Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7075154 Napisano: 18.01.2023 11:40:53 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

kwadracik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

Wkurza mnie ta pogoda i choroby... Córka znowu od wczoraj prawie 39 stopniemotka

U nas od niedzieli też 39 córka, ponoć jakiś wirus, dziś odpukac bez gorączki. Takie ferie mamy 🙆

To i ja się z Wami powkurzam..Mój syn też od niedzieli gorączka 39,ciężka do zbicia i wraca jak bumerang ..A niech to…

U mnie obie córki z bardzo wysoką gorączką, której końca nie widać :-/

a moja dwójka za to tylko albo aż kaszląca. Jeden już prawie miesiąc, drugie dwa tygodnie. Poza uporczywym kaszlem nic... Przepisane inhalacje z soli i syropki na kaszel...

Polecam kupno testów poczwórnych (4w1) i wymazanie dzieciaków emotka 15-20zł/szt na Allegro, a przynajmniej wiadomo na czym się stoi i nie trzeba jeździć po lekarzach emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

anaesth

#7075078 Napisano: 17.01.2023 21:13:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
50zł eBilet - kod na mailu Wyświetl w wątku >>
2 sabaka, mili05 0

anaesth

#7074996 Napisano: 17.01.2023 15:15:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Madzia88 napisał(a):

Wedel leclerc przelewy?

Właśnie dotarł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7074994 Napisano: 17.01.2023 15:14:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
500zł z konkursu Wedel w Leclercu, PKO BP Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

anaesth

anaesth

#7074286 Napisano: 13.01.2023 13:45:13 w Avanti
szkodnik1988 napisał(a):

Cześć, przelewy Pepsi ITM i końcówka Cheetos ktoś coś? emotka

Cheetos - czekam na stówkę bodaj za 5 etap, także z końcówki pewnie jeszcze nie szły emotka Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

anaesth

#7073932 Napisano: 12.01.2023 10:47:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
picola1 napisał(a):

Czy Columbit wysyłał już nagrody z konkursu "Jesień pełna radości? w Rossmannie i nagrody z konkursu Mixa w Hebe?

"Jesień..." - czekamy, niby mają termin wysyłki do jutra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7073522 Napisano: 10.01.2023 12:30:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
awe napisał(a):

Czy z konkursu "Magiczne święta z E. Wedel" E. Leclerc były już przelewy 500+ 

U mnie jeszcze nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7073503 Napisano: 10.01.2023 11:46:37 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

anaesth

#7072787 Napisano: 05.01.2023 15:30:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z niecierpliwością czekam na następny tydzień, bo szykują się wyniki konkursów, w których pokładam nadzieję. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7072723 Napisano: 05.01.2023 12:01:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ale fajnie ze zrobil taki test bo jak widac albo trzeba byc wielkim szczęściarzem albo mieć przecieki i wtedy trafić w bramkę. Ja w te bramki średnio wierzę, a jeszcze mniej gdy się okazuje że te same osoby wciąż tam trafiają. Takie szczęście czy cwaniactwo? hm

Kiedyś puściłem 80x PrincePolo jednego dnia i też nie trafiłem ani razu - a bramek było 24 emotka

