Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
DAIKOKU
Postów 1140
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps... a ostatnio jak pisałam - zero pomysłu- i to już taki gniot że pewnie mnie zdyskwalifikują Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze leżaki od Somersby, drobnica, ale zaczynam się przyzwyczajać do Gratulacje Nie zejdę na zawał jak wpadnie kiedys .. 500.000 zl Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spektakularnie nie jest ale: wczoraj wyjątkowo wpadła koszulka Lech
i 5 monet od Żywca /Żywiec mi nie sprzyja nic z nagród wyżej sie nie udało /
Zestaw Crayola dla dzieciaków i czapka Monstera (mam nadzieję że 16-latek doceni starania ciotki) Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a propos piszę nim wyślę Orbit... bo pomyślałam ...nawet tej paczki nie dostałam, sprawdziłam organizatora - ten sam co Snickers - i tam też nie wygrałam, czy jestem na jakiejś czarnej liscie?? fuuuj Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli partnerka zmarłego w OFE była uposażona, niech zadzwoni do OFE i to zgłosi, niech wystąpi z wnioskiem jako uposażona, kosztuje to ją list polecony, może jednak nie być uposażona.. Papiery w domach są, jednak nie chce się szukać.... trzeba podzwonić... najwygodniej niech ktoś coś... wkurzające.... chce kasy niech ruszy tyłek, sorry taki mamy klimat.. RODO. Uświadamiam Klientów - drukujcie dokumenty, zapisujcie co macie, bo wirtualnie nie wiadomo co gdzie jest i tylko prawnicy zacierają ręcę, biorą kasę i często nie pomogą. Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i się przeliczyłam... Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
graj dalej...
tym razem nie udało się... - ok na dziś limit wyczerpany,
czas na Gratulacje! WYGRAŁEŚ!! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
flaszka Soplicy
kod od Heńka do muve
aparat od Moya
koszulka od Lecha
a kiedy będę mogła wpisać tą I nagrodę ...marzenie.... Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak i ja dziś ...wołam nagrody nagrody przybywajcie! bo dużo tych zgłoszeń nasypałam
...jakieś rezerwy może się też obudzą .... Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eventim o wartości 100 zł za 60 zł
kod do portalu Yogi o warości 90 zł za 30 zł
Bon 50 zł do sklepu z grami - do wykorzystania w Playstation Store - za 30 zł
(może być w formie doładowania do Orange) Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale odebrałam 2 x 50 zł do Goodie
1x 50 zł do jakichś gier - Playstation Store (jakby ktoś chciał... to za 30 zł oddam bo jeszcze konsoli nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co dziś mam to jedynie migrenę oh wątku ...jakieś 10 tys z żywca i migrena by przeszła Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u męża patelnie - to dla nich ten cały wysiłek był :-) i z tego baaardzo się ucieszyłam, bo te domowe też już wysłużone, a pare dni temu ktoś się chwalił patelniami z kujawskiego, myślałam że mam klęskę na froncie... a tu masz! cieszę się podwójnie!!! Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szok bo koszulki upolować nie mogę Wyświetl w wątku >>
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1140
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a taka byłam zadowolona z historii w Bacardi... a tu nawet pocieszenia nie ma...
obraziłam sie, nie piję Bacardi Wyświetl w wątku >>