Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6626930 Napisano: 04.08.2019 09:33:53 w teraz słucham!
taalvikki napisał(a):

dzień dobry! od jakiegoś czas na konkursowym forum "czegoś" mi brakowało. dziś odkryłam, czego. tematu muzycznego! 

dzielmy się swoimi gustami, miłościami, fascynacjami muzycznymi. piszmy, przy jakich dźwiękach najfajniej nam się tworzy wypowiedzi konkursowe i - w ogóle - pokazujmy, co lubimy, co odkryliśmy, co nam się podoba! 

czekam na fajne inspiracje! 

Nową płytę Bryana Adamsa. Uwielbiam go od lat. Byliśmy calkiem niedawno w Gdansku na jego kocercie. I od tego czasu obsesyjnie wałkuje non stop jego płytę w aucue emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#6625763 Napisano: 31.07.2019 18:11:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Głosnik -Shell/Pepsi  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6625620 Napisano: 31.07.2019 12:58:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBania11 napisał(a):

Mam takie pytanko, czy przychodziło Wam jakieś potwierdzenie wyslania zgloszenia na maila, od M&MSy żabka?  emotka

Nie. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6625503 Napisano: 31.07.2019 00:17:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Przechodzą Wam M&Msy- bo mnie właśnie przestały

Wysylalam jednego o 23.47 i bez problemu poszedł Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6625448 Napisano: 30.07.2019 21:37:54 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

as32572 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3

/edit: wkurzają mnie agencje, które swój regulamin maja gdzieś 

Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę emotka

chronią tylko swoją doopę nic innego...ja nie grałam, ale czy w regulaminie było określone, czy ma być 300 ze spacją czy bez spacji?

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Kiedy już myślisz, że umiesz w konkursy, a tu taka niepodzianka. To ja się źle czuje jak nie mam spacji po kropce  emotka

Lata w konkursach robią swoje emotka Ale nie rób sobie wyrzutów emotka na szczęście większość osób nie korzysta z tego sposobu i dbają o spacje po kropkach emotka

Uważacie, że to ma aż takie znaczenie czy kropka czy spacja a nie sama treść..?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6625325 Napisano: 30.07.2019 16:05:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Och serce mi pęka, że naszyjnik Tous z hebe do mnie nie wpadłemotka  marzyłam o nim, czekałam na wyniki no i niestety buuuemotka emotka Columbit! Co Ty lubisz?!?!emotka

P.s. wszystkim wygranym serdecznie gratuluję piszę to z odrobinką zazdrosciemotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6625211 Napisano: 30.07.2019 12:52:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lays przynosi mi szczęscie... Słuchawki Jbl dla mężaemotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6625146 Napisano: 30.07.2019 10:12:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Boszeee kawka na Circle.... emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6624960 Napisano: 29.07.2019 20:29:51 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

jestem w gorącej wodzie kąpana, szybko się nudzę i nie mogę zagrzac nigdzie miejsca na dłużej, niemniej kocham lato za to, że to idealny czas na przetwory. Dzisiaj przetworzylam chyba pół tony ogórków i cukinii, pokrywając tym samym roczne zapotrzebowanie najbliższej rodziny (w tym brata i sióstr).... Chyba rozpisze konkurs, w którym do wygrania będą sloikowane sałatki z ogórków, bo ich w ogródku końca nie widać, a ja się ewidentnie relaksuje przy słoikach emotka .

Nie lubię robić weków...ale warzywniak pełen i wczoraj kolejne kiszone zrobilam. emotka W sumie juz 40 sloikow. Kto to zje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6624658 Napisano: 29.07.2019 11:01:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Viscoplast Biedronka Ręcznik  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6624630 Napisano: 29.07.2019 10:08:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hot dog  Circle...szaleństwo emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6624504 Napisano: 28.07.2019 18:15:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Bakuś- czy pojemniki po serkach mozna wyrzucić? 

nie było losowania jeszcze

Ale prócz głownej jakas rezerwa tam jest?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6624369 Napisano: 27.07.2019 18:13:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bakuś- czy pojemniki po serkach mozna wyrzucić?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6624233 Napisano: 26.07.2019 21:52:50 w Wkurza mnie...
8mczarna napisał(a):

pikawka napisał(a):

mczarna napisał(a):

pikawka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie Google pay. Sciagnelam te aplikacje tylko i wyłącznie dla loterii Visa i nie mogę dodać swoich kart, bo inna nie wiadomo jaka aplikacja blokuje mi ekran. Tylko szkoda, że nie piszą która emotka

Przy tym konkursie trzeba pobrać aplikację?

