Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7133760 Napisano: 25.10.2023 11:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awangarda napisał(a):

happybee napisał(a):

jak wam się udaje wygrywać w Muller te krowy i lodówki? gram co dziennie i wiecznie nie ma nagród, jest na to jakiś tajemny sposób? napisałam do organizatora w tej sprawie, że dziwne by o 10:00 nie było już nic, ale widzę że jednak się udaje innym... to jest dziwne emotka

mi za to strona się zacina przy dodaniu zgłoszenia, też napisałam do organizatora

Mi się zacięła w poniedziałek, a dzisiaj najpierw captcha, a po mieleniu strony wywaliło błąd, że niby nie zaznaczyłam akceptacji regulaminu. Co za badziewie… Mam AŻ 2 kody i widzę, że nie uda mi się ich zużyć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7133744 Napisano: 25.10.2023 10:31:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

Czekam na telefon 🙂

Ja też! Choć widzę, że na więcej niż 500zł z Kauflandu już nie ma co liczyć. Ale dobre i to by było emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

anaesth

#7133645 Napisano: 24.10.2023 21:44:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Ile w Kauflandzie gratisobraniu można znaków napisać? Się rozpisałam emotka , a tu zonk...teraz muszę poskracać, a w regulaminie nie widziałam ograniczenia żadnego....emotka - z wyliczeń mi wychodzi około 500 znaków

Jak wchodzisz do bazy, to w komentarzu do tego konkursu jest o tym wzmianka emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

anaesth

#7133596 Napisano: 24.10.2023 17:57:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate86 napisał(a):

Czy na konkurs Kiora książeczki Lego w Empiku, jeśli zrobiłam zdjęcie synka to zgłaszać jako ja, czy jako on ze zgoda rodziców? Wg mnie ja jako autor zdjęcia ale trochę mnie niepokoi zapis o nienaruszaniu praw osób trzecich i nie wiem za bardzo jak to ugryźć…a w agencji nikt nie odbiera telefonu:(

Też się nad tym zastanawiałam i ostatecznie wysłałam na siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

anaesth

#7133241 Napisano: 23.10.2023 14:34:37 w Czy informują/ informowali?
majonez1992 napisał(a):

byekitty napisał(a):

gregory napisał(a):

będzie dziś Avanti z pepsi? jak myślicie?

bardzo mocno czekamy i mamy wielką nadzieję, jednak zależy jak Avanti wiatr w biurze zawieje emotka

Mogliby już dać XD

Pewnie dostali tyle zgłoszeń, że nie mogą przebrnąć. Ale dobrze, niech czytają i wybiorą najlepszych, a nie że im się nie chce i wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

anaesth

#7133165 Napisano: 23.10.2023 13:00:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No dalej, Amooco! Zrób konkurs, w którym będzie 100.000 nagród. I tak nie wygram! emotka Żegnam "czule" tę agencję emotka Wyświetl w wątku >>
2 kimberly, ZetZ 0

anaesth

#7133117 Napisano: 23.10.2023 10:44:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

zof83 napisał(a):

mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Właśnie dotarł bon 100 zł do Netto z konkursu streetcom i jest bez pieczątki  emotka  a jak u Was ?
myślę ze może być problem z realizacją takiego bonu...

nie raz miałem bony bez pieczątek, robiłem w kilku sklepach zakupy na takowe, i nigdzie nie było problemu (poza zdziwieniem że w ogóle są jakieś bony i jak to nabijać, tak btw, trzeba zeskanować tak samo jak produkt kod kreskowy bonu i odejmuje wartość zakupów)

Dużo zależy od tego, kto te bony tez przyjmuje, bo jak się trafi nadgorliwy kasjer to nie przyjmie, a zakupy skasowane i trzeba zapłacić wtedy z własnej kieszeni... 

Nie trzeba, zostawiasz zakupy na kasie i wychodzisz ze sklepu.

Co by nie tracić czasu i nerwów, to zawsze jak wchodzę do sklepu, pytam kasjerki czy będę mogła zapłacić bonami i pokazuję jakimi. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7132909 Napisano: 22.10.2023 10:16:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

Zarywać nocy dla bramek jak widać też nie warto...

Bonduelle ma bramki od 8:00 do 20:00. Wszystko jest w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Credo89 0

anaesth

#7132796 Napisano: 21.10.2023 13:40:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

coś bardzo złego dzieje się z tą agencją od jakiegoś czasu. Forum jest otwarte dla niezalogowanych, więc wystarczy podesłać kilka linków producentom. Wiadomo, jesteśmy grupą, która najlepiej jakby nic nie wygrywała, ale jednocześnie jako jedyni widzimy wiele nieprawidłowości, które do producenta nie trafią z żadnej innej strony.
Bardzo Ci współczuję vifordist :(

My widzimy problem, a „zwykły człowiek” jak nie wygra, to tylko go to utwierdzi w powszechnym przekonaniu, że konkursy to ściema, machnie ręką i nie będzie wnikać, czy akurat ta agencja jest uczciwa. Dlatego to właśnie my musimy reagować emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7132705 Napisano: 20.10.2023 20:52:49 w NA CO CZEKAMY?
do 23.10 Konkurs Wedel Snack Żabka - mail
do 26.10 (10.10 + 7dr + 5dr) Konkurs Mol/Lotos etap 1 - mail

do 27.10 (do 20.10+7d.r.)  Konkurs "Elseve w Hebe"
d0 01.11 (17.10 + 10dr + 5dr) Konkurs Mol/Lotos etap 2 - mail
do 06.11 (23.10 - wybór) Konkurs "Pielęgnuj swoją siłę" - mail
do 06.11 (31.10 + 3dr) Loteria 7days - główna i rezerwa
07.11 Loteria Haribo - główna (mail)
do 08.11 (15.10 + 14 dni + 7dr) Konkurs "Wyjaw szkolne grzeszki" (Grześki)
27.11 (31.08 + 60dr) Konkurs "Wakacje z Orange 10" - telefon/mail Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

anaesth

#7132636 Napisano: 20.10.2023 15:43:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
Luiza12 napisał(a):

Dołączam się do gratulacji, ale zapytam nieśmiało co to za nagroda, bo w MDW nie widzę wpisu lub już ślepa jestem emotka

Skoda z konkursu MOYA. 

