Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6848812 Napisano: 09.03.2022 18:45:01 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

faworek napisał(a):

freyja88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Kupiłam nowy starter Orange, kilka tygodni temu. Typowo jako numer konkursowy.I od chwili aktywowania co chwilę ktoś dzwoni. Jak nie jakieś kancelarie prawnicze, żeby ściągnąć należności za brak opłat, infolinie, windykacje, prywatne osoby. Wszyscy szukają Pana Andrzeja z Gdyni.Nie wiem co Pan Andrzej nawywijał na ten numer telefonu, że musiał się go pozbyć.Ale wkurza mnie ciągłe oddzwanianie z myślą, że to z konkursu. I te ciągłe tłumaczenia, że to nie jest już numer Pana Andrzeja emotka

Ja muszę zapisywać ludzi do kardiologa i przyjmować życzenia urodzinowe/imieninowe/świąteczne za p.Zbyszka z Wyższego Urządu Górniczego emotka

do mnie kiedyś zadzwonił pan i pytał się, kiedy spłyniemy Dunajcem, bo on już tu czeka. ;D Jestem z Mazowsza. Kłócił się ze mną, że sobie robimy z niego żarty, rozłączył się. Zadzwonił drugi raz i wtedy do niego dotarło, że zgubił swoją grupę emotka  :D

Ja mam to samo z konkursowym numerem z Orange ,Codziennie po kilka razy dzwonią do mnie szukając pana Rajmunda.
Pan Rajmund ma branie jako elektryk samochodowy emotka

Swego czasu byłam panią Aleksandrą, która nabrała chwilówek we wszystkich możliwych firmach lichwiarskich i pracowała w szkole jeździeckiej - matki chciały zapisywać swoje dzieci na lekcje jazdy konnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6848715 Napisano: 09.03.2022 10:58:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bluza z konkursu Lech w Carrefour, kurier DHL. Powiadomienie SMS, bez podpisu.  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

anaesth

#6848651 Napisano: 09.03.2022 08:12:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

jak jest na paragonie opisana Cola zero? Czy jest do odróżnienia od tej zwykłej z cukrem?

Przykładowo w Lidlu nie ma rozróżnienia. Nawet nie zgłaszam tego paragonu, bo nie mam jak udowodnić, że kupiłam zero emotka

Masz rację. Nie zgłaszaj, bo Lidla nawet nie ma na liście sklepów biorących udział w loterii .

Ooo, nawet nie wiedziałam, że tam są ograniczenia co do sieci emotka  Dzięki za uświadomienie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6848625 Napisano: 08.03.2022 21:48:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

jak jest na paragonie opisana Cola zero? Czy jest do odróżnienia od tej zwykłej z cukrem?

Przykładowo w Lidlu nie ma rozróżnienia. Nawet nie zgłaszam tego paragonu, bo nie mam jak udowodnić, że kupiłam zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6848414 Napisano: 07.03.2022 20:07:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
uleczkaa napisał(a):

Wątek już nie działa na mnie. Nic mi szczęścia nie przynosi. Loterie i bramki jak zaklęte a w kreatywnych zapomniałam jak pisać bo nic nie wchodzi. Ba! Nawet w zdrapce za 2 zł się mi nie zwróciło za zakup. Traktuję konkusty jako hobby ale ostatnie dwa miesiące sprawiły, że chyba zacznę biegać w ramach rekreacji, wyjdzie mi na zdrowie, i kasy na batonach zaoszczędzę.

Mam dokładnie takie same przemyślenia emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, DAIKOKU 0

anaesth

#6848193 Napisano: 06.03.2022 13:38:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Marcu, kiedy się rozpoczniesz konkursowo? Czekam emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

anaesth

#6848143 Napisano: 05.03.2022 21:46:10 w Wkurza mnie...
pusheen napisał(a):

Chciałam wykorzystać wygrany voucher do sklepu Martes sport, ale patrzę, że jest już po terminie... Był ważny tylko 3 miesiące emotka

Jeżeli masz na myśli ten z konkursu bodajże Puma/Adidas, gdzie były do wygrania nominały 500, 1000 i 2000zł, to jest dalej aktywny mimo tego, że w wiadomości/regulaminie pisali inaczej. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6847783 Napisano: 03.03.2022 16:54:37 w Czy informują/ informowali?
incendio12 napisał(a):

deva napisał(a):

Czy lecą jeszcze stówki z Lidla czy wszystko poszło od razu? 

