Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7049978 Napisano: 29.09.2022 15:23:42 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie radość mojej 2,5-latki z otrzymanego dzisiaj zestawu Crayola z Nestle emotka   Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7049891 Napisano: 29.09.2022 11:56:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Miało być 5 tysi na nowego kompa, a nie ma nawet płynu do podłóg... emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7049886 Napisano: 29.09.2022 11:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

anaesth napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

anaesth napisał(a):

vivi napisał(a):

Czy ktoś wie jak uruchomić doładowanie cykliczne w Orange  na konkurs - Konkurs "Opłaca się opłacać automatycznie kartą Visa"

Nie wiem jak w Orange, ale próbowałam włączyć w T-mobile i się nie dało, bo... mam telefon na kartę, a musi być na abonament. Dla mnie to nonsens. emotka

Nie trzeba mieć abonamentu w danej sieci, by brać udział w tym konkursie. Sam posiadam T-Mobile na kartę. Trzeba się zarejestrować na stronie doładowań T-Mobile. I ustawić cykliczne doładowania - wpisz jakąś dowolną kwotę i czas, co który sieć ma Ci pobierać z konta pieniądze na doładowania telefonu. Potem się zarejestruj w konkursie i finito. Jak się skończy konkurs, to zawsze możesz zrezygnować z tych cyklicznych pobierań z konta, bo do chrzanu z tym...
Co do abonamentu (o ile ktoś posiada i chce to zgłosić do konkursu): trzeba mieć uruchomione płatności automatyczne i normalnie się rejestrujesz. Ja z kazdymi płatnościami uważam, dlatego przy takich płatnościach używam karty wirtualnej. Miałem złe doświadczenie z BlueMedia, gdzie próbowałem się z nimi skontaktować, w związku z utkwieniem mojego doładowania (przelewu) w czarnej dziurze. A poza tym wole najpierw przejrzeć swoje rachunki niż dać sobie gmerać komuś (obcym usługodawcom) w portfelu.

Hmm, to dziwne. Nawet rozmawiałam z konsultantką i powiedziała, że doładowania cykliczne to opcja tylko dla osób posiadających abonament emotka Dzięki za info, poszukam jeszcze raz. Szkoda byłoby przegapić taki konkurs...

Ja mam tmobile i to ustawiłam, wszystkie informacje macie na stronie konkursowej emotka  
https://oplacasie.pl/#jak_to_dziala

Już znalazłam, udało się włączyć funkcję... Po prostu szukałam w koncie i w aplikacji Mój T-mobile, a nie tędy droga Coś mnie zaćmiło, a jak konsultantka powiedziała, że się nie da, to zrezygnowałam z dalszych poszukiwań. Dzięki za pomoc! Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7049848 Napisano: 29.09.2022 09:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

anaesth napisał(a):

vivi napisał(a):

Czy ktoś wie jak uruchomić doładowanie cykliczne w Orange  na konkurs - Konkurs "Opłaca się opłacać automatycznie kartą Visa"

Nie wiem jak w Orange, ale próbowałam włączyć w T-mobile i się nie dało, bo... mam telefon na kartę, a musi być na abonament. Dla mnie to nonsens. emotka

Nie trzeba mieć abonamentu w danej sieci, by brać udział w tym konkursie. Sam posiadam T-Mobile na kartę. Trzeba się zarejestrować na stronie doładowań T-Mobile. I ustawić cykliczne doładowania - wpisz jakąś dowolną kwotę i czas, co który sieć ma Ci pobierać z konta pieniądze na doładowania telefonu. Potem się zarejestruj w konkursie i finito. Jak się skończy konkurs, to zawsze możesz zrezygnować z tych cyklicznych pobierań z konta, bo do chrzanu z tym...
Co do abonamentu (o ile ktoś posiada i chce to zgłosić do konkursu): trzeba mieć uruchomione płatności automatyczne i normalnie się rejestrujesz. Ja z kazdymi płatnościami uważam, dlatego przy takich płatnościach używam karty wirtualnej. Miałem złe doświadczenie z BlueMedia, gdzie próbowałem się z nimi skontaktować, w związku z utkwieniem mojego doładowania (przelewu) w czarnej dziurze. A poza tym wole najpierw przejrzeć swoje rachunki niż dać sobie gmerać komuś (obcym usługodawcom) w portfelu.

