Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
FBkarolina18
Postów 10
Data rejestracji 19.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z przyjemnością informujemy Panią o wygranej w konkursie „JEDEN UŚMIECH” organizowanym przez Pierre Fabre Oral Care. Pani odpowiedź daje Pani I miejsce w konkursie. GRATULUJEMY! Wyświetl w wątku >>
FBkarolina18
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBkarolina18
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Czy konsultantki mogą brać udział w konkursie - TAK
2. Czy konkurs jest loterią - teoretycznie nie ... ale
3. Wysłałam dwa kody do
jednego zgłoszenia (czyt. uczestniczka zdublowała tekst) ... odp Avon - każdy zarejestrowany kod zwiększa prawdopodobieństwo wygranej ... hmmm przecież to nie loteria ?
4. Regulamin swoje ... kupony swoje -> data zakończenia konkursu
5. ZERO wpisów tryskających radością z wygranej chociażby zestawu kosmetyków ... Wyświetl w wątku >>
FBkarolina18
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malo ze nic nie wygrałam ... to w nice nie gram!
Wena, polot poszlyyyyyyyy w jasną cholerę! Wyświetl w wątku >>
FBkarolina18
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś mnie zauroczył!
ZERO wygranych konkursów ... moja skrzynka mailowa wieje nudą...
A było tak miło Wyświetl w wątku >>
FBkarolina18
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zainspirowana Waszymi wygranymi przedstawię swoją listę. Gram równo rok. Zaczęło się zupełnie przypadkowo, wciągnęło z kretesem, przy czym jedyne konkursy jakie gram to „tekstowe” bez klików, bez paragonów...
1. Najważniejszą, najbardziej zaskakującą pod każdym względem nagrodą był WYJAZD DO DISNEYLANDU z Polsatu. Wycieczka bajka! Wartość wygranej niespełna 40.000 (wg pitu którego kopie otrzymałam)
a teraz chronologicznie:
1. Karta przedpłacona 1000 zł + kosmetyki
2. Tony kosmetyków o wartości około 3000 zł
3. Voucher do Sandra SPA + Skoda na weekend wartość 3500
4. Słuchawki bezprzewodowe Jerba wartość 1800
5. Voucher do ecco 1000 zł
6. Voucher do INTERSPORT 300 zl
7. ROBOT PLANETARNY, patelnie Fiskars, Noze Fiskars z konkursu Masterchef wartość około 7000 zł
8. Oczyszczacz powietrza wartość 2000 zł
9. Gotówka z radia eska 500 zł
10. Buty reebok wartości 350 zł
11. PANEL PRYSZNICOWY GROHE wartość 5000 zł
12. Voucher travelingowy 500 zł
13. Koszulka
i to chyba tyle
najfajniesze są wygrane w tych konkursach o których kompletnie zapomniałam ... piszę tekst, wysyłam, zapominam, dostaje maila o wygranej ... zdecydowana większość wygranych to wielka niespodzianka
pozdrawiam serdecznie wszyskich konkursowych maniaków! Życzę Wam i sobie owocnego roku 2019. Wyświetl w wątku >>
FBkarolina18
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki są na FB, maila dostalam Ok 18:00
calineczka354] Czy ktoś może dostał maila od GROHE „Twój idealny prysznic...” Widzialam, że napisali na Facebooku, że będą informować na początku tego tygodnia? Wyświetl w wątku >>
FBkarolina18
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pudliszki - Wygraj podróż marzeń
jak dobrze ze nie wyrzuciłam paragonu
BON Turystyczny 500 zł
Wyświetl w wątku >>
FBkarolina18
Postów 10