Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6610145 Napisano: 14.06.2019 21:45:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Skyrze i Żywcu, otwierajcie swe bramy, bo mam kody od teścia i nie zawaham się ich użyć! emotka

edit: nihil novi sub solem, same pudła emotka Czekam na rozwiązanie konkursów kreatywnych, w nich ostatnia nadzieja. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6609700 Napisano: 13.06.2019 18:20:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wczoraj i dziś przed wysłaniem zgłoszeń zapomniałam się tu wpisać, dlatego w bramkach pustki, więc wpisuję się teraz i idę po Skyra. No chyba, że lunie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6609345 Napisano: 12.06.2019 21:24:34 w NA CO CZEKAMY?
Kaufland:
do 21.06. - Urodziny Payback/Punkty zbieraj, nagrody odbieraj
do 21.06. - Punkty wydawaj, będzie zabawa
do 24.06. + 10 dni - Wspólnie dbamy o atrakcyjność naszych mężczyzn

17.07. - losowanie nagród głównych Złotej Loterii Eurojackpot
do 14.06. + 10 dni roboczych - Graj o rower w Carrefour
do 26.06. - Velvet Najlepiej w duecie Carrefour Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6608905 Napisano: 11.06.2019 20:54:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy!
Wygrałeś słuchawki JBL TUNE 500BT! 

Nareszcie Żywiec!!! emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6608795 Napisano: 11.06.2019 16:33:31 w co chcielibyście wygrać?
anaesth napisał(a):

Na ten moment marzy mi się nowy laptop, odkurzacz Roomba, wycieczka i gotówka. 

Połowa roku się zbliża, a żadne z marzeń się nie spełniło. Roomby już nie potrzebuję, kupiliśmy robota Xiaomi. Zamiast tego mógłby być rower, ale po ostatnich niepowodzeniach to ja już wątpię w jakąkolwiek wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6608791 Napisano: 11.06.2019 16:23:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Im bardziej się staram, tym gorzej. Fantasię jakoś przeboleję. Redd's mnie zawiódł, choć przy 2 zgłoszeniach pewnie nie można liczyć na wiele. Żywiec nic, Skyr nic. Poddaję się. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6608383 Napisano: 10.06.2019 15:13:53 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

NAV Fantasia puściła już kogoś z torbami? czy wymownie milczy?

Chyba puściła dosłownie emotka może zapomnieli? 

Może im się coś pomyliło, bo na wyłonienie zwycięzców mięli 14 dni kalendarzowych, a na poinformowanie - 3 dni roboczeemotka

edit: Idąc tym tropem, gdyby pomylili 14 dni kalendarzowych z 14 dniami roboczymi, to informować mogliby do 12.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6607983 Napisano: 08.06.2019 22:20:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Do bani z tymi Żywcami i Skyrem. Wysyłam je tylko dlatego, że chłopu odpowiadają Żywce bezalkoholowe, a mi smakują te jogurty i mają białeczko. Mam już po kokardę informacji o braku wygranej i ten sam schemat spudłowanej zdrapki emotka  Ostatnia nadzieja w konkursach kreatywnych... Wyświetl w wątku >>
1 soniaaa3 0

anaesth

#6607924 Napisano: 08.06.2019 14:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mimoza39 napisał(a):

Czy przychodzą Wam zwrotki z Konkursu Wiosennego? Mnie przychodzi sms ,, Bardzo nam przykro ale tresc wiadomosci sms jest nieprawidłowa. Co robię źle?

Myślałam, że tylko ja mam ten problem. 2 razy wysłałam SMS, bo myślałam, że może obecność kropki między numerem nagrody a odpowiedzią jest problemem, ale też przyszła zwrotka, że treść jest nieprawidłowa. Mimo wszystko chciałabym wziąć udział w tym konkursie, bo nakręciłam się na konkretną nagrodę...  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6607793 Napisano: 07.06.2019 21:15:12 w Czy informują/ informowali?
Bimbusia napisał(a):

Mnie też ta Fantasia zastanawia....czy nieinformowali jeszcze czy po prostu nie wygrałam...hmmm...

Wątpię, aby przy 100 nagrodach, nikt z forum nie wygrał emotka  Może mieli tak bardzo dużo zgłoszeń, że przekopanie się przez nie ich przerosło? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6607400 Napisano: 06.06.2019 18:11:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

nie mogę na telefonie odczytać regulaminu konkursu zywiec w c4 - czy carrefour express też bierze udział czy tylko hipermarkety carrefour?

Są na liście sklepów Expressy. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6607398 Napisano: 06.06.2019 18:03:38 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

silvia8 napisał(a):

kate86 napisał(a):

A co z Fantasią w ITM i torebkami?:)

Może coś podpowie case  emotka

Zgodnie z regulaminem, mają czas do dziś...

czekam na te torebkowe sms'y jak szalona emotka

Dalej nie informują? Ja wysłałam tylko 1 zgłoszenie (i 1 wysłała też moja mama), więc nie liczę na wiele... Zwłaszcza, że dziś mam wyjątkowego pecha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6607255 Napisano: 06.06.2019 13:42:06 w Czy informują/ informowali?
silvia8 napisał(a):

kate86 napisał(a):

A co z Fantasią w ITM i torebkami?:)

