Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6878496 Napisano: 25.08.2022 16:58:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

Nic nie wygrałam, do tego umieram po trzeciej dawce szczepionki. Tylko nagroda, nagródka, może mi pomóc.

W poniedziałek miałam czwartą i znoszę ją dużo lepiej, niż poprzednią. Po trzeciej to chyba każdy umierał emotka emotka

Ostatni raz wpisuję się w tym wątku. Od wielu tygodni odgrażam się konkursową emeryturą i chyba pora przejść do czynów. Nie zniosę kolejnej porażki. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6878486 Napisano: 25.08.2022 16:25:15 w Wkurza mnie...
gregory napisał(a):

Wkurza mnie, wiec moze coś poradzicie: Czy macie jakiś sposób, żeby paragony konkursowe nie blakły? Przejrzałem ostatnio moje zebrane i zgłoszone do konkursów i ze zgrozą stwierdziłem, że z niektórych sklepów (rodzaj tuszu lub papieru) bledną już po 2-3 tygodniach. tymczasem termin zgłoszenia trwa czasami miesiac, albo dłużej. Co w sytuacji wygranej? jak to udowodnić? Na niektórych naprawdę nic nie widać - została biała kartka...

Wiele osób trzyma paragony w worku strunowym w lodówce. Nie próbowałam, ale widziałam już takie porady. Osobiście trzymam je w koszulkach w segregatorze i nie ma dramatu emotka   Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6878460 Napisano: 25.08.2022 14:27:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Idą przelewy 50zł z loterii Zdrapuj z Żywcem. PKO BP.  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

anaesth

#6878363 Napisano: 25.08.2022 06:51:11 w Wkurza mnie...
Kolejny raz wpisując kod z Lecha dostaję komunikat, że jest nieprawidłowy lub wykorzystany. Prawidłowy na 100%. Wykorzystany? Nie przeze mnie, ale zerwany z mojej puszki piwka. Ktoś tu widocznie ładnie oszukuje wpisując losowe ciągi cyfr i trafiając w prawidłowe. Nie to, żebym miała coś tam wygrać, ale zmarnowana szansa wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6878010 Napisano: 23.08.2022 19:38:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
bezaczek7 napisał(a):

Jestem szczęśliwa. Tak po prostu. Dziękuję wszystkim za gratulacje. Po takim czasie oczekiwania, gdzie ciągle to było takie nierealne, nareszcie jest. JEST! Marzenie każdego konkursowicza. Miałam kilka dni odpoczynku od zgłaszania, ale paragony czekają, a ja dalej będę polowała na coś. Teraz psuje się pralka. Może... emotka  marzyć trzeba. To jest fajne emotka  a do producenta produktów już zawsze będę miała sentyment  emotka

A najpierw dostałaś telefon od Smolara, czy obejrzałaś filmik z losowania? To musi być mega uczucie zobaczyć swój numer telefonu w losowaniu... emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6877883 Napisano: 23.08.2022 13:07:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
Piękne auto! Gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

anaesth

#6877753 Napisano: 22.08.2022 22:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Czy działa Wam formularz Neonail? Mi nie przepuszcza dalej

Przepuściło, ale długo czekałam. Pojawiło się podziękowanie na stronie, a potwierdzenie na maila nie dotarło (w jednym z poprzednich etapów była zwrotka). emotka Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

anaesth

#6877696 Napisano: 22.08.2022 17:45:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Jak wygram, to wstawię jacuzzi, bo mi słabo od sauny. Nie no, wstawię obok. Wyobrażam sobie, co bym zrobił, czy tam mieszkał sobie, czy bym tam pracował. A może bym wynajmował? Skąd opłaty na ten dom, by go utrzymać. Tez tak macie? Jak wygram, to się będę "martwił". emotka

Biorąc pod uwagę cenę Almette, to średnio mam ochotę wydawać pieniądze na loterię, w której i tak nic nie wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6877613 Napisano: 22.08.2022 13:12:47 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

mia napisał(a):

mietowa napisał(a):

