Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7083500 Napisano: 09.03.2023 15:24:35 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
0 0

anaesth

#7083489 Napisano: 09.03.2023 14:39:11 w Czy informują/ informowali?
natkas napisał(a):

Czy informowali z Magnum??? Ktoś coś wie??? emotka

Były ze 2 wpisy o wygranych tysiakach… Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7083465 Napisano: 09.03.2023 12:55:47 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Wygraj voucher na super wózek 2 w 1 Zokky OZZ!

Wyniki dostępne tutaj: https://mamy-mamo...zek-2-w-1-zokky-ozz/

Nagrodę postanowiliśmy przyznać Pani Emilii P. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7083183 Napisano: 08.03.2023 11:11:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ewelina558 napisał(a):

Firma x zrobiła konkurs na Facebooku na najbardziej kreatywną odpowiedź. Wybrała niemal najsłabszą, nie odpowiadającą na wszystkie pytania zawarte w regulaminie. Okazało się, że w ostatnich konkursach ten laureat wygrał już wczesniej dwa razy. Nie zdarza się to przecież często, szczególnie, że w każdym wygrywa tylko jedna osoba. Pod postem konkursowym kobieta wrzuciła screeny potwierdzające dziwność sytuacji. Inny zdziwił również wybór akurat tej odpowiedzi. A firma ,, rozwiązała " problem usuwając te komentarze. Co ewidentnie potwierdza, że nie było to rozegrane fair.

U każdego kreatywność znaczy co innego. Wybrali co im spasowało. Mnie irytują np konkursy: "napisz krótko" a ludzie piszą poematy albo wiersze i to wygrywa, mimo iż krótkie nie jest. Albo "napisz w pięciu słowach z czym kojarzy ci się wiosna" i... w odpowiedzi eseje... Albo "narysuj z czym kojarzy Ci się zima - na zdjęciu uwzględnij nasze produkty, którymi stworzyłeś obrazek" i wygrywa profesjonalna praca narysowana przynajmniej miesiąc wcześniej  (była wrzucona na insta miesiąc wcześniej) i oczywiście na zdjęciu ani kawałka produktów organizatora. Albo wygrywa ktoś i się okazuje że wygranej pracy nie ma w komentarzach... Ot wygrał i od razu usunął. Tak więc nie ma co się denerwować - dziwnych przypadków jest więcej.

Jest jeszcze legendarne "dokończ zdanie", gdzie dziwnym trafem nagrodzona praca to zazwyczaj nie tylko to jedno zdanie, ale też kilka-kilkanaście kolejnych zdań. Kiedyś nawet sfrustrowany zwróciłem uwagę organizatorowi że "dokończ zdanie" jasno wskazuje że wraz z kropką zdanie się kończy i dalszy ciąg nie powinien być uwzględniany w ocenie.  Oczywiście były potem jakieś pokrętne tłumaczenia "każdy ma prawo interpretować polecenie inaczej" więc od tamtej pory olewam logikę, bo mogę albo się frustrować, albo się dostosować.

A pamiętasz dyskusję na temat odpowiedzi, która wygrała samochód w Wawelu? Tekst dalej wisi na ich FB, post chyba jakoś z lipca 2021. Skoro "szanująca się" agencja tak ocenia, to co dopiero jakieś działy marketingu prowadzące FB marki emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

anaesth

#7083093 Napisano: 07.03.2023 18:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

Laureaci w Haribo nie musza niczego wysylac? Czekamy na paczkę i dopiero tam beda dokumenty do podpisu tak? emotka

Tak. Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

anaesth

anaesth

#7083053 Napisano: 07.03.2023 15:42:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

Konkurs Dare, wygrana II stopnia. I jak tu mieć potem motywację do pisania...? 
(Tak, wiem, dopóki zgodne z regulaminem, to subiektywny wybór jury rzeczą świętą. Już pokornie siedzę cicho  )

I stopień/główna też nie jakaś szalenie odkrywcza emotka  Na pewno znalazłaby się lepsza odpowiedź.

