Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sks900

sks900

#7239468 Napisano: 07.02.2025 14:51:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lidloteria rezerwa e-karta podarunkowa Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7239278 Napisano: 06.02.2025 19:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kartę podarunkową Biedronki w postaci e-kodu (13 cyfr) mozna dodać do portfela google na smartfonie.
Otwieramy aplikację Portfel, na dole jest +"Dodaj do portfela", wchodzimy w to, potem w "karta podarunkowa".  Mamy do wyboru "Jeronimo Martins Polska" lub Biedronka Polska i tam możemy dodać 13 cyfr e-kodu. Jak dodamy to przy płatności otwieramy apke porfel i tylko skanujemy ekran smartfona tam gdzie zakupy. Wyświetl w wątku >>

sks900

#7239275 Napisano: 06.02.2025 19:17:33 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

fryteczka napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

A jak płacić tym kodem z Biedronki ?

wybierasz ekod jako formę płatności zamiast karta, później go wpisujesz

Byłam dziś w biedronce , 3 razy kod z pepsi nie wszedł . Teraz chciałam zajrzeć na saldo i niepoprawny kod . 1 raz się spotkałam z tym,że nie działa . Ktoś jeszcze próbował nim płacić ?

A to sprawdzanie sald w ogóle działa poprawnie? Mi na wszystkich pokazuje niepoprawny kod. Nawet na tych, którymi płaciłam i na nich coś jeszcze zostało

Dziś płaciłam tym ekodem,  przeszło bez problemu.

Ja nie piszę o płaceniu tylko o sprawdzaniu salda na stronie.

Od 2 lat nie działa sprawdzanie salda na str biedronki. Wyświetl w wątku >>

sks900

#7239272 Napisano: 06.02.2025 18:40:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maria napisał(a):
Mam pytanie bo pod spodem mam e-kartę w postaci 13 cyfrowych liczb   jak sprawdzam ją na Biedronkowej stronie i wpisuję ten 13 cyfrowy to pisze że niepoprawny numer a dobrze wpisuje  w okienku sprawdz saldo. Czy tez tak macie bo innej karty nie dostałam tylko te liczby.Może trzeba coś z tym robić pomóżcie."

Sprawdzanie salda na stronie biedronki juz dawno nie działa. Saldo będzie na paragonie jak zapłacisz tym kodem. Najwygodniej jest dodać ten kod do portfela google na smartfonie i tylko skanować. Można też wpisać 13 cyfr na kasie. Wyświetl w wątku >>
1 Maria 0

sks900

#7238853 Napisano: 04.02.2025 20:49:52 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

sks900 napisał(a):

Do poczytania, czym kończy się wykonywanie rozkazów obcych ludzi przez telefon, bo to nie tylko strata kasy.

https://nto.pl/pr...amoku/ar/c1-19051062

Pomijając już fakt, że ta cała historia może być tylko wymysłem dziennikarskim, emotka zachodzę w głowę, JAK MOŻNA BYĆ TAK NAIWNYM??! emotka emotka emotka

Ten sam schemat https://epoznan.p...eniedzmi_do_poznania Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7238697 Napisano: 03.02.2025 21:23:10 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

sks900 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Dostalam maila ze udało się logowanie z innego urządzenia (Kolumbia) , akurat trzymałam telefon w ręku więc szybko weszłam , e mail szybko został usunięty i pojawiała się wiadomość z max o potwierdzeniu zmianie maila lub hasła , w każdym razie ten mail też szybko został usuniety( nie przeze mnie ) , szybko zmieniłam hasło do maila ale martwię się co to miałam być i co się tam wydarzyło, w aktywnościach potem spojrzałam że było w styczniu wiele nieudanych prób logowania do mojej poczty z Arabii, Iraku itp i dwie udane , mieliście coś takiego , co dalej robić ?

Zmiana hasła (unikalne hasło do każdego konta, 13 znakowe minimum, znaki specjalne w haśle) i polecam włączyć zapamiętywanie haseł w przeglądarce. Przeglądarka nie podstawi hasła na fałszywej stronie. Bo te wszystkie włamania na konta polegaja na tym, że ludzie wpisują z "palca", hasła na podesłanych przez kogoś fałszywych stronach w celu np. potwierdzenia wieku. 
I przeskanuj sobie komputer i smartfon programem antywirusowym.

Ps. Pewien minister stracił hasło do konta email, bo wpisał hasło na podstawionej stronie.

A macie pomysł czemu google nie zapamiętuje mi zmienionego hasła na komórce? Musiałam zmienić hasło do poczty bo miałam problemy z logowaniem i teraz za każdym razem muszę wpisywać je ręcznie, dostaję pytanie czy zaktualizować hasło, daję tak i nic się nie dzieje.

Można otworzyć ustawienia przeglądarki, tam jest menadżer haseł google, usuwamy dane logowania do poczty wp i wtedy się logujemy. Powinno być pytanie, czy zapamiętać hasło. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

sks900

#7238683 Napisano: 03.02.2025 20:30:51 w WC - rozmowy o wszystkim
jagodzianka napisał(a):

Dostalam maila ze udało się logowanie z innego urządzenia (Kolumbia) , akurat trzymałam telefon w ręku więc szybko weszłam , e mail szybko został usunięty i pojawiała się wiadomość z max o potwierdzeniu zmianie maila lub hasła , w każdym razie ten mail też szybko został usuniety( nie przeze mnie ) , szybko zmieniłam hasło do maila ale martwię się co to miałam być i co się tam wydarzyło, w aktywnościach potem spojrzałam że było w styczniu wiele nieudanych prób logowania do mojej poczty z Arabii, Iraku itp i dwie udane , mieliście coś takiego , co dalej robić ?

