Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mandarynka16

mandarynka16

#7223270 Napisano: 20.11.2024 18:17:36 w Zapowiedzi konkursów

mandarynka16

#7222248 Napisano: 17.11.2024 20:40:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

maverick napisał(a):

Loteria Nivea 
O co chodzi? emotka
Twoje zgłoszenie nie zostało wysłane. Sprawdź, czy wszystkie pola są prawidłowo wypełnione.

Ja tak mam ostatnio przy każdym konkursie / loterii Nivea emotka

A jesteście zalogowani ? mi nie przepuszcza zgłoszeń bez tego Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

mandarynka16

mandarynka16

mandarynka16

#7221285 Napisano: 13.11.2024 18:04:36 w Avanti
adamo86 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

U Avanti nic się nie zmieniło w zasadach przyznawania głównych po wprowadzeniu platformy joy? Należy przypuszczać, że komputery z konkursu w Lidlu będą wybrane z nagród dziennych?

Chętnie bym odpowiedział, ale najpierw musiałbym wygrać jakąkolwiek dzienną emotka

Dla przypomnienia dla innych adamo86 nieraz w przeszłości wygrywał u Avanti naprawdę mnóstwo razy i nieraz naprawdę duże nagrody główne, a sama widziałam kilka jego tekstów i potwierdzam że poziom był ultra wysoki emotka    Więc moim skromnym zdaniem to, że Avanti nawet jego teraz nie nagradza zwykłymi bonami to o czymś świadczy emotka  Więc głowa do góry dla wszystkich, Avanti chyba naprawdę teraz nagradza w większości przypadków zupełnie co innego.. A szkoda, bo lubiłam brać udział w ich konkursach, a nieraz pisząc tekst aż się czuło, że to jest tak bardzo w stylu Avanti, że nagroda niemal na 100% będzie i to się sprawdzało emotka

Dzięki incendio12 za miłe słowa emotka

elemelex, ja nic nie zakładam - po prostu piszę jak jest emotka  widziałem już dużo wpisów, że ludzie przestali wygrywać. Moja ostatnia wygrana dzienna była w czerwcu - już na platformie JOY, więc to nie ona jest tu problemem emotka
Jakiś tam "swój poziom" cały czas trzymam i może kiedyś jeszcze coś się spodoba emotka
Czego sobie i Wam życzę emotka

A ja się zastanawiam czy trochę nie losują. Bo ostatnio jakoś szybko rozwiązują te konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

#7221284 Napisano: 13.11.2024 18:02:58 w Avanti
donia7 napisał(a):

"Orzeźwiające smaki z Netto" poszły do końca?

na to wygląda Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

mandarynka16

#7220602 Napisano: 12.11.2024 00:19:49 w Wkurza mnie...
xman111 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnimi czasy sporo konkursów jakbym olewał/zapomniał/zabierał się za późno i koniec końców nie zdążam wysłać, a potem się wkurzam i zamęczam, że gdybym wziął udział to na pewno bym wygrał..

U mnie odwrotnie.W to co chciałem to już zagrałem.Hasła na przyszły etap z Antarktydą w Cheetos już ułożone.Obawiam się, że konkursy świąteczne odwłoka nie oderwą.Tyskie już nie daje 10tys z biletem do pociągu.Pewnie nie będzie kalendarza adwentowego Benchmark bo rok temu też już nie było.

Juz listopad słabo wygląda z konkursami, nie ma za bardzo w co grać. Grudzień pewnie będzie jeszcze słabszy Wyświetl w wątku >>

mandarynka16

#7220003 Napisano: 08.11.2024 16:02:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

Ja dodałam do bazy ale późno i nie został zaakceptowany. Sama nie mogłam znaleźć , dopiero zaczęłam grzebać jak była na niego sprzedaż paragonów na forum . ( silan)

A póżniej są komentarze, żeby nie dodawać do zapowiedzi konków które już trwają Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

mandarynka16

#7219839 Napisano: 08.11.2024 11:29:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Czy w loterii orbit można zgłaszać tylko 1 paragon dziennie?

Co to za loteria ?

Takie coś teraz znalazłem: https://www.yourchewyplace.com/pl-pl
Chyba było kiedyś w Zapowiedziach, ale nikt nie dodał

dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

#7219831 Napisano: 08.11.2024 11:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Czy w loterii orbit można zgłaszać tylko 1 paragon dziennie?