Niestety czasem lepiej, jak wyniki są niejawne i się nie wie, z jakimi gniotami się przegrało emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7083007 Napisano: 07.03.2023 13:08:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
southlander napisał(a):

I też zawsze mi mózg wybucha jak próbuję się domyślić jak to możliwe że niektórzy regularnie wygrywają w promocyjnych. Przecież tam potrafią być tak absurdalnie małe limity znaków, że nijak nie mam pojęcia jak mając np. 300 literek da się wyróżnić z tłumu setek innych prac. Już parę razy próbowałem się naprawdę mocno wysilić i wymyślić mimo wszystko coś znakomitego, świeżego, kreatywnego. Ze dwa takie zgłoszenia uznałem nawet za najlepsze w moim konkursowym życiu, byłem tak dumny że po cichu miałem nadzieję że będę się liczył w walce o główną a ostatecznie nie dostałem za nie nawet nagrody pocieszenia najniższego stopnia. emotka

Ja łapałam się za głowę widząc, jak ludzie na forum wygrywają samochody w konkursach "160 znaków z prefiksem". Ale przecież każdy ma taki sam limit znaków i takie same szanse emotka Widocznie ktoś ma talent do ścieśniania całego przekazu, jednocześnie ujmując go w sposób kreatywny, poprawny językowo, pewnie rymowany... Zazdro! emotka Ja nie potrafię pisać zwięźle. Zawsze lubiłam konkursy np. Kiory - tam mogę polecieć z wypowiedzią na 800 znaków i wygrać, bo komuś chciało się to przeczytać i coś go nawet w tym tekście ujęło. Cieszę się, że np. Avanti w konkursie Pepsi ma limit 500 znaków - może uda mi się zmieścić emotka Te wszystkie ograniczenia do 160-200-220-260 znaków bardzo mnie męczą. 320 to takie minimum emotka Choć zdarzyło się wygrać wycieczkę 250 znakami czy 5 tysięcy 148 znakami. I tak marny ze mnie konkursowicz emotka Tęsknię za początkami, kiedy ten konkursowy świat był taki magiczny, nowy. Kiedy porażki bolały, ale chciało się grać dalej, próbować, a później nagrody spływały jedna po drugiej i chciało się żyć. 
A teraz? Bramki zamknięte, czy to w dzień, czy w nocy, w losowaniach szczęścia brak, w promocyjnych-pisanych średnio jest o co grać, a w niepromocyjnych (FB/IG/blogi) niestety często widzę nagięcia regulaminu, które strasznie mnie demotywują (bo po co się rozpisywać, skoro przyjdzie chłop z instrumentem, coś zaśpiewa nie do końca na temat, a i tak dostanie główną?).

No więc tak przy okazji mojego nudnego narzekania, szanowny, magiczny wątku, proszę o jakąś sensowną nagrodę. Coś, co wywoła u mnie szczerą radość, a nie tylko "a, spoko, wygrałam t-shirt i okulary przeciwsłoneczne, ale może będą fajne". emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7082848 Napisano: 06.03.2023 15:32:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po wielu porażkach otwieram marzec nagrodą I stopnia z Haribo (t-shirt i okulary). @ 15:19 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7082816 Napisano: 06.03.2023 14:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
annnoniii napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

annnoniii napisał(a):

maoam  ponoć pojedynczo wysyła:) także pewnie dalej lecą @

Tak, ale słodycze już.

Nie do końca bo 3 min temu znajoma dostała 200 zł emotka

Może idą dniami? Ma ktoś nagrodę za zgłoszenie z ostatniego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7082690 Napisano: 05.03.2023 19:41:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Urbanucci napisał(a):

Cześć, dziwi mnie, że nie było żadnej wygranej głośniczka lub telefonu w Wawel z Fortisu na tym forum.... co o tym myślicie ? a i słodyczy było mega mało... czy to czasem nie był FEJK przez duże F ???