Gratulacje!! 🥂 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7132611 Napisano: 20.10.2023 14:18:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oczko08 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Oczko08 napisał(a):

Uhh... dostałam info, że jestem laureatem rezerwowym
Ale szukając paragonu, odkryłam, że zamieniłam miejscami dwie cyfry.
Jest szansa, że uwzględnią, czy mogę się pożegnać z nagrodą?

Nie chcę Cię straszyć, ale obawiam się że to inny umer paragonu po prostu. Ale życzę Ci żebym się jednak myliła i dali nagrodę! emotka

To nie jest jakaś wielka nagroda 😉 
I chyba pierwszy raz zdarzyło się przekręcić nr paragonu, zamieniłam miejscami 8 i 9. 
Spróbuję chociaż 😉

Czyżby poszła rezerwa z Nestle Crayola? Wyświetl w wątku >>
1 Oczko08 0

anaesth

#7132539 Napisano: 20.10.2023 12:16:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lodówka Polarbox z T-mobile. 
Dzwonili 05.10 i nie chcieli peselu, więc domyślałam się, że to będzie lodówka emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7132522 Napisano: 20.10.2023 11:54:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

W delikatesach c monster munch sa dobrze opisane?

„Chipsy monster munc” Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

anaesth

#7132463 Napisano: 20.10.2023 10:09:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
200zł do Rossmanna z Gerber.  emotka
Bardziej zależało mi na krzesełku… a potem zobaczyłam, że trzeba do niego dokupić akcesoria za 500zł i już nie jestem zła, że go nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7132424 Napisano: 19.10.2023 22:16:01 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

anaesth napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

anaesth napisał(a):

Szukam podpowiedzi, co warto kupić na loterię Vileda. Chciałabym mieć chociaż 1 los na główną emotka  ale jestem typem „gąbka do mycia naczyń po zużyciu awansuje na gąbkę do mycia zlewu”, do okien mam Karchera, do podłóg odkurzacz pionowy z końcówką do mycia, deski do prasowania nie używam emotka Totalnie nie wiem co kupić. Zapas gąbek i rękawiczek za 20zł?

Vileda ma dość drogie produkty. Zestaw dwóch gąbeczek + paczka ściereczek z mikrofibry (jakieś 3 sztuki) i już są dwie dyszki

Tak, widziałam te ściereczki, tylko nie wiem do czego je używać. Sprzatanie blatu w kuchni/stołu w jadalni? Taka ze mnie ch… pani domu emotka

Na ściereczkach się nie znam, ale jeżeli tak sobie rodzisz w jadalni, to z pewnością w innych pomieszczeniach wymiatasz emotka
szukam: potwierdzenia bądź zaprzeczenia czy tylko mi się wydaje, że ten wątek staje się wątkiem do pogaduch, a nie krótkiej odp na pytanie szukam i koniec dialogów emotka

Eeeej Mavericku Przecież anaesth szuka, gdzie może użyć tych ściereczek.

Następnym razem poszukam podpowiedzi w wątku WC emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

anaesth

#7132414 Napisano: 19.10.2023 21:27:57 w co chcielibyście wygrać?
adamo86 napisał(a):

jakąś fajną główną 

Już wiem kto wygra laptopa z Doritos emotka

A w temacie: ja to bym chciała coś z konkursu Gerber w Rossmannie. Krzesełko byłoby idealne, bo za miesiąc zaczynam rozszerzać dietę u młodszej, a krzesełko po starszej jest do bani. Główna też spoko. I karta do Rossmanna też się przyda. Przytulę też 10.000 do Kauflandu i 10.000 od Amooco z Wedla w Żabce. Październik jest magiczny (jak na razie to mój najlepszy miesiąc w tym roku), więc czekam na dobre wieści emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7132258 Napisano: 19.10.2023 12:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak długo czekaliście na weryfikację z Bonduelle i Kamis? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7132223 Napisano: 19.10.2023 11:07:27 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

anaesth napisał(a):

Szukam podpowiedzi, co warto kupić na loterię Vileda. Chciałabym mieć chociaż 1 los na główną emotka  ale jestem typem „gąbka do mycia naczyń po zużyciu awansuje na gąbkę do mycia zlewu”, do okien mam Karchera, do podłóg odkurzacz pionowy z końcówką do mycia, deski do prasowania nie używam emotka Totalnie nie wiem co kupić. Zapas gąbek i rękawiczek za 20zł?

Vileda ma dość drogie produkty. Zestaw dwóch gąbeczek + paczka ściereczek z mikrofibry (jakieś 3 sztuki) i już są dwie dyszki

Tak, widziałam te ściereczki, tylko nie wiem do czego je używać. Sprzatanie blatu w kuchni/stołu w jadalni? Taka ze mnie ch… pani domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0