Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nataliii

nataliii

#6748005 Napisano: 27.11.2020 16:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

masza napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy  w loterii Psi Patrol udało się komuś wygrać?   emotka

a to są bramki? Czy dopiero bedzie losowanie....

Raczej braki. Na stronie jest napisane: zarejestruj paragon i sprawdź czy wygrałeś...

Dokładnie tak jak w Dino Wygraj Pelny koszym. Bramki na któreś tam zgłoszenie. A potem losowanie z każdego dnia gdy nie było az tyle zgłoszeń co założyli. Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6747971 Napisano: 27.11.2020 15:05:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Czy  w loterii Psi Patrol udało się komuś wygrać?   emotka

Też się zastanawiam. Zgłosiłam juz kilka i nic. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nataliii

nataliii

#6747894 Napisano: 27.11.2020 10:52:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
1 mili05 0

nataliii

#6747647 Napisano: 26.11.2020 13:12:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

nataliii napisał(a):

Co z kartami Ferrero ? Dostaliście zwrotki, że są naładowane?
Możecie je aktywować? U mnie błąd serwera.

Ja mam dalej 0 zł, ale aktywowałąm bez probemu

Mam taki błąd emotka

503 Service UnavailableNo server is available to handle this request.

Ale w sumie i tak co mi da aktywowanie jak na razie nie są naładowane:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6747644 Napisano: 26.11.2020 13:10:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co z kartami Ferrero ? Dostaliście zwrotki, że są naładowane?
Możecie je aktywować? U mnie błąd serwera. Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6747618 Napisano: 26.11.2020 11:56:11 w Paragony na trwające konkursy
Żołądkowa po 5zł emotka
Saska po 6zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6747584 Napisano: 26.11.2020 10:37:13 w Informują
Informują z Konkurs "Lubisie – sportowo na co dzień"

Rodzaj powiadomienia: EMAIL 10:33
Dodatkowe informacje:
200zł emotka Etap 2 Wyświetl w wątku >>

nataliii

#6747180 Napisano: 24.11.2020 21:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Co myslicie o zakupie jogurtu lub tzw mlecznej kanapki, oczywiscie z logo Paw patrol, na ten konkurs: 
Świąteczna loteria "Psi Patrol" Biedronka? emotka  pytal ktos organizatora moze o to, czy mam napisac ja? Niby wymagane logo jest, ale np jogurt to na paragonie Jog z niesp 75g za 2,99 i nie wiem jak podejda do weryfikacji paragonu.

Moim zdaniem można. Bo w regulaminie jest dokładnie jakie powinno być logo. A to logo właśnie jest na jogurcie i na mlecznych kanapkach:) Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6746804 Napisano: 23.11.2020 20:56:08 w Czy informują/ informowali?
Dostaliście już e-maile za weekend za Henka? Jest już lista ale Ja przynajmniej e-maila nie mam! Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6746485 Napisano: 22.11.2020 18:15:38 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

1.Szukam jakiegoś ogólnopolskiego konkursu z słodyczami (poza delicjami), wie ktoś coś?
2. Szukam konkursu gdzie trzeba kupić takie kosmetyki jak: tonik, żel pod prysznic, żel do kąpieli albo mydło w płynie
Poratujecie mnie? emotka

Słodycze: Lussette emotka
Kosmetyki: Nivea Men emotka   Wyświetl w wątku >>

nataliii

#6746350 Napisano: 21.11.2020 18:46:43 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Heinekana za 15zl z Carrefour!:)
Żołądkowa 3zl
Saska 5zl:) Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6746349 Napisano: 21.11.2020 18:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

honcia4 napisał(a):

Kochani jest jakis konkurs gdzie trzeba alkohol kupić??

Żołądkowa i Saska (konkursy na FB) emotka
ewentualnie wino Monte Santi emotka

Ma ktoś Link do Saskiej?;) nie mogę namierzyć tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6746084 Napisano: 20.11.2020 15:18:46 w Paragony na trwające konkursy
Żołądkowa 5zl:) Wyświetl w wątku >>
0 0

nataliii

#6745992 Napisano: 20.11.2020 12:00:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tez mam bluze i wafelki emotka  i tą myśl"A może trzeba było zaznaczyć Iphona":) Wyświetl w wątku >>

nataliii

#6745954 Napisano: 20.11.2020 10:57:25 w Informują
Informują z Konkurs "Druga strona relaksu"

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
10:51 Bluza Wyświetl w wątku >>

nataliii

#6745905 Napisano: 20.11.2020 08:06:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jhoncia4 napisał(a):

Kochani gdzie jest jakaś loteria na żel do mycia ??

Nivea Men emotka Wyświetl w wątku >>
1 honcia4 0

nataliii

#6745522 Napisano: 19.11.2020 10:19:48 w Informują
Informują z Loteria "Wygraj pełen koszyk" Dino

Rodzaj powiadomienia: EMAIL
Dodatkowe informacje:
Rezerwy z puli niewydanych! Tylko nie wpisałam dnia więc nie wiem z którego emotka Wyświetl w wątku >>

nataliii

#6745106 Napisano: 17.11.2020 21:38:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

am wrażenie, że oni są nienormalni i dokładnie wiedzą co wyprawiają.

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

A skąd wiesz-że w BLACK była nagroda i że jest stracona?
Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.

Bo dostałam telefon z agencji. a według nich warunkiem odebrania jest klikniecie na link co wyślą, mimo twierdzeń,że kobieta wysyła kolejny raz nie dotarł żaden mai / poczta na tlenie ale z tego co ktoś pisała mają z innymi portalami też problem z dostarczaniem maili.
Wolałabym chyba nie dostać tel. i mieć świadomość,że po prostu nie wygrałam. Ile osób takich jest?

???
Ale to oni mają w regulaminie: że dzwonią poinformować - że stracona nagroda? 

- to oni mają udowodnić, że powiadomili
- nie TY że nie masz info...
Sprawa prosta. Zgłosić tam gdzie trzeba np policja że podejrzewasz oszustwo. Szybko sprawdzą: czy wysłali i kiedy...

"dzwonią poinformować - że stracona nagroda? "

sprawa akurat się rypła "przy okazji" napisała priv.Poza tym oni nic nie muszą to raz a dwa sprawa z "policją" - dobre sobie.Kto będzie zajmował się nagrodą za 

Moim "skromnym "zdaniem- niedoświadczonej konkursowiczki- lepiej w  takiej sytuacji kontaktować się z zleceniodawcą. To tym którzy to zlecali zależy na uczuciowości. To oni będą w staniej bardziej pomóc. Szczególnie jak agencja dzwoni, że coś się ma a potem jednak nie. Wydaje mi się że osoby które to zlecają nie znają się tak mega na tym jak działa ten świat promocji, konkursów i szczere telefon do nich lub napisanie co się stało może pomóc
. Co myślicie?:) "W sensie że brałam udział w loterii Black i wygrałam ale mam problem z agencją . Czy możecie mi Państwo pomóc?" Nie oszukujmy się Agencję bardzo boją się tych firm co im zlecają konkurs niż NAS:) Wyświetl w wątku >>

nataliii

#6745059 Napisano: 17.11.2020 18:24:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nataliaenzo napisał(a):

Lego Duplo mnie olało emotka  a jeszcze wygrała inna Natalia i grzebałam w spamie z iskierką nadziei na klocki dla synka  emotka

To mi zrobiłaś nadzieję:O ale to też nie Ja...:( Wyświetl w wątku >>
0 0