/osobę był.

Tam był problem z nipem/numerem sklepu. Ja nie napisałam nr sklepu tylko z automatu pojechałam nr NIP. I nie dostałam nagrody, więc moze o to chodzi...

Ja podałem nip i wczoraj bon dotarł.

Odszczekuję i zwracam tu publicznie honor Smolarowi. 
Mystery box dotarl. Mimo pomyłki nip-nr sklepu. Dziękuję Smolarze, kłaniam się nisko. emotka emotka
Ps. Chodzi o sam fakt, nie o zawartość tego mystery boxaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7222302 Napisano: 18.11.2024 08:29:28 w Smolar
adamo86 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Witam. Czy jest może jeszcze ktoś kto czeka na bon z Biedronki na 150zł Herbata zielona Lipton? Wygrana 29.09.2024r. do dzisiaj cisza. (dokumenty laureata odesłane w ten sam dzień).  emotka

Już chyba po terminie wysyłki są.
Upewnij się, że wszystko było ok na paragonie - kwota i produkty, bo ponoć nie informują o negatywnej weryfikacji.
No i pewnie limit na gospodarstwo/osobę był.

Tam był problem z nipem/numerem sklepu. Ja nie napisałam nr sklepu tylko z automatu pojechałam nr NIP. I nie dostałam nagrody, więc moze o to chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7221798 Napisano: 15.11.2024 14:29:45 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
yaagatka napisał(a):

Konkurs gdzie trzeba kupić laptopa lub do wygrania jest jakiś laptop (ultrabook) ? 
Wydawało mi się, że gdzieś widziałam emotka

Tutaj były, ale to już skonczone: 
https://www.e-kon...-strach-sie-bac-lidl Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

magdalena-chili

#7221446 Napisano: 14.11.2024 11:38:06 w Kupię...
Kupię kartę/karty/kody do Spotify, dla nie-nowych użytkowników emotka  płacę blikiem Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7220952 Napisano: 12.11.2024 18:13:01 w Smolar
ReneK napisał(a):

rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

Co dzis smolar nadal?

Obstawiam bielendę bo tylko na to od nich czekam? emotka

Chyba tak. Zapomnialem o tym

Ktoś próbował przekierować na Pickup?🤔

Można zmienić adres (zakładam że tam musi być człowiek), ale nie można przekierować do automatu paczkowego Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

magdalena-chili

#7220945 Napisano: 12.11.2024 17:31:38 w Smolar
rufus napisał(a):

Co dzis smolar nadal?

Obstawiam bielendę bo tylko na to od nich czekam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7220758 Napisano: 12.11.2024 11:58:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makarena2908 napisał(a):

Hej, Wy naprawdę podajecie pesel i nr dowodu osobistego???  Przecież to bardzo niebezpieczne ! 
Dla 100 zł?? Nie dziękuję.  Jak Tylko się dowiedziałam przestałam w to grać emotka  

Gdzie te dane lądują, macie pewność? Raczej nie emotka  Podając obie rzeczy ktoś może wziąć na Was pożyczkę, zaciągnąć kredyt, założyć firmę czy wynająć mieszkanie... MASAKRA!

Przecież nie trzeba w coli podawać ....?! Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7220700 Napisano: 12.11.2024 10:48:40 w Smolar
czarny_kot napisał(a):

Dostał ktoś maila z odrzuceniem nagrody (bon) z uwagi na wpisany NIP, a nie NR? Czy odbędzie się to po cichu i nikt nie dostanie informacji że nagroda jest zabrana? Czy może w drodze wyjątku wydadzą nagrody tym którzy się zakręcili  emotka

Jeśli pytasz o smolara, to oni nie wysyłaja info o negatywnej weryfikacji. 
Ja wpisałam NIP zamiast nru sklepu i nawet nie piszę, bo wiem że nic nie ugram, szkoda mojego i ich czasu. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

magdalena-chili

#7219610 Napisano: 07.11.2024 15:54:21 w Avanti
monisss napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

gregory napisał(a):

Po prostu nie wiem, ale czymś się naraziłem Avanti. Od miesięcy nic, nawet drobiazgu, a wcześniej wybitnie dobrze nam się współpracowało. Podejrzewam już, że wrzucili mnie na jakąś czarną listę. Tracę siły i motywację do ich konkursów...

nie jesteś sam.
Znam osoby które kiedyś wygrywały u Avanti, a teraz jakby ktoś je zaczarował...
Tak jak i mnie, niestety emotka

mam to samo.. kiedyś skuteczność ok 50%, parę głównych .. od jakiegoś czasu kompletne 0 ...

Ja myślę że po prostu dużo ludzi gra. A nagród coraz mniej. 
Kiedyś ja wymiatałam w Fortis, a teraz, mimo iż stałam się bardziej dojrzałym konkursowiczem, nic kompletnie. Z kolei u Avanti, w tym roku, z tą platformą (!), wpadło parę fajnych nagród, podczas gdy kiedyś nic kompletnie nie wpadało.
Tak więc po prostu trzeba robić swoje i próbować. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7218456 Napisano: 04.11.2024 11:02:57 w Pomocy!!!!
lolo499 napisał(a):

Dzień dobry otóż był konkurs pewien i dopiero po 4 dniach od wiadomości z gratulacjami zobaczyłem tą wiadomość i dopiero teraz wyśle dowód zakupu a w regulaminie jest taki zapis "Zwycięzcy są zobowiązani w ciągu 3 dni od daty ogłoszenia wyników Konkursu, zgłosić się do Organizatora". Czy jest szansa, że jeszcze przekażą mi nagrodę?

