Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6875711 Napisano: 11.08.2022 20:52:07 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Poza Lay'sami dziś, opieka zdrowotna w naszym skądinąd pięknym kraju. Ale ta ostatnia to już masakrycznie. emotka I nie chodzi absolutnie o lekarzy, czy pielęgniarki, tylko o skostniały od XXX lat system, totalną biurokrację i piętrzące się na kazdym kroku idiotyzmy. emotka O NFZ to już nawet nie mówię, ale ostatnio takie same kwiatki rozkwitają na LuxMed. Nosz kurde, jak się płaci za jakiś pakiet i to wcale niemało, to mozna by liczyć na zasadnicze różnice, np. w terminach do lekarzy, terminach badań itd.? Kiedyś różnice były zasadnicze, nawet wręcz bezczelne momentami (na NFZ termin mamy za rok, ale na Luxmed za tydzień - a maszyna i obsługa ta sama...). Teraz też są bezczelne, tylko... w drugą stronę. "Wie pani, ale każdy teraz ma albo Luxmed, albo Medicover... No i tak, cito na skierowaniu też ma każdy". Kraj mlekiem i miodem płynący, normalnie...emotka I obfitujący ludźmi na tyle zdrowymi, że mogą sobie czekać... O ile doczekają oczywiście. emotka
No to mi się ulało.

Tak trochę śmiechem przez łzy, ale przypomniała mi się starsza pani, która przyszła do szpitala ze skierowaniem do operacji z własnoręcznie dopisanym "cito" emotka Tonący chwyci się brzytwy... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

anaesth

#6875615 Napisano: 11.08.2022 13:02:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szybciej i taniej mnie to wyjdzie, jak sobie kupię zestaw kredek z Nestle i czytnik z Kinleya. I zdrowiej  emotka
Ale nie kupię, bo to nie to samo. Chcę wygrać emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6874955 Napisano: 08.08.2022 22:06:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak macie opisane loteryjne sosy Winiary kupione w Lidlu? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6874954 Napisano: 08.08.2022 22:01:26 w Czy informują/ informowali?
Ewelina14 napisał(a):

Zabawki Kubusia - główne już poszły ?

Tak, był wpis na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6874829 Napisano: 08.08.2022 13:04:02 w Wkurza mnie...
incendio12 napisał(a):

anaesth napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Wkurza mnie brak możliwości wybrania sposobu dostawy nagród emotka  Ile to by ułatwiło gdyby po wygranej dało się wybrać np dostawę Inpostem do paczkomatu.. Nic nie było by złego w zwykłych firmach typu dpd, gdyby nie to, że oni zawsze przychodzą rano, kiedy nikogo nie ma w domu. Czemu nie ma kurierów przywożących paczki wieczorem kiedy zwykle przynajmniej jeden domownik jest w domu emotka  

Oj tak. A jak na złość nagrody zazwyczaj przychodzą DPD. Ostatnio miałam z nimi okropne przejścia. 
Jak dobrze, że nic nie wygrywam  emotka

Haha brak nagród = brak problemów emotka  To wygrywanie jednak takie męczące, że muszę ponarzekać emotka  Nie dość że trzeba odsyłać jakieś paragony, oświadczenia, podawać pesele, pisać maile, chodzić na pocztę, to jeszcze potem kurier nie przychodzi o tej godzinie co człowiek by chciał emotka  No kto to widział żeby te konkursy były takie problematyczne emotka emotka

Musimy zacząć wygrywać przelewy na konto emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6874822 Napisano: 08.08.2022 12:45:03 w Wkurza mnie...
incendio12 napisał(a):

Wkurza mnie brak możliwości wybrania sposobu dostawy nagród emotka  Ile to by ułatwiło gdyby po wygranej dało się wybrać np dostawę Inpostem do paczkomatu.. Nic nie było by złego w zwykłych firmach typu dpd, gdyby nie to, że oni zawsze przychodzą rano, kiedy nikogo nie ma w domu. Czemu nie ma kurierów przywożących paczki wieczorem kiedy zwykle przynajmniej jeden domownik jest w domu emotka  

Oj tak. A jak na złość nagrody zazwyczaj przychodzą DPD. Ostatnio miałam z nimi okropne przejścia. 
Jak dobrze, że nic nie wygrywam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6874722 Napisano: 07.08.2022 21:01:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie dość, że praca mnie przeżuła i wypluła, to jeszcze konkursy i loterie... Widocznie zasługuję tylko na wygraną w konkursie, w którym jest więcej nagród, niż zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6874701 Napisano: 07.08.2022 18:30:19 w Czy informują/ informowali?
Tic Tac - rezerwa za ostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6874192 Napisano: 04.08.2022 12:27:13 w Czy informują/ informowali?
maaateo1985 napisał(a):

Aha czyli na 7 zgłoszeń NIC emotka no trudno po zatym Tyskie zero jakieś dziwne kwaskowate emotka

Łączę się w bólu, bo u mnie też pudła, a przy okazji polecam Lecha 0% chmiele cytrusowe - mój mąż uwielbia, stąd i paragonów mam dużo… Tylko weny brak, a jak już jest wena, to nikt nie docenia moich zgłoszeń… emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6874188 Napisano: 04.08.2022 12:24:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Trochę się zakręciłam..Na który etap somersby Graj w kolory, teraz czekamy.
Na drugi czy na trzeci ?