Później przyszła jedna 100 z rezerwy emotka

Raz się porwałam na loterię z 30 bramkami dziennie i pięknym autem jako główną. Wysłałam 83 zgłoszenia, kilka paragonów miałam znalezionych, a na resztę wydałam 260zł. Akurat produkty, które i tak bym kupiła, więc mi to aż tak nie przeszkadzało... ale w bramkę trafiłam tylko 3 razy. Tyle, żeby się zwróciło (3x100zł). Dobre i to, bo wiele osób tu narzekało na niepowodzenia, tak więc chyba miałam się z czego cieszyć. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7072626 Napisano: 04.01.2023 21:34:10 w Moje konkursowe początki...
Pamiętam, jak moja siostra będąc w szkole średniej grała wraz z mamą w konkursy z babskich pisemek. To była końcówka lat 90-tych, więc byłam przedszkolakiem emotka Ale nie zapomnę, jak totalnie niespodziewanie kurier przywiózł wielki karton z nagrodą za jakąś krzyżówkę - to był chyba masażer do pleców, taki dosyć wypasiony. Nawet nie wiedziały, że wygrały emotka
Pamiętam też moją pierwszą bolesną porażkę w konkursie/loterii/nie wiem jak to nazwać soków Kubuś - trzeba było odesłać etykiety ze szklanych butelek soków i najszybsi wygrywali namioty. Długo nie mogłam przetrawić bandamki (którą teraz, po ok. 20 latach nosi moja córka!) i listu, z którego dowiedziałam się, że Kubusiowi jest przykro, ale nie może mi wysłać namiotu, więc dostaję tę bandamkę...
Kilka lat później, jakoś na wysokości mojego gimnazjum, powstała strona Odlotek - za granie w gierki we flashu zbierało się losy, które później stawiało się w losowaniu wybranej nagrody. Coś tam nawet udało się zdobyć emotka
Później wysyłałam raz na jakiś czas jakieś krzyżówki z gazet dla młodzieży, a na studiach brałam udział w konkursach i loteriach na FB - z dobrą skutecznością, ale to były zazwyczaj książki i podręczniki. Czemu w dalszym ciągu nie wkręciłam się mocniej w konkursowanie - nie wiem. Na drugim roku studiów kolega poprosił mnie, żebym zbierała dla jego znajomej kody z zupek Knorr, bo można było wygrać bilety na koncert Ellie Goulding - no więc kilka tych zupek kupiłam, ale kody... sama zgłosiłam emotka Za karę nic nie wygrałam, ale sympatia do wokalistki została i czasem słucham jej utworów. Swoją drogą, to nawet można jeszcze znaleźć w necie plakat promujący tę loterię emotka
A "na poważnie" za konkursy wzięłam się dopiero wtedy, kiedy wygrałam 1 smsem voucher do salonu sukien ślubnych o wartości 9 tys. To mi otworzyło oczy, a przy okazji chyba wykorzystało limit szczęścia na wygrane w loteriach, bo teraz mi w nich totalnie nie idzie emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7072141 Napisano: 03.01.2023 09:52:16 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agakaz2 napisał(a):

andii napisał(a):

Hejka. Gdzie kupujecie te sery Violife? Prócz biedry emotka

najtańsza wersja 6.59 jak dobrz widzialam kaufland.ale tego nie da się jesc i wolę zapłacić więcej ale to zjescemotka

A da się z tego zrobić tosty? Bo to by załatwiało problem u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7071926 Napisano: 02.01.2023 12:24:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Thermomix w konkursie majonezu Kieleckiego wygrała ta oto praca, gdyby ktoś był ciekawy...

https://www.faceb...644853120&type=3

emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

anaesth

#7071875 Napisano: 02.01.2023 09:33:43 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

VeryBlackCat napisał(a):

Świąteczny konkurs z Coca-cola w Thai Wok informowali już? Wg regulaminu mieli dzwonić wczoraj 

Jeśli mowa o Fortisie to są co najmniej dwie opcje:
1. Powiadomili już, ale było tyyyyyle chętnych, że nikt z Forum się nie załapał
2. Pomylili w Regulaminie dni z dniami roboczymi 

