Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emi
Postów 450
Data rejestracji 18.02.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza1 przepraszam, mnie też czasami w telefonie się zdarza
Wkurza mnie listopadowa pogoda w styczniu a do tego to Avanti Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już się nie wkurzam, szkoda czasu.
Dzięki @bruce i cb656 za miłą dyskusję Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeprosiła mnie w imieniu swoich chlebodawców i ma dzwonić do Zarządu/Centrali. Ot co, mam miły sklep Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo osób w styczniu dostało , panie czepialski Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Etap II: 11.01.2022 – 17.01.2022
Etap III:18.01.2022 –24.01.2022
a w zwycięzcach jest dzień 20.01 (III Etap) Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i smsy DC o przekroczeniu limitu używania karty ( w styczniu 8 transakcji) , czy im nie zależy na sprzedaży i na klientach Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko, sprawnie, miło. Polecam Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie leczono antybiotykami (wysoka temperatura) a lekarz, który przez kilka I dni codziennie był na wizycie w domu, zalecił leczenie tak jak na grypę- jeśli jest temperatura - Paracetamol + VIT C (początkowo 2000 , po jakimś czasie zmniejszył na 1000, Vit D3 2000 + cynk oraz domowe sposoby - czosnek, kiszonki, syropy z imbiru, miodu, czosnku i cytryny, przepisał mi też sterdydy (inne współistniejące) oraz AMANTADYNĘ , którą wtedy stosowano w szpitalach u chorych na covid u nas i wielu krajach, ale po tym jak zaczęto ją masowo kupować wydano komunikat, że nie została uznana za lek na Covid. Amantadyny nie stosowałam , leży w domu. Znam jednak wiele osób, którym pomogła!
Jak amantadyna wpływa na SARS-CoV-2?Naukowcy z Niemiec, Grecji i Danii w swoim artykule podsumowującym badania nad wykorzystaniem amantadyny w leczeniu zakażenia koronawirusem SARS-CoV-2 doszli do jednoznacznego wniosku, że amantadyna może potencjalnie stanowić skuteczny, łatwo dostępny i tani sposób leczenia Covid-19! Stwierdzenie to zostało poparte dowodami w postaci wyników badań komórkowych prowadzonych z użyciem komórek żaby szponiastej. Badacze wykazali, że amantadyna oraz heksametylenu amiloryd (HMA) blokują aktywność kanału jonowego (tzw. wiroporyna) białka E z wirusa SARS-CoV-2 (co warte podkreślenia, takiego działania nie ma rymantadyna, czyli pochodna amantadyny!). Fakt, że zarówno amantadyna, jak i HMA wiążą się z białkiem E, zostało ocenione na podstawie symulacji NMR roztworu i dynamiki molekularnej.Dodatkowo naukowcy w trakcie swoich badań zidentyfikowali dwa nowe kanały jonowe koronawirusa – ORF7b oraz ORF10 i zaobserwowali, że amantadyna blokuje aktywność nie tylko wcześniej znanej wiroporyny białka E, ale również nowo odkrytego kanału jonowego ORF10. Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło mi o Biovital Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: BIOVITAL
0% to też % Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nam nie płacą a temu komuś zapłacili i jak się nie wkurzać Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta kreatywna praca jest za ponad 500 zeta Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jaki sklep/market daje prawidłowy paragon tzn z nazwą Gellwe Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z C4 i Leclerc i Biedronki też opis Soda oczyszczona Wyświetl w wątku >>
emi
Postów 450
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe ) Słodki Kubek i ten numer , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej. Wyświetl w wątku >>