Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6607255 Napisano: 06.06.2019 13:42:06 w Czy informują/ informowali?
silvia8 napisał(a):

kate86 napisał(a):

A co z Fantasią w ITM i torebkami?:)

Może coś podpowie case  emotka

Zgodnie z regulaminem, mają czas do dziś... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6607024 Napisano: 05.06.2019 22:12:52 w Lay's
A czy udało wam się wygrać dwa razy z tego samego profilu na facebooku? Szukałam w regulaminie informacji na ten temat, czy można było wygrać więcej niż 1 nagrodę, ale ślepam chyba, bo nie znalazłam. W I turze napisałam rymowankę, która chyba rzeczywiście była słaba, a teraz się bardziej wysiliłam i miałam nadzieję chociaż na czipsy. Boziu, jak mi się chce czipsów... ale się w suknię ślubną nie zmieszczę, a Avanti pilnowało, żebym nie przytyła emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

anaesth

#6606659 Napisano: 05.06.2019 10:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z was został dopisany do listy laureatów loterii Visa? Nagrody już wysyłają, a mnie na liście dalej nie ma.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6606569 Napisano: 04.06.2019 22:51:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chyba jakaś rezerwa, bo przed chwilą dostałam maila o wygranych biletach do Cinema City InPost, a zgłoszenie z 31 maja. Zdjęcie typowo "na odwal się", no ale biletami nie pogardzę emotka  

Także tak, nie ma to jak wrócić z kina i dowiedzieć się o wygranych biletach na kolejny spektakl emotka

edit: hmm, chyba to jednak jest pojedynczy bilet emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6606566 Napisano: 04.06.2019 22:48:52 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Na zgagę - Gaviscon w mleczku. Ratował mnie przez wszystkie trzy ciąże, gdy przy każdej miałam wrażenie, że żołądek się na stałe ulokował w gardle emotka

Wspominając własne doświadczenie z Gavisconem, od siebie mogę polecić go w formie tabletek do rozgryzania  emotka  Zawiesina smakuje jak rozwodniona guma do żucia emotka
Jest taka teoria, żeby przy tego typu objawach po prostu zjeść cokolwiek przed wstaniem z łóżka (pionizacją). Może to być herbatnik, krakers. Generalnie dopóki objawy nie zostaną sklasyfikowane jako niepowściągliwe wymioty ciężarnych, wiążące się z ubytkiem masy ciała chyba powyżej 5%, to wchodzą w grę jedynie domowe sposoby. Mam nadzieję, że dobrze kojarzę co tam w podręczniku pisali... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6606480 Napisano: 04.06.2019 17:30:57 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Mnie tak za każdym razem w Kauflandzie obserwują przy kasie samoobsługowej: personel sklepu oraz ochrona. I tylko patrzą, ile jeszcze paragonów.  emotka

Nie lubię kupować w Kauflandzie produktów konkursowych (oprócz budżetu), bo 1) nie ma u mnie kasy samoobsługowej; 2) strasznie szybko znika farba z paragonów emotka  mam nadzieję, że nie wygram Suzuki z Kamisa na najstarszy paragon, bo mi nagroda przepadnie - paragon jest prawie bez tekstu emotka  To tak w temacie "co mnie wkurza" emotka
A poza tym wkurza mnie dziś moja prokrastynacja - kupuję produkty konkursowe zaraz na początku akcji, a potem odkładam wysłanie zgłoszenia aż do samego końca. Wczoraj o 23 jeszcze się głowiłam nad Milką C4, a na jutro muszę sklecić kolejne 2 kreatywne, bo się kończą. Później mi przykro, że nic nie wygrałam, a może wystarczyłoby przysiąść pierwszego dnia po zakupach, stworzyć dobrą odpowiedź na pytanie konkursowe i mieć spokój emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6606472 Napisano: 04.06.2019 17:12:33 w Wkurza mnie...
anka3 napisał(a):

Będą patrzeć jak na dziwaka kolekcjonera paragonów z czekoladą emotka Po prostu zrobię kolejne niepotrzebne zakupy 

U mnie w C4 przy kasach samoobsługowych często pomaga kobieta, która zawsze patrzy na mnie jak na złodziejkę. Na siłę chce odkładać mój koszyk na stertę, a kiedy widzi, że mam w nim jeszcze produkty do nabicia na osobny paragon, to głośno i z wyrzutem pyta "A TEGO PANI NIE KASUJE?". W końcu jej powiem, niech sobie mnie raz na zawsze zapamięta, że po to idę do samoobsługowej, żeby sobie skasować każdą rzecz na osobny paragon, a mam do tego prawo. Albo niech woła ochroniarza i mnie przeszuka - nic nie znajdzie. Po co mi kraść, skoro nie będę miała wtedy paragonu? emotka  Także chyba czas przestać się przejmować tym, co ludzie powiedzą. Dopóki swoim zachowaniem nie robimy krzywdy innym (no dobra, trochę blokuję kasę samoobsługową), to nie mamy sobie nic do zarzucenia. Jak byłam mała, to zbierałam opakowania po czipsach, a moja siostra zbierała papierki po gumach do żucia. Może ktoś kolekcjonuje paragony? Hobby jak każde inne emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6606454 Napisano: 04.06.2019 16:25:27 w Czy informują/ informowali?
andziulka21 napisał(a):

