Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika chaber20

chaber20

#6579347 Napisano: 11.03.2019 17:12:34 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Tetley ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

chaber20

#6579318 Napisano: 11.03.2019 16:01:05 w SZUKAM....
FBemilia6 napisał(a):

Czy czeka ktoś na weryfikację HALLS z początku tamtego tygodnia? 

Ja wysłałam zgłoszenie na początku zeszłego tygodnia. Dzisiaj przesłałam zapytanie poprzez formularz kontaktowy i w przeciągu godziny dostałam @ o pozytywnej weryfikacji  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

chaber20

#6579245 Napisano: 11.03.2019 13:09:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeśli podczas rejestracji paragonu podałam błędnie numer (jedna cyfra się zdublowala)emotka to weryfikacja będzie negatywna i utrace prawo do nagrody? Czy jest jeszcze jakaś nadzieja? Ktoś z was miał podobna sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

chaber20

#6579108 Napisano: 11.03.2019 08:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

marzanna napisał(a):

monkakk napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy w Waszych Intermarche jest nowość Tetley, którą trzeba kupić na konkurs?

tak, ostatnio był też konkurs na te herbaty

Ja byłam ostatnio w swoim i pani kierownik poinformowała mnie, że oni rezygnują z gazetek Intermarche. Herbat nie ma i nie będzie... i faktycznie jak zawsze sklep oklejony plakatami tak teraz nic, zero gazetek. Długo się nacieszyłam jednym w okolicy i niedawno otwartym ITM...   emotka

W jedynym ITM w Warszawie nie ma tych nowości... Zastanawiam się, czy wzięliby to pod uwagę i zaakceptowali paragon na dwa dowolne produkty Tetley.

Wątpie emotka   im chodzi właśnie o wypchanie tych nowości. Jak Warszawa to całkiem możlie, że piszemy o tym samym sklepie :D 

A ja dzisiaj miałam tam pojechać właśnie po te herbaty. Dzięki za informację, bo musiałabym jechać przez prawie całe miasto. emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

chaber20

#6578910 Napisano: 10.03.2019 07:05:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Termos milka, w końcu już tracilam nadzieję.  Wyświetl w wątku >>

chaber20

#6577641 Napisano: 05.03.2019 23:00:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

chaber20 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy wszyscy biorący udział w konkursie z okazji dnia kota dostali SMS o NIEWYGRANEJ?
Brałem udział z 2 kont i na 1 dostałem SMS a na drugie konto nie emotka

Z tego co pamiętam to zgodnie z regulaminem powinna przyjść informacja o wygranej lub niewygranej. Ja oczywiście dostałam to drugie info.  emotka

No to dziwne ... 
nawet bardzo dziwne emotka  chyba sms o przegranej bał się wpaść mi w telefon i nie doszedł emotka

A może sms o wygranej dziwnym trafem zaginął. Ja bym do nich napisała.  Wyświetl w wątku >>
0 0

chaber20

#6577614 Napisano: 05.03.2019 21:01:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

czy wszyscy biorący udział w konkursie z okazji dnia kota dostali SMS o NIEWYGRANEJ?
Brałem udział z 2 kont i na 1 dostałem SMS a na drugie konto nie emotka

Z tego co pamiętam to zgodnie z regulaminem powinna przyjść informacja o wygranej lub niewygranej. Ja oczywiście dostałam to drugie info. emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

chaber20

#6577040 Napisano: 04.03.2019 14:37:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

nelunia napisał(a):

Zwycięzcy Tic Tac możecie napisać o której dostaliście mejle o słuchawkach? 

Jeszcze się nie ma co sugerować... w poprzednich tygodniach emaile szły prawie całe dni emotka

Który etap informują?  

Wyświetl w wątku >>
0 0

chaber20

#6574323 Napisano: 23.02.2019 14:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

superloser]

pikawka napisał(a):

Co w sytuacji gdy wysłałam smsa do konkursu z polskimi znakami a wg regulaminu ma być bez polskich ?  emotka

Przeliczyło na kilka sms'ow i jakieś pierwsze 60 znaków bedzie twoim zgłoszeniem.

Ja kiedyś też nie doczytalam i wysłałam zgłoszenie z polskimi literami i udało się wygrać nagrodę 4 stopnia. Dlatego Nie ma co się  martwic na zapas. A ile dostałaś potwierdzeń otrzymania zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0