Chyba się nie doczekamy emotka

Już się zdarzało, że wyniki pojawiały się na stronach konkursowych pięć minut przed północą... emotka

wątpię, ta agencja jest pokręcona, nieogarnięta. Kiedyś pomylili nagrody w wysyłce, o wyniki trzeba było się upominać, na reklamacje nie odp ponad miesiąc ( a było 14 dni) 

No dobra, mogliby już "wylosować". Może chociaż wpadnie flaszka na zapicie niedawnych porażek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6877551 Napisano: 22.08.2022 11:24:03 w Avanti
nique napisał(a):

osiek16 napisał(a):

rooney napisał(a):

anaesth napisał(a):

Mogliby od razu wrzucić listę laureatów. Pół minuty i po bólu, można wrócić do szarej rzeczywistości po kolejnej porażce. A tak to się człowiek łudzi, że mail doczłapie. 

Zdecydowanie, to byłoby prawdziwie humanitarne emotka  

gorzej, jeśli niby dane by się zgadzały a mail nigdy by nie dotarł emotka

To fakt. Osobiście mam konkurencję o tym samym imieniu i pierwszej literze nazwiska, która dość często wygrywa. Ale teraz zgłoszenie poszło na męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6877539 Napisano: 22.08.2022 11:12:04 w Avanti
Mogliby od razu wrzucić listę laureatów. Pół minuty i po bólu, można wrócić do szarej rzeczywistości po kolejnej porażce. A tak to się człowiek łudzi, że mail doczłapie.  Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6877514 Napisano: 22.08.2022 10:50:34 w Avanti
Przypomnijcie proszę, czy z Lay's informują wszystkich na raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6877387 Napisano: 20.08.2022 21:28:06 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

edith napisał(a):

Czy były informacje z konkursu  Metaxa? 

20 sierpnia na stronie konkursu będzie lista laureatów.

Jeszcze nie ma na stronie, czekamy zatem.

Chyba się nie doczekamy emotka

Ciekawe czy w poniedziałek ogarną temat. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6877345 Napisano: 20.08.2022 13:31:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs w empiku. Robiłam dzisiaj zakupy i zapłaciłam telefonem (NFC, mam podpięta kartę visa)  ale na paragonie karta kred emotka  czy zrobilam wszystko dobrze i mogę brać na spokojnie udział?

Ja też mam na paragonie wpisaną płatność kartą. Według mojego ogarniętego męża, tak ma być i mam się nie przejmować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6877332 Napisano: 20.08.2022 12:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Wczoraj skończył się żywiec. Chyba mi ulżyło, bo strasznie mnie frustrowało, gdy wpisywałam kody i wiecznie był ten sam komunikat. emotka  Na ok. 60 kodów trafiłam pierwszym zgłoszeniem monety i przedostatnim też monety. Ciekawa jestem, czy komuś też tak beznadziejnie poszło?

Na równo 150 kodów (sporo dostałam od teścia, było też trochę znalezionych w parku) wpadły 4 zestawy monet. Nic poza tym.
W Lechu jak dotąd na 41 kodów (6 znajd) trafiłam 1 koszulkę i to na znaleziony kapsel... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6877261 Napisano: 19.08.2022 21:56:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mandarynka16 napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

Nie wiem, czy powinnam wpisywać się tu codziennie, by w końcu coś wpadło? W granicach zdrowego rozsądku kupuję produkty konkursowe, zbieram paragony z koszy, zbieram każdy znaleziony kapsel z kodem przy jakiś żulerskich ławeczkach (bo nie piję, więc to jedyny sposób). Wymyślam błyskotliwe odpowiedzi, pisze wierszyki, cykam fotki. Wszystko na nic. Nie wygrałam nic od kilku miesięcy, chyba dłużej niż pół roku. Czy żeby trafić chociaż jakąś drobną nagrodę trzeba wykupywać produktów konkursowych jak cukier w lipcu?

też tak miałam, aż w końcu w nagrodę za wytrwałość ustrzeliłam główną emotka  głowa do góry emotka

