Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emi

emi

#6838723 Napisano: 19.01.2022 13:24:27 w Smolar
myja napisał(a):

29renata napisał(a):

Czy ktoś wie, czy Smolar informuje o negatywnej weryfikacji?

Mnie kiedyś poinformowano, że paragon jest nieprawidłowy (mailem), aczkolwiek koniec końców okazał się prawidłowy emotka  Niemniej info o tym, że jest problem, dostałam.

Też tak miałam, w efekcie wszystko się wyjaśniło i nagroda dotarła ! Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

emi

#6835200 Napisano: 03.01.2022 19:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Emi napisał(a):

Czy ktoś spotkał w jakimś sklepie małe Cheetos ?

W moich dwóch osiedlowych są, niestety bez banderoli konkursowej emotka

To samo u mnie.

Dziękuję emotka  
Może się jeszcze pojawią np w Żabach Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834995 Napisano: 02.01.2022 20:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

Emi napisał(a):

diabkate napisał(a):

Emi napisał(a):

Ja też teraz na nowe zgłoszenie mam potwierdzenie.Albo mieli jakąś awarię albo zareagowali na @.

Trzeba do nich pisać w tej sprawie?

Skoro nie wiesz co się dzieje to piszesz! Szkoda paragonów i pisania na próżno.Nie dostałam potwierdzenia zgłoszeń z 30.12 z godzin wieczornych ani z 31.12 z godzin popołudniowych, więc przez formularz spytałam dlaczego nie ma potwierdzeń, skoro konkurs jeszcze trwa.Dziwne ?

Nie jest to dziwne, ale też w regulaminie nie znalazłam (chyba że przeoczyłam) informacji, że musi przyjść potwierdzenie, więc stąd pytanie. 

Prawie w każdym konkursie przychodzi informacja o przyjęciu zgłoszenia, w Tyskim od I dnia potwierdzenia były natychmiast po wysłaniu zgłoszenia a 30 po południu/wieczorem potwierdzeń nie było, to samo 31- przez cały dzień potwierdzeń nie było. Dopiero ok.21 zaczęły się pojawiać. Może była jakaś awaria, o której nawet nie wiedzieli (bywa i tak) , stąd mój kontakt przez formularz konkursowy o braku potwierdzeń Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834979 Napisano: 02.01.2022 18:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

Emi napisał(a):

Ja też teraz na nowe zgłoszenie mam potwierdzenie.Albo mieli jakąś awarię albo zareagowali na @.

Trzeba do nich pisać w tej sprawie?

Skoro nie wiesz co się dzieje to piszesz! Szkoda paragonów i pisania na próżno.
Nie dostałam potwierdzenia zgłoszeń z 30.12 z godzin wieczornych ani z 31.12 z godzin popołudniowych, więc przez formularz spytałam dlaczego nie ma potwierdzeń, skoro konkurs jeszcze trwa.
Dziwne ? Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834770 Napisano: 31.12.2021 21:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też teraz na nowe zgłoszenie mam potwierdzenie.
Albo mieli jakąś awarię albo zareagowali na @. Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834747 Napisano: 31.12.2021 17:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

Emi napisał(a):

roksanawu napisał(a):

Emi napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Emi napisał(a):

Czy dostajecie potwierdzenia zgłoszeń na Tyskie ?U mnie wczoraj na dwa- NICDzisiaj też NIC, poczta Onet

U mnie wczoraj wieczorem było od razu (poczta Onet). 

Dziękuję emotka  Dziwne to trochę.Wysłać to samo zgłoszenie z innej poczty ?

Na Gmail u mnie i partnera też nie przychodzi jakby co  emotka

Na tlenie też ZERO emotka  

Jeszcze przedwczoraj dostałam na gmaila.

Niestety, mimo @, potwierdzenia nie doszły emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834669 Napisano: 31.12.2021 12:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksanawu napisał(a):

Emi napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Emi napisał(a):

Czy dostajecie potwierdzenia zgłoszeń na Tyskie ?U mnie wczoraj na dwa- NICDzisiaj też NIC, poczta Onet

Dziękuję emotka  Dziwne to trochę.Wysłać to samo zgłoszenie z innej poczty ?