Co to za loteria ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

#7219352 Napisano: 06.11.2024 19:37:42 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Philadelphia - gdzie go kupię ??? emotka

Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

#7219333 Napisano: 06.11.2024 18:43:45 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

Intryguje mnie Kinder Bueno... czy te wszystkie vouchery (a jest ich ponoć 50 sztuk) były rozdawane na bieżąco w poszczególnych etapach czy będą rozlosowane na sam koniec? Nie widziałam na forum żadnego wygranego vouchera, a chyba na 50 sztuk coś by się tu pojawiło...

Ktoś się chwalił:) były wpisy Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

mandarynka16

mandarynka16

#7217040 Napisano: 28.10.2024 15:58:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
stokrotka238 napisał(a):

Prince polo, tyle edycji i tyle kalorii poszło w tyłek... Ehh

Tak, PP to moja totalna porażka Wyświetl w wątku >>

mandarynka16

#7213584 Napisano: 13.10.2024 21:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

A wygrał już ktoś w tym Andante? 🙂

a tam nie ma etapów miesięcznych ? Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

mandarynka16

#7212031 Napisano: 07.10.2024 20:47:58 w Zapowiedzi konkursów
byekitty napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jabtez nie bardzo rozumiem wpis adma - że coś źle robimy

Taki wpis jak powyżej ma jak najbardziej sens. Konkurs zacznie się za prawie 2 tygodnie, jeśli komuś kończy się vegeta, to poczeka z zakupem na konkurs. Po to jest ten wątek. Natomiast wrzucanie luzem linków do konkursów, które już trwają - nie. Konkursy dodaje się do bazy. O te właśnie linki mi chodzi. Wyobraźcie sobie, że w ogóle nie ma bazy, tylko forum z linkami - powtarzającymi się, bez szczegółów, bez dat, byłby burdel. Mam nadzieję, że to sensownie wyjaśniłam  emotka

Znam kilka osób, które dodają konkursy do bazy właśnie po to, żeby móc mieć dostęp do tego wątku. Prawda jest taka, że ten wątek to jedyne, ekskluzywne miejsce na forum dla tych, co wkładają w forum serce i dzielą się wiedzą, a nie siedzą cicho i tylko czerpią z wiedzy innych. Byłabym wręcz za tym, aby fajniejsze konkursy nie wyszły poza ten zamknięty wątek emotka

Dzisiaj taki właśnie jeden mądrala chwalił się, że ustrzelił kilka nagród z konków, których nie było w bazie. Wpis już usunął i poprawił, ale jak czytam takie historie, to popieram powyższy wpis Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

#7211430 Napisano: 05.10.2024 12:27:08 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Opinie na googlu nic nie zmienią, pisząc do nich dodawajcie na cc sponsora. 
Ja z nimi kłopotu nie miałam, ale za dużo tu odrzuconych zgłoszeń, żeby to była faktycznie wina tylko osób grających Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

#7210956 Napisano: 03.10.2024 16:51:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Na 4 paragony biorące udział w konkursie wysłałam 3 bo o 1 zapomniałam. Prosiłam ich o podanie numeru zwycięskiego. Odmówili. Negatywna weryfikacja bo brakujący paragon był zwycięskim

Ale oni zazwyczaj proszą o wysłanie wszystkich zgłoszonych. I nawet jak  w tych 3 byłby ten właściwy, to mogą Cię uwalić za brak czwartego. Niektóre agencje nawet wrzucają taki zapis do regulaminu, że mogą poprosić o wysłąnie wszystkich zgłoszonych paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

mandarynka16

#7210902 Napisano: 03.10.2024 14:03:32 w Zapowiedzi konkursów
niunio napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Widzę, że wrzucane są tu luzem linki do trwających konkursów...
Przypominam, że konkursy dodajemy do bazy przez formularz. Wątek "Zapowiedzi" służy do powiadamiania o konkursach, które jeszcze się nie rozpoczęły, ale już są gdzieś wstępnie ogłoszone i można się przygotować, np poczekać z zakupem danego produktu.

Nie zawsze ma się czas, żeby wypełnić pełny formularz. emotka
To chyba dobrze, że można podzielić się linkiem tutaj i dać komuś innemu szansę na dodanie konkursu do bazy.

albo poinformować, że konkurs ruszył. Akcepty konków nie są przecież od ręki Wyświetl w wątku >>