Hmm, to dziwne. Nawet rozmawiałam z konsultantką i powiedziała, że doładowania cykliczne to opcja tylko dla osób posiadających abonament emotka Dzięki za info, poszukam jeszcze raz. Szkoda byłoby przegapić taki konkurs... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7049840 Napisano: 29.09.2022 09:09:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

Nie wiem jak w Orange, ale próbowałam włączyć w T-mobile i się nie dało, bo... mam telefon na kartę, a musi być na abonament. Dla mnie to nonsens. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7049531 Napisano: 27.09.2022 18:42:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzie zestaw Crayola z Nestle - wygrana z 5 września emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7049346 Napisano: 27.09.2022 09:01:15 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mietowa napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Czy wszyscy już otrzymali nagrody z metaxy?

Chyba raczej nikt emotka

Był wczoraj jeden wpis o Garminie. Butelkami jeszcze nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7049210 Napisano: 26.09.2022 13:32:13 w Avanti
A bywało tak, że informowali o tej porze i później? Kojarzę, że zwykle wpisy były raczej koło 11 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7049198 Napisano: 26.09.2022 12:55:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anulka72 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Czy czeka toś jeszcze na bony Dino Namysłów? emotka

Ja czekam 

Nawet nie wiem, czy na bony, ale też czekam... Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7049122 Napisano: 25.09.2022 20:52:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Eee no chyba raczej nie. Ja rozumiem tę informację raczej tak, że ten koncert w wawie może być nagrywany lub transmitowany i trzeba się liczyć z tym, że jako publiczność można się na takie nagranie załapać. Bo to byłby absurd jakby ludzie grali o wejściówki na jakąś transmisję koncertu z innego miasta. Równie dobrze mogliby dać wtedy dostęp on-line i każdy kto wygrał obejrzy sobie koncert z własnej kanapy. Obstawiam, że data koncertu będzie inna. Ewentualnie jeśli to jakiś specjalny koncert promocyjny dla Liptona, a tak ma być, to może będzie np. o 15 czy 16. Godzinka koncertu i Daria zawinie się drogą powietrzną do Elbląga. Nie takie trasy jednego dnia zaliczały nasze gwiazdy. 

Trasa jest dobra, nawet w 2 godziny da się zrobić emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7048699 Napisano: 23.09.2022 10:43:38 w Informują
Informują z Konkurs "Naturalne wygrywanie" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
10:42 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7048461 Napisano: 22.09.2022 12:11:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hulajnoga od Smolara  emotka  Niech mnie ktoś uszczypnie  emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7048367 Napisano: 21.09.2022 21:25:29 w Czy informują/ informowali?
nitka310 napisał(a):

anaesth napisał(a):

nitka310 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

A czemu inny nr karty na paragonie i na potwierdzeniu? emotka

Tego nie wiem... wiem że płaciłam telefonem przez nfc gdzie mam podpięta kartę visaemotka

Z tego co mi mąż tłumaczył, to na tym polega NFC, że tworzy z fizycznej karty płatniczej kartę wirtualną o innym numerze.

To byłoby dla mnie pozytywne wyjasnienieemotka  Czekam więc na rozwiązanie konkursu i wtedy się okaże czy wysłałam zgłoszenie i ewentualnie czy wpisałam dolny, nie górny numeremotka

Ciekawe, czy doczekamy rozwiązania emotka Tam trzeba było zachować potwierdzenie płatności? Obawiam się, że swoje wyrzuciłam... Chociaż z drugiej strony, gdzie ja bym tam wygrała coś u Smolara... Nawet nagród ujemnego stopnia w postaci kopa w 4 litery nie mają w tym konku, więc nie mam na co liczyć emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

anaesth

#7048362 Napisano: 21.09.2022 21:17:51 w Czy informują/ informowali?
nitka310 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

mia napisał(a):

@adamo86  Moim zdaniem, numer paragonu jest tu drugorzędny, jak chodzi o założenie konkursu. Oczywiście masz rację, że mogą się tego czepić - ale wg mnie popełnili błąd żądając paragonu, zamiast wydruku potwierdzenia transakcji, który by potwierdzał i płatność w Empiku, i płatność mobilną. I nie wiem, czy w wąskim gronie kandydatów do nagrody nie znajdą się ci, którzy mają to jednoznacznie na paragonie (ktoś pisał, że ma).
U mnie niestety na paragonie jest "płatność kartą". Pomijając, że zapewne numer dałam z góry - nie pamiętam, ale pewnie tak, na zasadzie że "zawsze u Smolara..." .emotka

Jak chcesz, to przypomnij - ja, jak widać, nie bardzo mam o czym przypominać. emotka

Ja na paragonie mam platnosc- karta kred, ale na tym wydruku POTWIERDZONE URZĄDZENIEM MOBILNYM. 
P.s Nie mam zapisane żebym zgłosiła paragon więc nawet nie pamiętam czy biorę udział w konkursieemotka 