Ostatnio rozwiązali konkurs na FB chyba w ostatnim dniu, jaki sobie wyznaczyli na wysyłkę nagród, ponad 3 tygodnie od zakończenia zbierania zgłoszeń… więc ewidentnie nie ogarniają. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7071430 Napisano: 30.12.2022 11:55:38 w Nasze wygrane w minionym roku
2022 niebył dla mnie zbyt łaskawy. Miałam wiele chwil zwątpienia, gorszego samopoczucia (1 trymestr ciąży nie był przyjemny), zaliczyłam ogromne pasmo porażek, ale jakoś się podniosłam i we wrześniu oraz październiku trochę nadrobiłam straty, wygrywając kilka wartościowych nagród. Z tego miejsca dziękuję za wsparcie mamie, mężowi oraz mojej (nie tylko konkursowo) bratniej duszy, którą poznałam na forum już ponad 3 lata temu emotka  emotka
Podsumowując ten rok, wartość regulaminowa nagród wyszła niemal identyczna, jak rok temu - wyłącznie za sprawą jednej głównej, którą była wycieczka warta 15 tysięcy. Łącznie wpadło 65 nagród, w tym oczyszczacz powietrza (1700), hulajnoga elektryczna (2618), 2 tablety (1399, 1649), niecałe 1500 w gotówce, ok. 1750 w bonach i kartach przedpłaconych. Dużą radość sprawiła mi wyciskarka do cytrusów, a największym problemem były bilety na koncert, z których nie mogłam skorzystać, ani też
sprzedać nawet za symboliczną kwotę. Brakowało mi w tym roku nagród, które mocniej zapadłyby mi w pamięć (oprócz oczywiście wycieczki, która była super!) - takich, które używałabym każdego dnia (jak np. pralka oraz suszarka z zeszłego roku) albo wiązałabym wyjątkowe emocje (jak np. 1500zł do H&M, za które rok temu udekorowałam mieszkanie i ubrałam rodzinę od stóp do głów). W 2023 muszę przede wszystkim podchodzić do konkursów z większą wiarą w to, że osiągnę sukces. Mam do dyspozycji jeszcze 5 miesięcy zwolnienia lekarskiego, a później, mając 3-latkę i noworodka/niemowlaka, będzie mi ciężko grać... Dlatego już teraz biorę się do roboty!
Sobie i forumowiczom życzę samych szczęśliwych rozwiązań emotka oraz światłości umysłu podczas tworzenia odpowiedzi konkursowych emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7071429 Napisano: 30.12.2022 11:44:01 w co chcielibyście wygrać?
anaesth napisał(a):

Na pewno przydałyby się:
- robot kuchenny z prawdziwego zdarzenia
- gotówka w każdej ilości
- karty przedpłacone, bony do sklepów spożywczych i ubraniowych
- jak zwykle bony do Smyka
- voucher do biura podróży albo do SPA, bo bardzo potrzebuję odpoczynku
- jeśli trafi się auto, to też się nie obrażę emotka

Odwołując się do posta ze stycznia 2022, podsumuję:
- robota wygrała moja mama i dostałam go ja emotka
- parę groszy na konto wpadło, ale bez rewelacji
- karty też wpadły, ale czuję spory niedosyt
- przez cały rok nie wpadł żaden bon do Smyka emotka
- tu akurat sukces, bo wygrałam wycieczkę
- auta brak, ale nie ubolewam, bo i tak musimy wziąć w leasing - inaczej podatki nas pogrążą

W 2023 chciałabym wygrać:
- 2x iPhone 13 mini, dla mnie i dla męża (dla niego ewentualnie iPhone 14)
- gotówkę co najmniej porównywalną do tej z 2021 (a najlepiej jakąś konkretną, żeby móc szybciej spłacić hipotekę)
- karty podarunkowe j.w.
- fajnie byłoby wygrać wejściówki do Suntago czy innego parku wodnego, żeby zrobić atrakcję córce
- Roombę, bo nasz (wygrany) robot Tefal po niecałym roku zaczyna szwankować
- zabawki dla córki i dla maluszka, który dołączy do nas w maju/czerwcu
- ewentualnie nowy ekspres do kawy, ale taki rzeczywiście wypasiony, bo podstawowego MK Cafe Barista już mamy emotka
Ale przede wszystkim chciałabym po prostu wygrywać, bo każda nagroda wywołuje uśmiech emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7071138 Napisano: 28.12.2022 20:52:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wygląda na to, że trzeba już zamknąć ten słaby rok... Czekam już chyba tylko na wyniki jednej loterii na FB, ale bez nadziei na wygraną, bo loterie to nie moja bajka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7071135 Napisano: 28.12.2022 20:46:56 w Czy informują/ informowali?
Luiza12 napisał(a):
Kawy Jacobs, Wątku!!! Miał być ekspresemotka

Z jakiego dnia zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0