Na Gmail u mnie i partnera też nie przychodzi jakby co  emotka

Na tlenie też ZERO emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834666 Napisano: 31.12.2021 12:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

Emi napisał(a):

Dziękuję emotka  
Dziwne to trochę.
Wysłać to samo zgłoszenie z innej poczty ? Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834661 Napisano: 31.12.2021 12:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostajecie potwierdzenia zgłoszeń na Tyskie ?
U mnie wczoraj na dwa- NIC
Dzisiaj też NIC, poczta Onet Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834645 Napisano: 31.12.2021 11:35:57 w Życzenia na święta i nie tylko
W Nowym 2022 Roku życzę wszystkim dużo zdrowia, codziennego optymizmu
 i spełnienia marzeń - tych dużych i tych małych, tych mówionych szeptem, głośno
lub wcale, n
iech się spełnią wszystkie - krok po kroku! 
Nagrody niech się leją jak deszcz z cebra, po to tu jesteśmy w końcu
i łakniemy ich jak kania dżdżuemotka

Wyświetl w wątku >>

emi

#6834459 Napisano: 30.12.2021 14:55:28 w Avanti
koala33 napisał(a):

Emi napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś wygrać w Lay's głowną bez nagrody I stopnia ?

Jeśli mówisz o Podwójnym Świętowaniu z Lay's i Cheetos, to tutaj nagrody główne nie są wybierane z I stopnia - komisja wybiera ze wszystkich zgłoszeń danego etapu po 110 laureatów, 10 dostaje główną, a reszta I stopnia.Dziękuję

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6834454 Napisano: 30.12.2021 14:39:17 w Avanti
Czy zdarzyło się komuś wygrać w Lay's głowną bez nagrody I stopnia ? Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6828974 Napisano: 08.12.2021 00:15:32 w Gratulacje! Dla wygranych!
O rany ale wysyp emotka

GRATULACJE dla WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW tak zacnych nagródemotka
Brawo WYemotka Wyświetl w wątku >>

emi

#6824540 Napisano: 22.11.2021 12:24:30 w Avanti
maverick napisał(a):

awe napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

awe napisał(a):

Peppa7 napisał(a):

deva napisał(a):

A Orlen i Avanti na jakim dniu skończyli informować? 

chyba nie niedzieli emotka  ale to chyba emotka

wg mojej wygranej- na pewno do 14 listopadaemotka

Potwierdzam, gdyż grałem 15.11 i miałem wychrupistym zgłoszenie, więc wygraną mam w kieszeni, a jeśli jeszcze nie mam @ to znaczy, że nie informowali - pochwalę się po weekendzie emotka

Pamiętacie?Szanowni Państwo,W związku z Państwa udziałem w konkursie „Graj o prezenty z Lay’s i Pepsi - Orlen” mamy przyjemność poinformować, iż Komisja Konkursu przyznała Państwu za wykonanie zadania konkursowego Nagrodę I Stopnia w postaci karty upominkowej ORLEN o wartości 100 zł brutto.
Gratulujemy wygranej!

emotka 

A teraz skuter powinienieś zgarnąćemotka

Tak też pomyślałem, póki co po cichu afirmuje, nie chcę wyjść na zachłannego emotka

E tam nie jesteś zachłanny, tylko macie się z Lidzią ku sobie  emotka    Wyświetl w wątku >>

emi

#6824537 Napisano: 22.11.2021 12:21:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
  • 

myszania]Emu, nie każdy jest taki perfekcyjny jak Ty  emotka Pamiętam jak dziś że pisałam odpowiedź o 2 w nocy, każdemu może umknąć.

To tylko czytanie ze zrozumieniem emotka  
    Na FB nauczyłam się czytać emotka  , ponieważ:
    - nie lubię jeździć po nagrodę XXXXX kilometrów
    - nie lubię zabierać nagród  ludziom mieszkającym tam, gdzie konkurs jest organizowany, tak samo nie lubię jak ktoś z drugiego końca Polski zgarnia nawet drobne nagrody np wejściówki do kin czy teatru w mojej miejscowości. Nagrody, z których nie skorzysta
    - nie lubię kiedy pod postem pojawiają się "niewinne " posty- może jednak wyślecie nagrodę ??
    Wolę więc jednak czytać .
    Pozdrawiam emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6824305 Napisano: 20.11.2021 20:16:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Ktoś pomoże https://www.e-kon...zdjecia-a-tyNagrodą jest dziesięć nagród II stopnia w postaci voucherów o wartości 100 złotych (słownie: stozłotych) brutto na CEWE FOTOKSIĄŻKĘ – do wykorzystania na stronie cewe.pl lub
w salonie firmowym CEWE FOTOJOKER mieszczącym się w centrum handlowym
Magnolia Park we Wrocławiu;

ale dalej napisano:

. Odbiór nagród I, II i III stopnia odbywać się będzie wyłącznie osobiście przez laureataw punkcie CEWE FOTOJOKER w centrum handlowym Magnolia Park (adres:
ul. Legnicka 58, 54-204 Wrocław) w dniach od 21 listopada 2021 r. do 31 grudnia 2021 r

No ale skoro bon jest na cewe.pl to chyba można z wysylką...nie wiem, czy przyjmowac nagrodę emotka

Bez wchodzenia w Regulamin widać  info- odbiór nagród w Magnolia.Ja dlatego nie wzięłam udziału 

udziału Wyświetl w wątku >>

emi

#6822360 Napisano: 12.11.2021 22:17:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Emi napisał(a):

Czy czeka jeszcze ktoś na Kawy ziarno ?