A czemu inny nr karty na paragonie i na potwierdzeniu? emotka

Tego nie wiem... wiem że płaciłam telefonem przez nfc gdzie mam podpięta kartę visaemotka

Z tego co mi mąż tłumaczył, to na tym polega NFC, że tworzy z fizycznej karty płatniczej kartę wirtualną o innym numerze. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

anaesth

#7048351 Napisano: 21.09.2022 20:35:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Haaaloooo! Chcę coś wygrać! A nie tylko obejść się smakiem, tak jak dzisiaj... Xbox z Haribo przeszedł mi koło nosa. Wysłałabym zgłoszenie parę minut później i byłby mój emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7047944 Napisano: 19.09.2022 22:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

anaesth napisał(a):

undefined

biuro@

Dzięki za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7047941 Napisano: 19.09.2022 22:15:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

anaesth napisał(a):

1. Pytanie o loterię Namysłów w Dino - czy agencja odpisywała Wam na maile, w których wysłaliście jedynie paragony (albo paragon+załącznik z regulaminu, bo wiem, że niektórzy wypełniali), a nie pytaliście o rodzaj nagrody?

2. Czy po odesłaniu oświadczenia z konkursu Persil w C4 dostaliście od Albedo potwierdzenie otrzymania dokumentów, inne niż automatyczna zwrotka?

1.tak, wysłałem samo zdjęcie 1 paragonu, otrzymałem zwrotnego maila z numerem drugiego paragonu oraz dwa formularze do wypełnienia.
Czy już wysłali nagrody z tego konkursu? Bo wczoraj miałem powiadomienie od DPD o wygenerowaniu etykiet z tego konkursu.

A wysłałeś na adres biuro@ czy nagrody@? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7047935 Napisano: 19.09.2022 21:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1. Pytanie o loterię Namysłów w Dino - czy agencja odpisywała Wam na maile, w których wysłaliście jedynie paragony (albo paragon+załącznik z regulaminu, bo wiem, że niektórzy wypełniali), a nie pytaliście o rodzaj nagrody?

2. Czy po odesłaniu oświadczenia z konkursu Persil w C4 dostaliście od Albedo potwierdzenie otrzymania dokumentów, inne niż automatyczna zwrotka? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7047797 Napisano: 19.09.2022 12:13:26 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś wygrał w ostatnim etapie Somersby? Wiem, że termin informowania był do 15.09, ale poprzednio mieli poślizg... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7047564 Napisano: 17.09.2022 12:23:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zielonaszpilka napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

anet napisał(a):

Oj, jeśli jest szansa, że zglosilas ten paragon dwa razy to szkoda emotka  mój pro tip jak nie mogę od razu zaznaczyć na paragonie, że jest zgłoszony i włożyć go odpowiedniej koperty to robię takie zagięcie u góry paragonu i wtedy wiem, że był już zgłoszony. W sumie robię już tak z każdym paragonem i wtedy nie mam wątpliwości czy zgłosiłam czy nie emotka

Ja robiłam obok zgłoszonego produktu kropkę. Więc albo mnie dopadło roztargnienie, że jej nie zaznaczyłam, albo ślepota, że jej nie widziałamemotka , trzeba zmienić system:P To moja pierwsza utracona nagroda,więc boli.emotka

polecam na górze paragonu pisac  jak tylko zostanie zgłoszony .... " wyslany dnia xxxx a po tym dopisac imie swoje, czy tam męża emotka  nie ma błedów i nie ma problemów emotka

jak mam pod ręką ołówek i czas to piszę na paragonie  emotka  ale czasem zgłaszam paragon "w biegu" często bez żadnego pisaka pod ręką. Zagięcie mogę zrobić zawsze i w sekundę i wtedy nie mam wątpliwości, że był już użyty. Jak kiedyś ogarnę sobie porządne konkursowe biurko i paragony przestaną waląc się po wszystkich koszykach w domu, to pewnie obejdzie się bez zaginania emotka emotka

A ja robię screeny zgłoszeń. Wtedy wiem dokładnie, który paragon zgłosiłam, na kogo, jakie były wymagane dane w formularzu, jakiego dnia i o której godzinie poszło zgłoszenie. Później nie mam żadnych wątpliwości emotka Screeny wrzucam na serwer, więc mam je w dwóch kopiach (serwer+laptop/telefon). Polecam emotka

A w temacie: dołączam do Kinderowych przegranych, ale do tej pory wysłałam mało zgłoszeń, więc nie mam pretensji... Ale jeśli w VI etapie nie wygram, to zwątpię totalnie w jakiekolwiek szczęście emotka Wyświetl w wątku >>