Ech... Bliscy mi powtarzają, żebym się nie poddawała, bo pewnie szykuje się dla mnie jakaś duża wygrana i muszę być cierpliwa w zliczaniu porażek... Nie mam już siły. Nie mam weny. Nie mam ochoty się wysilać, skoro i tak cała praca idzie na marne. Nie wiem co się stało. Kiedyś potrafiłam zgarnąć główną pisząc odpowiedź na kolanie o 23:52 podczas doby w pracy. Teraz przemyślane, dopieszczone teksty nie wygrywają nawet zgrzewki piwa. Chciałoby się zrezygnować z grania, bo ileż można patrzeć na pudła w bramach i brak nowych wiadomości na mailu, kiedy informują z konkursu czy loterii, ale to nie jest takie proste. Jak się raz w to wejdzie "na serio", to ciężko jest się uwolnić emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6876590 Napisano: 17.08.2022 12:58:16 w Czy informują/ informowali?
Neonail III etap? Główna już widzę wybrana na IG, a torebki i vouchery poinformowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6876558 Napisano: 17.08.2022 11:29:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Yope emotka
Neonail emotka
Dalej nawet nie chce mi się wymieniać. Po prostu jedno wielkie g*.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6876462 Napisano: 16.08.2022 21:19:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreo42 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Chętnie kupię paragon za kwotę do 5 zł na konkurs w Empik. Może to być gazeta - zawsze to coś. Mogę podać numer telefonu lub e-mail, by połączyć transakcję z moim kontem empik, jeśli to konieczne. Do najbliższego Empiku mam 100 kilometrów. Pytanie: czy tak można do tego konkursu i czy na paragonie będzie jakaś informacja typu, płatność mobilna, jak to bywa na paragonie: gotówka, karta... Może zna ktoś dobrze temat i mi podpowie. Pozdrawiam.

wychodzi ze płatnosc na miejscu
Zakup promocyjny – zakup dokonany w sklepie konkursowym z użyciem płatnościmobilnej VISA. Uczestnik za dokonany zakup w sklepie konkursowym musi zapłacić z
użyciem płatności mobilnej VISA (tj. płatności przy wykorzystaniu urządzenia mobilnego
takiego jak smartwatch, czy smartphone poprzez zbliżenie urządzenia z wybraną aplikacją do terminala). Zakup promocyjny musi być dokonany w Sklepie konkursowym w okresie
trwania sprzedaży promocyjnej i musi być udokumentowany jednym oryginałem Dowodu zakupu. 

To już wiem, że stacjonarnie, w sklepie Empik. Posiadam kartę VISA (np. wirtualną, przedpłaconą), którą mogę gdzieś tam podpiąć. Czy trzeba jakąś appkę instalować na smarfonie - ichniejszą VISY, czy może być aplikacja typu Wallet w iphone, czy Google Pay na Androidzie. Nie posiadam smartwatcha. A może wystarczy kupić paragon? Jakie jest prawdopodobieństwo, że się nikt nie przyczepi, że to nie ja kupiłem? emotka Jakie dane są na takim paragonie Empiku? Proszę o radę. Pozdro.

Dalej już tobie nie pomogę  emotka  płatności mobilne to być może jest więcej danych na paragonie

Ale dzięki i tak za odpowiedź. emotka Ja już ułożyłem fajną odpowiedź i szkoda, żeby się zmarnowała. Jeśli ktoś wie, jakie dane są na takim paragonie są. Trochę dziwne, żeby Smolar miał dostęp do takich poufnych informacji, jak numer karty, nie sądzicie?

Zapłaciłam Visą podpiętą do Apple Wallet. Według strony Visy dotyczącej płatności mobilnych, powinno być ok. W razie czego Smolar ma od razu paragon do wglądu, więc najwyżej nie przyzna nagrody - lepsze to, niż wygrać i stracić nagrodę na poziomie weryfikacji emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6876259 Napisano: 15.08.2022 22:02:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wierzę, że ten tydzień przyniesie wygraną emotka emotka Wyświetl w wątku >>