Ja czekam na jedną przesyłkę (Jacobs)

Bardzo dziękuję emotka  
Niby nie ostatnia z wygranych a oczekiwanie jak rezerwaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6819420 Napisano: 08.11.2021 11:35:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Emi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Emi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

JAk rozumiecie ten zapis?dokonać zakupu minimum 1(słownie: jednej) sztuki Produktu Promocyjnego oraz minimum 3 (słownie: trzech) sztukróżnych produktów, w tym produktów Promocyjnych (nie ma żadnego ograniczenia codo rodzaju, marki, jak i ceny każdego z tych trzech pozostałych produktów), w dowolnymSklepie PromocyjnymMam wątpliwości, o co im chodzi, bo rozumiem z tego 2 wersjea) Kupuję 1 produkt promocyjny i 3 inne produkty (jakiekolwiek z całego marketu)
b) Kupuję 1 produkt promocyjny  i 3 inne produkty, które również mają być promocyjne ?

Wybaczcie mi pytanie, ale ciężko mi się myśli o tej porze emotka  

Ja bym kupił 4, zgodnie z Twoją wersją A, bo trzy pozostałe też mogą być promocyjne, ale nie muszą.

Tylko jeśli pozostałe są promocyjne to wpada inna ilość losów emotka
Za 1 produkt promocyjny jest tylko 1 punkt

A to nie wiem, bo pytanie było ogólne- nawet nie wiem, jakiego konkursu to dotyczy.

Chyba Potrójne wygrywanie.
Zgłaszając się do tej loterii podaje się ilość zakupionych produktów promocyjnych (tylko te) 

na paragonie musisz miec cos z DEVELEY oraz 3 inne produkty typu bułki, ogórek, jogurt. Mi takie paragony bez problemu u nich weryfikacje przechodzą.

Oczywiście, że TAK! 
Dałam łapkę w górę pod wypowiedzią mandarynki - Wg mnie 3 produkty z czego jeden musi być promocyjny!

Moja ostatnia wypowiedź jest tylko uzupełnieniem, że za 1 produkt jest tylko jeden los! Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6819338 Napisano: 07.11.2021 23:39:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Emi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

JAk rozumiecie ten zapis?dokonać zakupu minimum 1(słownie: jednej) sztuki Produktu Promocyjnego oraz minimum 3 (słownie: trzech) sztukróżnych produktów, w tym produktów Promocyjnych (nie ma żadnego ograniczenia codo rodzaju, marki, jak i ceny każdego z tych trzech pozostałych produktów), w dowolnymSklepie Promocyjnym

Mam wątpliwości, o co im chodzi, bo rozumiem z tego 2 wersje
a) Kupuję 1 produkt promocyjny i 3 inne produkty (jakiekolwiek z całego marketu)
b) Kupuję 1 produkt promocyjny  i 3 inne produkty, które również mają być promocyjne ?

Ja bym kupił 4, zgodnie z Twoją wersją A, bo trzy pozostałe też mogą być promocyjne, ale nie muszą.

Za 1 produkt promocyjny jest tylko 1 punkt

A to nie wiem, bo pytanie było ogólne- nawet nie wiem, jakiego konkursu to dotyczy.

Chyba Potrójne wygrywanie.
Zgłaszając się do tej loterii podaje się ilość zakupionych produktów promocyjnych (tylko te)  Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#6819333 Napisano: 07.11.2021 23:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

JAk rozumiecie ten zapis?dokonać zakupu minimum 1(słownie: jednej) sztuki Produktu Promocyjnego oraz minimum 3 (słownie: trzech) sztukróżnych produktów, w tym produktów Promocyjnych (nie ma żadnego ograniczenia co
do rodzaju, marki, jak i ceny każdego z tych trzech pozostałych produktów), w dowolnym
Sklepie Promocyjnym

Mam wątpliwości, o co im chodzi, bo rozumiem z tego 2 wersje
a) Kupuję 1 produkt promocyjny i 3 inne produkty (jakiekolwiek z całego marketu)

Za 1 produkt promocyjny jest tylko 1 punkt Wyświetl w wątku >>
0 0