Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6584551 Napisano: 28.03.2019 09:25:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

pikawka

#6584439 Napisano: 27.03.2019 18:01:40 w co chcielibyście wygrać?
Lub nowe auto dla męża emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6584438 Napisano: 27.03.2019 17:58:06 w co chcielibyście wygrać?
Rower. Taki fajny miejski rowerek. Biały albo różowy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6584437 Napisano: 27.03.2019 17:57:11 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, w piątek na ulicy złamałam lewą rękę, 2 kości z przemieszczeniem( na 2 części, w połowie nadgarstek-łokieć). Przyjechało pogotowie na sygnale, zwinęli mnie do szpitala na SOR i tam czekałam 2h na prześwietlenie. Po prześwietleniu stwierdzili,że muszę mieć składaną operacyjnie, następne pół h.Założyli gips od spodu i na oddział.Tam dowiedziałam się, że operacja może być dopiero we wtorek,ale może być w czwartek, bo tylko te 2 dni wykonują operacje emotka Była ze mną córka i tak wkurzyła się, że poszła do tego lekarza po skierowanie do Poznania. Późnym wieczorem zostałam przyjęta na oddział. W niedzielę rano miałam skomplikowaną operacje, która trwała 3h.Wstawione 2 platynowe płytki na stałe i 24 szwy-po 12 z każdej strony,ból niesamowity, a jestem wytrzymała na ból emotka Dziś wróciłam do domu, a u nas nie wiadomo kiedy by to zrobili emotka emotka
Hmmm, lewa ręka, w tym problem, niestety jestem leworęczna. Prawą nie potrafię nic zrobić emotka emotka
Jestem uziemniona na cacy emotka

Współczuję  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6584436 Napisano: 27.03.2019 17:56:14 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, w piątek na ulicy złamałam lewą rękę, 2 kości z przemieszczeniem( na 2 części, w połowie nadgarstek-łokieć). Przyjechało pogotowie na sygnale, zwinęli mnie do szpitala na SOR i tam czekałam 2h na prześwietlenie. Po prześwietleniu stwierdzili,że muszę mieć składaną operacyjnie, następne pół h.Założyli gips od spodu i na oddział.Tam dowiedziałam się, że operacja może być dopiero we wtorek,ale może być w czwartek, bo tylko te 2 dni wykonują operacje emotka Była ze mną córka i tak wkurzyła się, że poszła do tego lekarza po skierowanie do Poznania. Późnym wieczorem zostałam przyjęta na oddział. W niedzielę rano miałam skomplikowaną operacje, która trwała 3h.Wstawione 2 platynowe płytki na stałe i 24 szwy-po 12 z każdej strony,ból niesamowity, a jestem wytrzymała na ból emotka Dziś wróciłam do domu, a u nas nie wiadomo kiedy by to zrobili emotka emotka
Hmmm, lewa ręka, w tym problem, niestety jestem leworęczna. Prawą nie potrafię nic zrobić emotka emotka
Jestem uziemniona na cacy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6582501 Napisano: 20.03.2019 22:42:26 w Avanti
ktosiek1 napisał(a):

Od kiedy wrzuciłam parę swoich fotek w bodajże II etapie (niestety komisji nie przypadły do gustu, choć przez forum zostały zauważone emotka ), nie interesowałam się tym konkursem. Dziś weszłam w galerię zwycięzców i też pan z zegarkiem najbardziej do mnie przemawia. Nie wiem czemu, ale coś jest w tym zdjęciu i w opisie. emotka

Dokładnie. Mnie on zmrozil. I Pan i opis. Jak z jakiegoś starego filmu. Dla mnie rewelacja.glosuje codziennie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6581393 Napisano: 18.03.2019 11:16:45 w Wkurza mnie...

Właśnie wróciłam z zakupów w biedronce. Odstałam 15 minut w kolejce. Jestem w ciąży i już mam dość wyraźny brzuszek ciążowy. Nikt w kolejce nie przepuścił...

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6581369 Napisano: 18.03.2019 10:01:07 w Avanti
koala33 napisał(a):

O matko i córko... Jako strona konkurująca na muzealnej arenie mam odezwę do donosiciela: ty dzbanie. emotka Co Ci ten avatar robił, wchodził z butami na świeżo wypastowane salony i błoto wnosił? Chciałeś zaszkodzić, to pomogłeś, bo teraz pół forum murem za poszkodowanym. Może też ktoś na nas coś donieść przy okazji? emotka

No jak to co avatar robił...żal cenzura ściskał, że to nie On wygrał  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6581038 Napisano: 15.03.2019 22:08:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

Wszystko jasne - mam szczęście w miłości, nie w konkursach, dlatego miłosna rymowanka nie została nagrodzona w konkursie Palmolive/Colgate.  emotka  Cheetosy też nie doceniły mojej twórczości, Milka trzyma kurczowo termosy i nie chce oddać, a Tic Tac myśli, że moje słuchawki będą żyć wiecznie.

A tak serio, to boli mnie już ta posucha. Ileż można czekać na dobre wieści?