Zmiana hasła (unikalne hasło do każdego konta, 13 znakowe minimum, znaki specjalne w haśle) i polecam włączyć zapamiętywanie haseł w przeglądarce. Przeglądarka nie podstawi hasła na fałszywej stronie. Bo te wszystkie włamania na konta polegaja na tym, że ludzie wpisują z "palca", hasła na podesłanych przez kogoś fałszywych stronach w celu np. potwierdzenia wieku. 
I przeskanuj sobie komputer i smartfon programem antywirusowym.

Ps. Pewien minister stracił hasło do konta email, bo wpisał hasło na podstawionej stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237908 Napisano: 29.01.2025 18:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy dzisiejsze piniaty to za 3 tydzień? Jeśli tak to 0/4 i 0/4 Mąż 😥

U mnie też zero ,co roczna passa się skończyła chyba 😔

Największą transza wygranych w 3 losowaniu będzie w poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
2 MDL, wiolka252 0

sks900

#7237874 Napisano: 29.01.2025 16:42:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

U mnie w Lidlu zablokowano wprowadzenie samemu możliwości płatności kartami podarunkowi już w grudniu.
Trzeba zgłosić do pani z obsługi kas samoobsługowych i ona musi wprowadzić kod na swoim stanowisku (kasie).I  resztę można u niej dopłacić za zakupy kartą płatniczą lub gotówką. Jak kwota przekroczy wartość karty podarunkowej. Trochę to zniechęca no ale co poradzić.

Ja w grudniu płaciłem na samoobsługowej karta podarunkowa. Czy ta blokada to nie jakaś samowola kierownika tego pojedynczego Lidla? Płacił ktoś ostatnio w Lidlu na samoobsługowej karta podarunkowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237870 Napisano: 29.01.2025 16:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Czy ktoś miał ostatnio problem z płaceniem kartą podarunkowa w Lidlu na kasach samoobsługowych? Dziś chciałem wykorzystać swoją ale nie było w ogóle tego światełka na czytniku ręcznym żeby ją zeskanować.

Czyli skaner się zepsuł. Na innej kasie trzeba spróbować, gdzie skaner działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237860 Napisano: 29.01.2025 15:53:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pepsi Lays Biedronka 100 Wyświetl w wątku >>

sks900

#7237821 Napisano: 29.01.2025 12:38:41 w Avanti
elmas napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jak należy użyć tej karty do Lidla od Avanti na kasie samoobsługowej?

Trzeba wybrać płatność kartą prezentową, a potem zeskanować kod kreskowy.

Skanerem ręcznym. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237582 Napisano: 28.01.2025 09:12:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piniata, kurier.  Jednak się nie mieści w paczkomacie. Wyświetl w wątku >>

sks900

#7237558 Napisano: 28.01.2025 00:29:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Do poczytania, czym kończy się wykonywanie rozkazów obcych ludzi przez telefon, bo to nie tylko strata kasy.

https://nto.pl/pr...amoku/ar/c1-19051062 Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237497 Napisano: 27.01.2025 17:04:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W tym roku można przekierować w apce Inpost, piniate do paczkomatu. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237493 Napisano: 27.01.2025 16:58:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Piniata z 1 etapu pojawiła się w apce Inpost. Odebrana przez kuriera. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237433 Napisano: 27.01.2025 15:19:13 w WC - rozmowy o wszystkim
doo napisał(a):

Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Mam telefon na kartę. Czy na stronie doładowania.orange.pl po podaniu danych karty płatniczej, zaznaczeniu oświadczeń i wybraniu tej opcji trzeba coś jeszcze autoryzować na stronie banku? Jak wygląda doładowanie telefonu od tego momentu? Przychodzi już tylko informacja, że konto zostało doładowane? Zastanawia mnie zapis w trzecim kroku po lewej stronie na dole: Płatność kartą jest zaszyfrowana i bezpieczna. Transakcja zostanie autoryzowana za pomocą 3DSecure na stronie banku. Co oznacza ta autoryzacja? Dużo pytań, będę wdzięczna za odpowiedzi.

Jak się boisz o bezpieczeństwo to lepiej blikiem, a jeszcze lepiej kupić taniej doładowanie na allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7237150 Napisano: 25.01.2025 13:08:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

taak napisał(a):

Płacił ktoś może kartami do Lidla z Pepsi/Lays na kasie samoobsługowej?

Ja chciałam to się nie dało,Pani odesłała mnie do normalnej kasy

Co się nie dało? Zeskanowałaś kartę skanerem? Wyświetl w wątku >>
0 0

sks900

#7236959 Napisano: 24.01.2025 01:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wybierasz płatność kartą podarunkowa  i skanujesz kartę skanerem, bez problemu można kupić coś poniżej salda. Regulamin użycia tych kart jest na stronie Lidla. Pracowników Lidla nie ma co słuchać. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

sks900

#7236699 Napisano: 22.01.2025 14:55:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atlantydek napisał(a):

Niezłe jaja. Finlandia te bliki wysyła przelewem na numer. 

Nawet w regulaminie o tym napisali. Wyświetl w wątku >>
0 0