Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7052430 Napisano: 11.10.2022 13:53:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://konkurswdino.pl/

Pojawił się formularz do sprawdzania wyników emotka Ktoś potwierdzi, że są podpięte? Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7052419 Napisano: 11.10.2022 13:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Właśnie miałam zamiar coś napisać na Garage w Żabce
Zobaczcie na co wpadłam na YouTube:

https://www.youtu.../watch?v=Rg64TSx2oRU

Ręki nie dam sobie obciąć, ale jestem prawie pewna, że ten link został dodany w odpowiedzi na pytanie konkursowe w tym właśnie konku
Eh, odechciewa się grać emotka
W regulaminie możliwość odpowiedź na 300 znaków

dzięki, dzięki! zrobiłaś mi dziś dzień, jak nie tydzień... miesiąc??? emotka  aż zacznę gościa wyglądać na dzielnicy! emotka  emotka

Uważaj, żeby Cię nie potrącił, jak będzie jednocześnie jechał rowerem i nagrywał monolog emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7052394 Napisano: 11.10.2022 12:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojteke-konkursy napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Właśnie miałam zamiar coś napisać na Garage w Żabce
Zobaczcie na co wpadłam na YouTube:

https://www.youtu.../watch?v=Rg64TSx2oRU

Ręki nie dam sobie obciąć, ale jestem prawie pewna, że ten link został dodany w odpowiedzi na pytanie konkursowe w tym właśnie konku
Eh, odechciewa się grać emotka
W regulaminie możliwość odpowiedź na 300 znaków

Ten bezbek z filmiku na Facebooku w dziesiątkach konkursów wstawia te swoje "utwory" emotka  Kilka konkursów wygrał w ten sposób, więc widocznie agencjom podoba się taki szajs emotka

Taa, tworzy filmiki na jedno kopyto. Najpierw bezsensowny monolog, a potem rzępoli "piosenkę". Organizatorzy jeszcze się na to łapią, bo myślą, że jest oryginalny. Wyświetl w wątku >>
1 jarekaska 0

anaesth

#7052219 Napisano: 10.10.2022 18:37:06 w Smolar
incendio12 napisał(a):

anaesth napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Jak długą gwarancję mają nagrody wygrane u Smolara? Rok czy dwa? Interesuje mnie głównie ta hulajnoga, która ma dotrzeć w tym tygodniu  emotka

A tak zapytam, masz info o nadaniu hulajnogi? Bo mam w aplikacji DPD numer listu przewozowego od Smolara i nie wiem, czy to jej się spodziewać emotka

W mailu o pozytywnej weryfikacji jest informacja, że hulajnoga zostanie najpóźniej wysłana do 11.10.2022 i też mam info w apce DPD - łącząc fakty to chyba ona emotka

Aaa, spoko, wyłączyłam maila po tym, jak zobaczyłam, że weryfikacja jest pozytywna emotka Dalej nie czytałam emotka Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7052215 Napisano: 10.10.2022 18:22:43 w Smolar
incendio12 napisał(a):

Jak długą gwarancję mają nagrody wygrane u Smolara? Rok czy dwa? Interesuje mnie głównie ta hulajnoga, która ma dotrzeć w tym tygodniu  emotka

A tak zapytam, masz info o nadaniu hulajnogi? Bo mam w aplikacji DPD numer listu przewozowego od Smolara i nie wiem, czy to jej się spodziewać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7052105 Napisano: 10.10.2022 11:55:28 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

anaesth

#7052078 Napisano: 10.10.2022 10:08:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pudła z rana jak śmietana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7051246 Napisano: 05.10.2022 13:37:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw produktów Persil z konkursu w C4, Albedo.
Kurier GLS, bez dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>
2 darog, mili05 0

anaesth

#7051243 Napisano: 05.10.2022 13:32:17 w co chcielibyście wygrać?
Toyota z loterii Ziaja odjechała... to może spróbuję szczęścia w Ferrero? Volvo - spełnienie najskrytszych marzeń. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7051168 Napisano: 05.10.2022 08:59:13 w Avanti
adamo86 napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

Ja z moich  haseł i wygranych wywnioskowałam, że w każdym etapie teksty czyta kto inny  emotka emotka emotka

A może właśnie...nie czyta nikt? emotka

czytają emotka , tylko różne osoby

Myśle, ze każdy kto wygrał - wiedząc dokładnie czym sam wygrał - ma swoje zdanie na ten temat emotka

A gdybyś miał ocenić swoją odpowiedź nagrodzoną główną? W Twoim odczuciu, była naprawdę perfekcyjna? Najlepsza ze wszystkich, które do tej pory wysłałeś? Wiem, że to bardzo subiektywna ocena, ale jestem ciekawa Twoich odczuć emotka
Ja tak mam ze Smolarem - jak wygrałam rok temu główną, czy teraz hulajnogę elektryczną, to patrząc na nagrodzone odpowiedzi stwierdziłam "mają dobry gust, to były naprawdę świetne odpowiedzi" emotka A u Avanti... 500 wpadło na taką średnią odpowiedź, w moim odczuciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7050964 Napisano: 04.10.2022 10:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

emotka  nawet nie wiedziałam że jest aplikacja dpd, co prawda patrzę, że w sklepie Play ma opinie 1,6 gwiazdki, ale może założę i faktycznie zobaczę jak to działa emotka  Dzięki emotka