Może coś podpowie case  emotka

Zgodnie z regulaminem, mają czas do dziś... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6607024 Napisano: 05.06.2019 22:12:52 w Lay's
A czy udało wam się wygrać dwa razy z tego samego profilu na facebooku? Szukałam w regulaminie informacji na ten temat, czy można było wygrać więcej niż 1 nagrodę, ale ślepam chyba, bo nie znalazłam. W I turze napisałam rymowankę, która chyba rzeczywiście była słaba, a teraz się bardziej wysiliłam i miałam nadzieję chociaż na czipsy. Boziu, jak mi się chce czipsów... ale się w suknię ślubną nie zmieszczę, a Avanti pilnowało, żebym nie przytyła emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

anaesth

#6606659 Napisano: 05.06.2019 10:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z was został dopisany do listy laureatów loterii Visa? Nagrody już wysyłają, a mnie na liście dalej nie ma.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6606569 Napisano: 04.06.2019 22:51:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chyba jakaś rezerwa, bo przed chwilą dostałam maila o wygranych biletach do Cinema City InPost, a zgłoszenie z 31 maja. Zdjęcie typowo "na odwal się", no ale biletami nie pogardzę emotka  

Także tak, nie ma to jak wrócić z kina i dowiedzieć się o wygranych biletach na kolejny spektakl emotka

edit: hmm, chyba to jednak jest pojedynczy bilet emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6606566 Napisano: 04.06.2019 22:48:52 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Na zgagę - Gaviscon w mleczku. Ratował mnie przez wszystkie trzy ciąże, gdy przy każdej miałam wrażenie, że żołądek się na stałe ulokował w gardle emotka

Wspominając własne doświadczenie z Gavisconem, od siebie mogę polecić go w formie tabletek do rozgryzania  emotka  Zawiesina smakuje jak rozwodniona guma do żucia emotka
Jest taka teoria, żeby przy tego typu objawach po prostu zjeść cokolwiek przed wstaniem z łóżka (pionizacją). Może to być herbatnik, krakers. Generalnie dopóki objawy nie zostaną sklasyfikowane jako niepowściągliwe wymioty ciężarnych, wiążące się z ubytkiem masy ciała chyba powyżej 5%, to wchodzą w grę jedynie domowe sposoby. Mam nadzieję, że dobrze kojarzę co tam w podręczniku pisali... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6606480 Napisano: 04.06.2019 17:30:57 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Mnie tak za każdym razem w Kauflandzie obserwują przy kasie samoobsługowej: personel sklepu oraz ochrona. I tylko patrzą, ile jeszcze paragonów.  emotka

Nie lubię kupować w Kauflandzie produktów konkursowych (oprócz budżetu), bo 1) nie ma u mnie kasy samoobsługowej; 2) strasznie szybko znika farba z paragonów emotka  mam nadzieję, że nie wygram Suzuki z Kamisa na najstarszy paragon, bo mi nagroda przepadnie - paragon jest prawie bez tekstu emotka  To tak w temacie "co mnie wkurza" emotka
A poza tym wkurza mnie dziś moja prokrastynacja - kupuję produkty konkursowe zaraz na początku akcji, a potem odkładam wysłanie zgłoszenia aż do samego końca. Wczoraj o 23 jeszcze się głowiłam nad Milką C4, a na jutro muszę sklecić kolejne 2 kreatywne, bo się kończą. Później mi przykro, że nic nie wygrałam, a może wystarczyłoby przysiąść pierwszego dnia po zakupach, stworzyć dobrą odpowiedź na pytanie konkursowe i mieć spokój emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6606472 Napisano: 04.06.2019 17:12:33 w Wkurza mnie...
anka3 napisał(a):

Będą patrzeć jak na dziwaka kolekcjonera paragonów z czekoladą emotka Po prostu zrobię kolejne niepotrzebne zakupy 

U mnie w C4 przy kasach samoobsługowych często pomaga kobieta, która zawsze patrzy na mnie jak na złodziejkę. Na siłę chce odkładać mój koszyk na stertę, a kiedy widzi, że mam w nim jeszcze produkty do nabicia na osobny paragon, to głośno i z wyrzutem pyta "A TEGO PANI NIE KASUJE?". W końcu jej powiem, niech sobie mnie raz na zawsze zapamięta, że po to idę do samoobsługowej, żeby sobie skasować każdą rzecz na osobny paragon, a mam do tego prawo. Albo niech woła ochroniarza i mnie przeszuka - nic nie znajdzie. Po co mi kraść, skoro nie będę miała wtedy paragonu? emotka  Także chyba czas przestać się przejmować tym, co ludzie powiedzą. Dopóki swoim zachowaniem nie robimy krzywdy innym (no dobra, trochę blokuję kasę samoobsługową), to nie mamy sobie nic do zarzucenia. Jak byłam mała, to zbierałam opakowania po czipsach, a moja siostra zbierała papierki po gumach do żucia. Może ktoś kolekcjonuje paragony? Hobby jak każde inne emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6606454 Napisano: 04.06.2019 16:25:27 w Czy informują/ informowali?
andziulka21 napisał(a):

Z Fantasia intermarche było jakieś info? emotka  

Do 03.06. mieli wyłonić laureatów, a maks. 3 dni robocze po wyłonieniu - informować. Teoretycznie czas mają do 06.06. Chyba jeszcze nikt się nie chwalił wygraną emotka Wyświetl w wątku >>