Wyniki drugiego były, czekamy na 3 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6874153 Napisano: 04.08.2022 10:18:56 w Avanti
incendio12 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Pozazdrościć mamy co tak dopinguje do grania.Doceń ten skarb i fajnie tak przekazać pasję z pokolenia na pokolenie:)

A dziękuję, to prawda, moja mama jest cudowna i we wszystkim mnie wspiera emotka emotka

Też mam konkursową mamę, to ona pokazała mi e-konkursy i wspiera, motywuje, czasem załatwia paragony emotka  Prawdziwy skarb emotka
A z kolei moja dwuletnia córka wczoraj jak odbierałyśmy paczkę z paczkomatu zapytała „mama, cio wyglałaś?” emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6873766 Napisano: 02.08.2022 19:18:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znów pustki. Jak to ładnie ktoś niedawno napisał w tym wątku, "Amooco, kij ci w oko". W loteriach też niiiiiic... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6873765 Napisano: 02.08.2022 19:13:07 w SZUKAM....
Czy są tu osoby, które zostawiły sobie doniczkę z konkursu Varta - Smart Garden? emotka
Próbowaliście może napełniać kapsułki po bazylii ziemią i nasionami ze sklepu? Trochę mi się nie uśmiecha kupowanie kapsułek, drogi interes. Na Allegro jest bardzo mały wybór roślinek, więc sprowadzanie ich od oficjalnego sprzedawcy to już w ogóle porażka... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6873342 Napisano: 01.08.2022 08:34:15 w co chcielibyście wygrać?
Marzy mi się nowy Kindle, iPhone 13 i MacBook. Zgłoszenia wysłane, czekam na spełnienie tych moich marzeń emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6873295 Napisano: 31.07.2022 22:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

Czy z Metaxy przychodzi potwierdzenie?

Ja nie dostałam (gmail). Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6873003 Napisano: 29.07.2022 15:22:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów z „Gotowi na wakacje” 1/1 emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6872819 Napisano: 28.07.2022 16:19:15 w Czy informują/ informowali?
Emememe napisał(a):

Po jakim czasie od zgłoszenia informują z orbit w żabce? 

Oni codziennie losują z całej puli zgłoszeń. Moje, wylosowane dzisiaj, było z początku loterii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6872808 Napisano: 28.07.2022 15:41:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł do Zalando z Orbit emotka  @15:20 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6872626 Napisano: 27.07.2022 17:56:29 w Dziś cieszę się z.....
zielonooka85 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

"nie będzie niczego"

Sto lat temu pojechałam z okolic Białegostoku na studniówkę w okolice Torunia - wszyscy tam kojarzyli Białystok z tym hasłem.. a no i jeszcze z disco polo emotka

Powiedz dla mnie, naprawdę? emotka
(6 lat mieszkałam w Białymstoku i dalej mnie to śmieszy emotka ) Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6872466 Napisano: 26.07.2022 22:10:12 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

anaesth napisał(a):

nigdy nie miałam problemów z DPD, aż się przeprowadziłam… Ostatnio kurier zgubił paczkę. Znalazła się, jak już wróciła do nadawcy. Dzisiaj próba doręczenia o 11 i zdziwienie, że jestem w pracy. I jutro też będę o tej porze w pracy. Nie wiem, czy wszyscy teraz siedzą w domu i pracują zdalnie, czy biorą socjal? emotka  Tak więc moja nagroda warta 1700zł prawdopodobnie została odebrana przez panią z biura niedaleko bloku albo krąży po mieście z kurierem. Super.

Hm... DPD akurat każdorazowo powiadamia mnie esemesowo/mailowo o paczce i proponuje do wyboru kilka opcji doręczenia. Wśród nich jest miedzy innymi odbiór w punkcie, zmiana adresu, zmiana terminu. Aż dziw, że akurat Ciebie to nie dotyczy - u mnie funkcjonuje to od kilku lat. emotka

Chyba to zależy od agencji. Jak nagrodę śle Smolar, to zawsze jest powiadomienie na maila i sms. Tu akurat nie było... Może po prostu nie jestem takim VIPem, jak Ty emotka Wyświetl w wątku >>