Też się zastanawiałam, czemu ma takie słabe opinie. U mnie działa dobrze, nie narzekam emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7050718 Napisano: 03.10.2022 11:38:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
frodo napisał(a):

"Zostań bohaterem prania" bez podanego rodzaju nagrody emotka emotka emotka

U mnie to samo  emotka  Nastawiać się na tablet? Chyba nigdy u nich nie wygrałam czegoś lepszego niż III stopień… Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7050625 Napisano: 02.10.2022 19:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam formularz Kinder Bueno? Wypełniam wszystko tak jak trzeba, testowałam na dwóch kodach i za każdym razem mam komunikat "Wypełnij poprawnie wszystkie wymagane pola." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7050582 Napisano: 02.10.2022 15:30:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Madzia88 napisał(a):

Wiecie gdzie mozna kupic lavazze espresso ale jakąs malą , parzochę??

Rossmann 250g 21,99zł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7050480 Napisano: 01.10.2022 20:15:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chciałabym, żeby październik był co najmniej tak dobry, jak wrzesień. Tęskniłam za wygrywaniem, a ubiegły miesiąc udowodnił, że jednak potrafię, że się da! Czekam na dobre, październikowe wieści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7050427 Napisano: 01.10.2022 14:57:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
helcia85 napisał(a):

Wysyłali już butelki Metaxy? Jakoś mi to umknęło. Konkurs Słońce Metaxy.

Do mnie wczoraj dotarła, kurier Dpd bez dokumentów zwrotnych. Zainstaluj sobie aplikację Dpd i zobacz, może już przygotowali do wysyłki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7050289 Napisano: 30.09.2022 17:55:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Szukam w jakiej cenie są te donuty Ekipa w Biedronce, może ktoś ostatnio kupił i pamięta cenę?

2,89 i ból brzucha gratis

Nic dziwnego...
„56 składników w jednym pączku, czyli cała „Ekipa” składników. Donut słynnych YouTuberów, który od dzisiaj można kupić w sklepach, zawiera całe morze niezdrowych dodatków – m.in. tłuszcz palmowy, jaja w proszku, spulchniacze czy sztuczne barwniki, np. błękit brylantowy E133, który znajdziemy również… w kostkach do toalet” – pisze dziennikarka."
emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7050278 Napisano: 30.09.2022 17:15:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ladyinred napisał(a):

monnikk napisał(a):

Nie mam już siły do tego kindera. 

I ja tez. 

0/25. Kto da więcej?
Na szczęście wszystkie paragony znalezione lub podarowane, ale i tak jest mi przykro.  Wyświetl w wątku >>
1 katee14 0

anaesth

#7050117 Napisano: 30.09.2022 11:15:53 w Wkurza mnie...
at-babska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

at-babska napisał(a):

Pierwszy w życiu covid. Jeśli tak wygląda odmiana łagodna, to nie chcę wiedzieć, co by było, gdybym złapała słynną alfę. 

Przyjmę wszelkie porady i patenty na przetrwanie tego dziadostwa. W zeszłym roku przeszłam 3 niecovidowe zapalenia płuc i z objawów zapowiada się teraz czwarte. 

a jakie masz objawy? Ja 2 tygodnie temu przeszłam pierwszy raz prawdopodobnie Covida (bo do lekarza nie poszłam) dwa dni właściwie wyjęte z życia (wszystko bolało, gorączka która po lekach nie schodziła, drewniane nogi, mocny ból głowy), kolejne 2 dni - dość męczące i bolące ale potem już właściwie dobrze. Trzymam kciuki za zdrówko!

Zaczęło się bardzo obfitym gilem. Następnego dnia, dosłownie nagle gorączka, ból wszystkiego, dreszcze. Nie byłam w stanie ustać na nogach. Dziś jest 5 dzień. Cały czas się pocę, mam obniżoną, ale jeszcze w normie saturację. 2 dni temu pojawiła się biegunka, ale zabiłam ją probiotykami i fermentowanymi produktami. Ogólnie jestem strasznie słaba i zaczynam czuć w płucach takie "banieczkowanie" jak przy poprzednich zapaleniach płuc. Test oczywiście pozytywny. 

Jeśli masz czynniki ryzyka zakrzepicy, to heparyna drobnocząsteczkowa, poza tym steryd. Oczywiście wszystko na receptę, więc bez teleporady ani rusz. No i reszta jak przy wirusówce - p/gorączkowe i nawadnianie. Leki przeciwwirusowe do niedawna były trudno dostępne nawet w lecznictwie szpitalnym, nie wiem jak teraz. Ale to i tak do decyzji rodzinnego. Wyświetl w wątku >>
1 at-babska 0

anaesth

#7050014 Napisano: 29.09.2022 17:54:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Astronautka napisał(a):

Niech mnie ktoś przytuli.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>