No kartą standardowo się nie liczy.

Sama rekestracja nie wystarczy? Nie widzę nigdzie wznianki o apce emotka

rekestracja? emotka

Cholera, raptem drugie somersby piję emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6624213 Napisano: 26.07.2019 21:15:17 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

pikawka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie Google pay. Sciagnelam te aplikacje tylko i wyłącznie dla loterii Visa i nie mogę dodać swoich kart, bo inna nie wiadomo jaka aplikacja blokuje mi ekran. Tylko szkoda, że nie piszą która emotka

Przy tym konkursie trzeba pobrać aplikację?

No kartą standardowo się nie liczy.

Sama rekestracja nie wystarczy? Nie widzę nigdzie wznianki o apce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6624207 Napisano: 26.07.2019 21:01:58 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Przy tym konkursie trzeba pobrać aplikację? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6624018 Napisano: 26.07.2019 11:43:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
patkubmik napisał(a):

Gra z Lubisiów emotka superowa jest!

2x lubisie. Moi trochę za mali jeszcze ale gra świetna!  emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6623928 Napisano: 26.07.2019 08:53:57 w Zdjęcia naszych wygranych

2x gra lubisie. Ot takie zaskoczenie z rana emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6623481 Napisano: 24.07.2019 23:40:59 w Visa Konkursy
darog napisał(a):

Vivacia napisał(a):

bonitta napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Jest nowa loteria Visy, więc odświeżam wątek emotka
Przy okazji problemy, bo sporo osób pisze, że dostało masę pustych maili od Visy. I to najprawdopodobniej dostaje się je, gdy brało się udział w poprzedniej loterii a nie tej.
Profil FB Visy ukrywa wszelkie komentarze związane z tematem, co mnie osobiście bardzo drażni emotka
Ktoś pisal bezpośrednio do agencji, pytać, co im się tam powaliło? emotka

W mailu była informacja o loterii. Dostali to wszyscy którzy brali udział w ich ostatnich konkursach. Wyników wczorajszego losowania jeszcze nie było. Takie info dostałam z agencji.

Mail z informacją o loterii owszem, był, wczoraj wieczorem.
Plus cała masa pustych dzisiaj rano emotka
Więc agencja chyba sama nie wie, co wysyła albo że jakiś błąd im się wkradł emotka

Faktycznie ta agencja nic nie wie.. Ponad miesiac upominamy się o piłki z "visa żabka" a oni na to: że worki i butelki przeszły weryfikacje a piłki nie?niezły numer! 100% dokładności i rzetelności (z naszej strony) ale agencyjka piłek wydać nie chce..worków nie żałowali..

Do mnie bardzo dlugo nie dochodzila pilka i worek przy czym wczesniejsze dawno mialam w domu. Po napisaniu maila dostalam odp, ze pilke wysla a worek niestety nie bo costam z paragonen... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6623448 Napisano: 24.07.2019 21:11:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

czy komuś udało się wysłac sms do tesco magazynu?
Wysyłam smsa o treści: Rama.odpowiedź pod 71700, wysłałam tez bez kropki i przychodzi mi zwrotka błędna treść, lub zły numer w obydwu przypadkach

help

tesco magazyn to oszuści, 5 miesięcy czekam na nagrodę z jednego z ich konkursów SMSnie odpisują na maile, na FB również zlewka, daj se spokój z ich konkursami.

Ja wygralam kilka miesięcy temu. Napisalam maila bo nie bylo mnie na stronie z wynikami a smsa o wygranej dostalam. Oddzwonili i nagrodę wysłali w krotkim czasie. Po okolo miesiacu  Wyświetl w wątku >>
0 0