Jest o tym cała dyskusja w wątku „Czy informowali”. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7082416 Napisano: 03.03.2023 10:47:37 w Czy informują/ informowali?
I tak szacun do osoby obsługującej FB Wawel, że wykazała się chęcią skontaktowania z Fortuną, bo niejedna osoba napisałaby, że na pewno już ponformowani i o co wam wszystkim chodzi... Albo że to nie ich sprawa, bo co innego konkurs, a co innego FB. Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i jednak przydzielą wszystkie nagrody. Z drugiej strony, Fortis też (prawdopodobnie) zrobił wałek, a jakoś nie został zbojkotowany przez konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7082414 Napisano: 03.03.2023 10:37:01 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
sesyjnie1 napisał(a):

Ja bym się nie zdecydowała, bo jak gram niego dłużej to mam lekka fazę wypalenia, presji, cisną terminy, weny brak itp. Oj szybko bym zwariowała. 

U mnie jest podobnie. Wtedy konkursy przestają być przyjemnością, a stają się powodem frustracji. Od kilku miesięcy mam nadmiar wolnego czasu (zwolnienie lekarskie) i jestem teraz na etapie totalnego wypalenia. Góra paragonów się piętrzy, a ja gram mniej, niż jak musiałam iść do wymagającej pracy, przywieźć córkę ze żłobka, ugotować, pobawić się, posprzątać, zrobić zakupy. Wtedy jakoś łatwiej było się spiąć i coś posłać wieczorem. I tu nasuwa się prawo Parkinsona ("praca (tu: pisanie zgłoszeń) rozszerza się tak, aby wypełnić czas dostępny na jej ukończenie"). Oczywiście jeśli ktoś nie lubi swojej pracy, to można spróbować, ale na dłuższą metę myślę, że to nie jest dobra opcja. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7082270 Napisano: 02.03.2023 08:53:47 w Avanti
Nie wiem, gdzie to wrzucić. Może ktoś skorzysta z promocji. Paragon jednocześnie na dwa konkursy emotka  Kupon -15zł przy MWZ 40zł. Trzeba mieć w aplikacji włączoną zgodę na komunikację marketingową. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

anaesth

#7082103 Napisano: 01.03.2023 10:30:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Styczeń: emotka
Luty: emotka
Marzec: czekam na emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7082052 Napisano: 28.02.2023 20:56:38 w Czy informują/ informowali?
ewikewikk napisał(a):

Hydrozagadka napisał(a):

ashanti napisał(a):

rufus napisał(a):

Poszly glosniki i flipy z wawelu?

Raczej nie... trochę to dziwne, że wczoraj poszły tylko maile o słodyczach  emotka  dzisiaj cisza, jakby już zamknęli temat emotka

Widocznie nasze laurki były zbyt słabe dla organizatora i nie da nam tych telefonów emotka emotka emotka

Nie, nasze zgłoszenia były tak fantastyczne, że jeszcze się nie pozbierali z wrażenia emotka

Tyle ludzi czeka na marzec po słabym lutym - agencja to robi specjalnie, żeby parę osób z forum mogło rozpocząć nowy miesiąc z przytupem emotka emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7081784 Napisano: 27.02.2023 15:33:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

giti napisał(a):

Hmm tak mnie nurtuje.. bo dosyc duzo wpisow jest z wygranych natychmiastowych i dziennych z kubusia.. a ja juz ponad 30 zgloszen i nic. A ze to produkt taki mocno dostepny to nie wiem czy kazdy wygrywajacy wysyla dziesiatki zgloszen czy po prostu ja w tej loterii tak pudluje? emotka

spokojnie ja tez sporo wysłałam i nic

U mnie to samo. Bez względu na porę dnia i nocy, bramki zawsze zamknięte. Wylosować też mnie nie chcą. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7081636 Napisano: 26.02.2023 17:04:33 w NA CO CZEKAMY?

anaesth

#7081375 Napisano: 24.02.2023 11:02:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie wiem co jest gorsze: porażki czy brak siły i motywacji do pisania zgłoszeń… Wyświetl w wątku >>