Obawiam się że na raz emotka  Ale nie obrażę się jak się okaże że nagrody wyższego stopnia jeszcze nie poszły haha. Nikt się nie chwalił, a nadzieja umiera ostatnia emotka

O, ja też się nie obrażę.
Czy jest na forum ktoś z 13 szczęśliwców-laureatów nagród wyższego stopnia i może oficjalnie lub na priv zabić resztki mojej nadziei? emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6846508 Napisano: 24.02.2022 13:47:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

frodo napisał(a):

frenchie napisał(a):

musieli po waszych mailach, za ostatni dzień konkursu, już dodać to w tytule emotka  

Myślicie, że wyślą ponowne maile do osób, które wygrały za wcześniejsze dni?

Wysłali ponowne maile z informacją, że to torbę. Przynajmniej do mnie emotka

Do mnie też wysłali. emotka Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

anaesth

#6846445 Napisano: 24.02.2022 10:59:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Milka 1/1

Nie mam w mailu informacji o rodzaju nagrody, ale pewnie torba.  Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6846324 Napisano: 23.02.2022 18:38:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Pomijając, że konkursowicz nie zrobi takich zakupów na jednym paragonie

emotka No patrz, wczorajszy mój paragon z Auchan - Belvita, Star, Hochland, Knorr, Fanta, Milka  emotka 6 produktów konkursowych. I to nie pierwszy raz tak! Może jak kiedyś trafi się, że będę musiała odesłać paragon do dwóch Agencji to będę "miała nauczkę". Jeszcze się nie trafiło, takie to moje wygrywanie emotka

Ryzykantka z Ciebie 😉

Raczej realistka emotka Pamiętam jak z rok temu za bon robiłam zakupy konkursowe w ITM. Sporo produktów konkursowych, a za mną Pan, że on na konkursy to oddzielnie na paragony bierze. Ja zaskoczona, że "nakrył" mnie konkursowicz, odpowiedziałam, że takiego szczęścia nie mam, więc bez różnicy. Hm, może wtedy jakąś klątwę na siebie rzuciłam emotka emotka Choć z cichą nadzieją, że do czasu... emotka

A mnie zaskoczyło to, że się tłumaczył, czemu rozdziela zakupy na osobne paragony emotka Zerknęłaś, co kupował? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6846310 Napisano: 23.02.2022 17:34:40 w Czy informują/ informowali?
Dalej cisza w kwestii piniat za wczoraj? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6846304 Napisano: 23.02.2022 16:48:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

wstyd to kraść emotka  kupę robi każdy emotka  

Ależ ja nie w kontekście wstydu, tylko zakupów, których mugole mogą nie zrozumieć  emotka

to ja jestem dziwna emotka  wytłumaczcie mi jak krowie na rowie co jest z tymi zakupami tej pani emotka

Podepnę się, żeby się dowiedzieć, bo też się dziwię, że forum żyje zakupami tej pani emotka  co one mają w sobie emotka   chyba, że to klucz do 500 000 zł, może ma jakiś sens, że kupiła to a nie tamto emotka

Mnie po prostu rozwalił barwny opis tych zakupów. Ciekawe, czy kupiła też podpaski, żel do higieny intymnej i prezerwatywy, tylko głupio im było o tym napisać emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6846302 Napisano: 23.02.2022 16:41:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bluza z Lecha 1/1, a u mamy 2/2 emotka

(mail w spamie na gmail) Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6846179 Napisano: 22.02.2022 21:38:07 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Wygraj grę Pokemon Legends: Arceus

Wyniki dostępne tutaj: https://naekranie...-z-zestawem-gadzetow

"Konkurs został rozwiązany. Zwycięzcy zostali powiadomieni drogą mailową." Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6846178 Napisano: 22.02.2022 21:35:38 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

anaesth

#6846116 Napisano: 22.02.2022 15:39:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

Ciekawy news a propos wielkiej loterii Biedronki: https://media.bie...kanie-z-biedronka W regulaminie chyba nie bylo zapisu, że trzeba się "ujawnić"? emotka  Fajnie, że pani się pokazała.

"W skład szczęśliwego koszyka zakupowego wypełnionego w czasie zakupów 12 lutego na kwotę 131,33 zł wchodziły m. in. produkty marki własnej Biedronki: litrowy napój owsiany GoVege, sos chilli Asia Flavour i warzywa na patelnię Mroźna Kraina, a także woda, mandarynki oraz dwa rodzaje bułek i pączki."

A z czym te pączki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6846105 Napisano: 22.02.2022 14:44:06 w Czy informują/ informowali?
edith napisał(a):

Być może przeoczyłam wpis..więc  wybaczcie emotka  Czy ostatni  etap Biovital był informowany i czy Lindt jest rozwiązany? 

Lindt na pewno nie, mają czas do piątku emotka Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

anaesth

#6845935 Napisano: 21.02.2022 16:46:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

anaesth

#6845086 Napisano: 17.02.2022 13:26:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zapas Silana mam na długo i tak samo długo pozostanie niesmak po przegranej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0