Mnie też palmolive olało ehh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6580692 Napisano: 14.03.2019 22:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
panryjek napisał(a):

Mam pytanie techniczne. Czy konkursowe SMS można już pisać z polskimi znakami ?
Pytam bo dawno tu nie zaglądałem. A w regulaminach konkursowych nic już na ten temat nie ma. 

W większości jest napisane w regulaminie, że bez polskich znaków. 

Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

pikawka

#6580461 Napisano: 14.03.2019 13:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Always na wiosnę Carrefour jest ograniczenie znaków smsa? Nie moge otworzyć regulaminu  emotka

max 400

Tak dużo  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pikawka

#6580386 Napisano: 14.03.2019 11:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Always na wiosnę Carrefour jest ograniczenie znaków smsa? Nie moge otworzyć regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6579833 Napisano: 12.03.2019 22:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Polo market Hortex 
Kupiłam 3 mrożonki. Na paragonie miesz.warzywna  emotka  mogę już ten paragon do śmieci rzucić?  emotka

U nich chyba wszystkie te mrożonki Hortex są beznadziejnie opisane

Idź, niech Ci stukną pieczątkę. 

Jestem zielona w temacie i dość świeża w konkursach. To tak można iść po pieczątkę?  I dadzą?  Napiszą hortex? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6579819 Napisano: 12.03.2019 22:15:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Polo market Hortex 
Kupiłam 3 mrożonki. Na paragonie miesz.warzywna emotka  mogę już ten paragon do śmieci rzucić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6579386 Napisano: 11.03.2019 19:51:54 w Czy informują/ informowali?
Z Pudliszek było info ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6576071 Napisano: 28.02.2019 22:26:39 w Avanti
A nie myślicie, ze wybierając tak jak wybierają starają się nagrodzić zwykłego kowalskiego, ktory kupił chrupki a nie zawodowego konkursowicza. Moze probują to wychwycić..

P.s bez urazy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6576070 Napisano: 28.02.2019 22:20:33 w Avanti
magisterek napisał(a):

magisterek napisał(a):

niurek napisał(a):

A wg mnie akurat prace z tego etapu są lepsze niż te z II (w większości) emotka To w końcu czysto subiektywna ocena. To co dla kogoś jest WOW, dla kogoś innego może być przecież mocno średnie.
Czy mamy jakąś gwarancję, że w konkursach kreatywnych wygrywają zawsze NAJLEPSZE hasła? Gdyby wszystkie były podawane do wiadomości publicznej to pewnie byłby jeszcze większy płacz i frustracja niż przy chrupkach, a nam pozostałyby tylko loterie bo żadna agencja o zdrowych zmysłach nie zdecydowałaby się na akcję promocyjną w innej formie.

Ocena oceną, ale jak się wymaga opisu kreatywnego to nie nagradza się tyekstu typu: Co? Nie chcesz piesku wyjść na spacer z paczki chipsów? Ludzie potrafia bawią się słowami, (zobaczcie tekst luko) czy on nie jest duzo lepszy?! Opis Syzyfa powodował u mnie wielkie wow i byłem pewien, ze ten ktoś na nagrodę zasłuży. 

Ale cóż... skoro dla Avanti kreatywność to zwykłe „sklecenie” zdania, to ja sie już nie dziwie, że nigdy tam w kreatywnych konkursach nie wygrywam. Za dużo porównań czy metafor widocznie nie ogarniają. Boje się, że zwycieskie hasła ze STAR wprowadziłyby niejednego polonistę i nie tylko w zażenowanie. Jeśli wymagamy opisu kreatywnego to fajnie byłoby o tym przy wyborze zwycięzców nie zapominać. Moje opisy chrupka rodzą się czasem 2 dni, bo chce zaskoczyć zacne jury, troche rozbawić, wywołać uśmiech, szkoda, że tego nie doceniają. SMOLAR zaś niebanalny dowcip zawsze docenia! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6575803 Napisano: 28.02.2019 12:59:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

pikawka

#6574365 Napisano: 23.02.2019 19:47:51 w WC - rozmowy o wszystkim
magdamagda11 napisał(a):

Dzięki za pomysł.  Najlepszy jednak ma mój chłopak i kupił bilet na mecz, oczywiście tylko dla siebie abym nie zmarzla przypadkiem:) A mnie postanowił zawieść na plotki do swojej mamy tak więc mam już wieczór zaplanowany.

emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6574354 Napisano: 23.02.2019 17:39:52 w WC - rozmowy o wszystkim
magdamagda11 napisał(a):

magdamagda11 napisał(a):

Hej,
Szukam pomysłu na spedzenie wieczoru. Jestem po chorobie tak więc wszystko co wymaga marzniecia odpada. Macie pomysł na ciekawe zajęcie na wieczór. Trójmiasto i okolice.

Jest taka strona kup bilecik. My byliśmy ostatnio na spektaklu Chcesx się bawić? Zadzwoń. Rewelacyjny!  Bedzie s trójmieście. Jest dużo fajnych spektakli.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0