Z Fantasia intermarche było jakieś info? emotka  

Do 03.06. mieli wyłonić laureatów, a maks. 3 dni robocze po wyłonieniu - informować. Teoretycznie czas mają do 06.06. Chyba jeszcze nikt się nie chwalił wygraną emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6605720 Napisano: 02.06.2019 21:21:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A gdyby tak znalezione kapselki w końcu dały jakąś ładną nagrodę...? Albo Skyr...? No chyba, że szykują dla mnie Mauritius z tuńczyka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6605431 Napisano: 01.06.2019 14:48:54 w Wkurza mnie...
Może nie tyle wkurza, co irytuje mnie to, że Skyr ma chyba dla mnie zarezerwowaną jedną kombinację zdrapek - nie dość, że w bramce pusto, to jeszcze ciągle okrywam identyczną kombinację. emotka
Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6605211 Napisano: 31.05.2019 16:01:24 w NA CO CZEKAMY?
Chyba jeszcze nie było wyników:
Fantasia ITM (torebki) - wyłonienie laureatów do 03.06., powiadamianie do 06.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6605206 Napisano: 31.05.2019 15:54:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W ogólnym rozrachunku maj był w tym roku moim najlepszym miesiącem, ale to nie oznacza, że czerwiec musi być gorszy  emotka  
Wąteczku, pomóż proszę - przydałoby mi się trochę gotówki na zbliżający się ślub, albo może jakaś ładna wycieczka w ramach podróży poślubnej emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

anaesth

#6605091 Napisano: 31.05.2019 11:54:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkursy/show/254620

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie  emotka

Wydaj 10 zł na nabiał z cukrem w plastikowym śmieciu.
Poczuj się copywriterem w czasie darmowych praktyk.
Oddaj swoje hasło za friko.
Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
emotka

Wyczuwam masowy bojkot tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6605057 Napisano: 31.05.2019 10:46:52 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Oanaesth napisał(a):

psotka napisał(a):

Konkursowicze zacznijmy doceniac swoje pieniadze (produkty konkursowe nie sa za darmo) I czas. 

Dodałabym tu jeszcze zdrowie. Wiem, już była o tym dyskusja, że mało który produkt konkursowy jest zdrowy, ale moim skromnym zdaniem nie warto dzieciom dawać lubisiów, żeby wygrać grę planszową. Czym skorupka za młodu nasiąknie... A miażdżyca nie boli, do czasu.

Fakt faktem Oreo, prince polo, lubisie, danonki, goralki, milka to Sam cukier, zapewne z domieszka oleju palmowego.

Dokładnie tak, jak piszesz. Jednak nie tylko słodycze ociekają cukrem - dodaje się go także np. do keczupu - przykładowo Kamis zawiera syrop glukozowo-fruktozowy (większe zło od czystego cukru), a Pudliszek dla dzieci (!!) ma zarówno sporo cukru dodanego, jak i soli. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6605026 Napisano: 31.05.2019 10:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.e-konkursy.info/konkursy/show/254620

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6605003 Napisano: 31.05.2019 09:36:00 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Konkursowicze zacznijmy doceniac swoje pieniadze (produkty konkursowe nie sa za darmo) I czas. 

Dodałabym tu jeszcze zdrowie. Wiem, już była o tym dyskusja, że mało który produkt konkursowy jest zdrowy, ale moim skromnym zdaniem nie warto dzieciom dawać lubisiów, żeby wygrać grę planszową. Czym skorupka za młodu nasiąknie... A miażdżyca nie boli, do czasu. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6604999 Napisano: 31.05.2019 09:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

wygrałam jeden jedyny worek i nie ma mnie na liscie

A ja piłkę i butelkę - nie ma mnie wcale na liście.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6604887 Napisano: 30.05.2019 21:23:47 w Giełda Kodów ; )
Mam wolny kod z opakowania Oreo, ale bez paragonu. Chętnie wymieniłabym go na paragon Skyr, kod Danio Biedronka, kod EB lub kod Żywiec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6604752 Napisano: 30.05.2019 13:34:40 w Wkurza mnie...
Pioge7, właśnie sobie uświadomiłam, jak bardzo konkursy zmieniają człowieka - normalnie to powinniśmy się cieszyć, że udało się coś kupić taniej, a tak to się wkurzamy emotka  Sklepy to chyba robią specjalnie (może niekoniecznie w Twojej sytuacji), że np. parę dni przed końcem konkursu Kaufland ma w gazetce zapas mydła Luksja po 2,99zł/400ml, więc siłą rzeczy i tak trzeba kupić 4 opakowania, żeby przekroczyć 10zł na paragon konkursowy... I co tu zrobić? Pewnie kupię 4, bo to się nie zmarnuje, ale chłop mi będzie marudzić, że szafkę zagracają. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6604478 Napisano: 29.05.2019 16:36:43 w Wkurza mnie...
Teraz to każdy powołuje się na RODO, a mało kto wie, na czym to w ogóle polega. Szczególnie pacjenci emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0