Może były po drodze dni weekendowe, bo oni najczęściej mają na myśli dni robocze. Najlepiej napisać do agencji i spróbować się dodzwonić, tam też pracują ludzie. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

magdalena-chili

#7217867 Napisano: 31.10.2024 13:05:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Ale ja się człowiek z wywieszonym językiem miota pomiędzy korpo, dyrektorem, prezesem, korkami, przedszkolem i liceum, lekarzami, Rodzicami, logopedą, korepetytorem x2, spółdzielnią, i trylionem innych spraw, to trzeba być niezłym karateką, żeby w tym wszystkim jeszcze wena spłynęła. emotka  A jeszcze wypadałoby z Rodziną porozmawiać emotka
Szacun za to ile tych konkursów Ekipo ogarniacie.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7217819 Napisano: 31.10.2024 11:09:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
deva napisał(a):

Czy stówki z loterii dpd wysyłają na bieżąco?

Po jakiś 2-3 tygodniach wysyłali, zazwyczaj Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7216377 Napisano: 24.10.2024 20:26:00 w Czy informują/ informowali?
visserarthur napisał(a):

sydariameki napisał(a):

sabaka napisał(a):

Catcat napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

A czy Fortis zawsze daje info w terminie? Nie wierzę że w Monster Żabka na 400 nagród nikt nie wygrał z forum…

Generalnie jako agencja super, ale w konkursach z Monsterami dziwne rzeczy się dzieją. W zeszłym roku było mnóstwo nagród (więcej niż tutaj), a na forum było może ze trzy wpisy...

Tutaj nawet nie ma jednej 😂

Kiedyś było z Monster w Żabce ponad tysiąc nagród najniższego szczebla i nikt ich na forum nie trafił, tylko z 3 wpisy z tymi wyższymi. Niemożliwe. Kiedy w jakimś konkursie jest 100 nagród to jest 10 wpisów na forum.

To pewnie ten konkurs. Fortis twierdził, że wszystkie nagrody zostały przyznane, a oni sami dokładnie czytali i analizowali każde zgłoszenie. To był ostatni konkurs, w którym brałam udział u nich. Niestety po tylu latach zdecydowałam się dać im szansę xd emotka

https://www.e-kon...master-monster-zabka

Piszcie do Fortisa. Jak dostaną więcej e-mail to może coś się zmieni. Bez reakcji ciągle wyników nie będzie.

A jaki macie problem z Fortisem? Napiszcie do Pana Kucharskiego z Monstera, gdzieś mam do niego maila. Jak mi kiedyś odpisali z Fortis, że to nie ich problem, że w Lewiatanie nie ma Monstera (jakby rozumiem ten fakt, że mają to gdzieś), to napisałem do tego pana z Monster i "Fortisik" szybciutko wysłał mi kolejnego maila, ale przepraszali, ale się kajali, że pracownik nowy, niedoświadczony itp. bzdety. Także pan Brand Manager się wkurzył i ich musiał ewidentnie opier...

Juz sam fakt, że Ci cokolwiek odpisali... Wow, masz u nich szacunek. Ja się nigdy nie doczekałam, włącznie z tą edycją monster. 
Oczywiście ich nie spamuję, piszę 1-2 x rok. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7215889 Napisano: 23.10.2024 13:29:40 w WC - rozmowy o wszystkim
adamo86 napisał(a):

Poszukuję naprawdę dobrej kawy emotka Takiej która pozwoli poczuć różnicę! emotka

Ja czasem zamawiam kawę z palarni kaw, a najbardziej lubię kawy z Ameryki środkowej, np. Gwatemala lub Salvador..., ew.Kolumbia. Ale to gwestia gustu rzecz jasna. emotka  jak nie znasz palarni i nie chce Ci się szukać, to daj znać, podrzucę Ci nazwy palarni z których sama korzystam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7215534 Napisano: 22.10.2024 11:07:08 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

No właśnie, na maile Fortis też nie raczy odpisać, także konkurs Monster Żabka z dużą ilością nagród uważam za kolejny fejk...

A do kiedy mieli termin informowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7215335 Napisano: 21.10.2024 15:03:25 w Informują
Informują z Jesienny Konkurs Nacomi x Hebe

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Hotel emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7215156 Napisano: 20.10.2024 16:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

A czy w DPD biorą też udział przesyłki przekierowane do Pickup a zamówione dostawa kurierem DPD, czy musi być od razu wybór DPD pickup przy zamawianiu przesyłki?

Jeśli oryginalnie byly zamóeione jako kurierskie, a w trakcie dostawy zostaną zmienione i odebrane w punkcie odbioru, to jak najbardziej emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

magdalena-chili

#7215092 Napisano: 20.10.2024 10:59:56 w Mam problem...
Adam1973 napisał(a):

Mam prośbę do kogoś kto wygrał w lays wykop ziemniaka zdarzyło mi się tak że miałem zapchane Gmaila skrzynkę pocztową i nie otrzymałem linka do do druku oświadczenia laureata nagrody dziennej czy ktoś by mógł mi przesłać linka abym wypełnił te oświadczenie mam 5 dni na to dzwoniłem do agencji Avanti oni mają czas na wszystko. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

A w regulaminie nie ma? Czesto wzroy oswiadczen są w regulaminach? Wyświetl w wątku >>
1 Adam1973 0

magdalena-chili

#7214967 Napisano: 18.10.2024 22:39:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

parad0x napisał(a):

Ktoś z Was planuje pisać reklamację do tego całego Burda Media? Nagrodą miała być Metaxa 5* Greek Orange a przyszła zwykła (przynajmniej u mnie), hmm? 🤔

U mnie też zwykła... Będziesz pisał to się odezwij na priv

A macie pod ręką adres do tej agencji, bo chyba nie ten adres noreply@...?

kontakt@sloncemetaxy.pl

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>