Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7249875 Napisano: 27.03.2025 22:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

anaesth napisał(a):

A działa Wam normalnie formularz Carlo Rossi? Wyskakuje mi błąd, bo niby podaję nieprawidłowy lub wykorzystany kod. Skopiowany z aplikacji, więc nie wiem, co tu nie gra emotka

Działa, ale nie kopiowałem kodu z apki, więc może to dlatego

A po wysłaniu zgłoszenia formularz się czyści?
Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7249867 Napisano: 27.03.2025 22:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A działa Wam normalnie formularz Carlo Rossi? Wyskakuje mi błąd, bo niby podaję nieprawidłowy lub wykorzystany kod. Skopiowany z aplikacji, więc nie wiem, co tu nie gra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7249840 Napisano: 27.03.2025 21:24:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone.

Kurczę, u mnie iPhone i wszelkie inne Apple to jest konkursowy punkt honoru emotka Walczyłam najpierw o SE, nie udało się, kupiłam. Później walczyłam o 14/15, nie udało się, kupiłam. Może trzeci już będzie wygrany... Ech, marzenie ściętej głowy emotka Gratuluję zdobyczy i pozytywnie zazdroszczę marząc, że mi też w końcu się uda emotka  

zezowaty_kot napisał(a):

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec?

Hmm, to chyba musiałaby jechać ze zgłoszeniami od końca, bo tu w naszej społeczności prokrastynatorów nie brak emotka Mnie bardziej dziwi to, że informowanie jest aż tak rozwleczone w czasie. 51 połączeń można wykonać w 3 dni, a nie 2 tygodnie emotka A później jeszcze czekanie na listę, czekanie na maila... Dobrze, że na wysyłkę nagrody nie trzeba długo czekać emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7249713 Napisano: 27.03.2025 13:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Mogliby już poinformować z Wedla w Carrefourze, napisałam straszne głupoty, ale niech już będą wyniki.

Nie wygrywam u Amooco, to agencja u której mam najniższą skuteczność, ale ciagle daję sobie jeszcze jedną szansę i… w Wedlu ITM wygrałam Prezent Marzeń tak idiotyczną odpowiedzią, że aż mi wstyd. Wygląda na to, że do tej pory pisałam za dobrze emotka  Nie trać nadziei, może lubią głupoty emotka Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

anaesth

anaesth

#7248861 Napisano: 24.03.2025 12:34:45 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

T-Mobile?
Widziałam jakiś czas temu wpis, ale tylko jeden. Myślicie, że już "po zawodach"?

Więcej osób wygrało, tylko większość się nie chwali emotka  Atlantydek pisał, że kilku „obdzwonionych” kontaktowało się z nim na priv. Łącznie mamy na forum chyba ponad 10 osób. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7248826 Napisano: 24.03.2025 11:08:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Został mi ostatni paragon Kinder, ale już się wpisuję, bo nie wierzę w cud emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7248754 Napisano: 23.03.2025 21:16:22 w Smolar
apacz_ napisał(a):

katarzynap napisał(a):

Pepa napisał(a):

Na konkurs z Milki mogą być pieguski (opis pieguskiCzeko) tak?

Tak . Mam zweryfikowane pozytywnie z pieguskami właśnie

Który to konkurs? Jest ich kilka. Chyba że na wszystkie  ; )

U Karlsbad w konkursie w DC też mogą być Pieguski emotka Nagroda za taki paragon już dawno wydana emotka Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

anaesth

#7248742 Napisano: 23.03.2025 19:42:14 w Czy informują/ informowali?
A czy opaskę na oczy z Naturelli ktoś wygrał? Nie to, żeby mi na niej zależało, ale myślałam, że ten konkurs to pewniak przy takiej liczbie nagród emotka  A widziałam tylko wpisy z workami i skarpetami, to może nie poinformowali wszystkich? Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7248711 Napisano: 23.03.2025 15:32:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
filemonek napisał(a):

nie polecam konkursu WINIARY,na 80 produktów  1 raz 50 zl.

Teraz pewnie trudniej jest wygrać, bo trwa loteria majonezowa. Chomikuj losy do kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
2 MDL, atyde25 0

anaesth

#7248044 Napisano: 20.03.2025 13:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TetsuDraco napisał(a):

Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

W regulaminie nie zauważyłem o tym wzmianki.

Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację?

była już o tym dyskusja , muffiny Wedel nie wchodzą w loterię, Wedel ich nie robi  tylko inna firma dodając Wedlowską czekoladę

Nie zauważyłem tego, ale wydaje mi się to absurdalne. Czy w regulaminie jest jakaś wzmianka o tym? Skąd kupujący w sklepie ma wiedzieć, że to nie jest produkt Wedel? Przecież ma w nazwie Wedel i ich logo?

Produktem promocyjnym są wyroby Lotte Wedel. Pewnie na kartonie zbiorczym od muffinek jest opisane, kto je wyprodukował. Ale to fakt, „mugole” z pewnością się na to nacinają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7247911 Napisano: 19.03.2025 21:23:59 w Dziś cieszę się z.....
lilichilimili napisał(a):

Z zestawu Coccolino emotka   emotka emotka Uwielbiam takie praktyczne nagrody, które wykorzystam. Czy to już starość, że człowiek cieszy się z produktów do prania? emotka

Mnie też ucieszył ten zestaw emotka A potem pomyślałam "teraz będzie problem, jak wpadnie jakiś fajny konkurs/loteria ze środkami do prania, bo po co kupować (i gdzie to wszystko pomieścić), skoro mam tyyyle Coccolino?" emotka (Aktualnej loterii Henkel ze śmierdzącym Silanem nawet nie biorę pod uwagę emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

anaesth

#7247895 Napisano: 19.03.2025 20:14:02 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Blikomania emotka Wszystko płacę tym głupim blikiem i co? I nico emotka

może za długo wbijasz te kody? Bo tutaj trzeba trafić w czas idealnie, a nie jak w bramkach wystarczy być po danej godzinie pierwszym.

Jak wylosują czas 12:08:01 to wygrasz tylko jak zrobisz zakupy o 12:08:01, jak zrobisz zakupy o 12:08:02 to nic nie wygrasz.

no ale te czasy to są przecież różne to skąd wiedzieć w jaki celować, czy ja czegoś nie rozumiem???

w dniu losowanie losują do danego dnia bodajże 500 czasów i później sprawdzają czy do tych czasów były zakupy. I później dopisują 143 osób do tych czasów. Więc może być ze do 300-400 czasów nie było żadnych zakupów. A tylko 100 czasów było wygranych, bo jak dwie lub więcej osób zrobiło zakupy w tym samym czasie są dopisany wszyscy do listy laureatów.

jednym słowem trzeba mieć szczęście i dzielić zakupy na dużo blików... No to chyba jednak mi się nie chce

Wychodzę z założenia, że jeśli los przewiduje dla mnie wygraną, to wygram którąś z tych pojedynczych transakcji emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7247558 Napisano: 18.03.2025 16:36:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
8igora9 napisał(a):

Człowiek sobie spokojnie fantazjuje, co by zrobił z 50 tysiaczkami, a potem się okazuje, że nie umie wygrać nawet szmacianej torby. 🫣🤣

I nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać emotka Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

anaesth

#7247557 Napisano: 18.03.2025 16:33:36 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
termitek99 napisał(a):

Czy wysyłali bilety do Fabryki Czekolady Wedla z 5 marca? Ktoś dostał z tego dnia wygraną?

Nie mam jeszcze z 4 marca. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7247494 Napisano: 18.03.2025 14:15:51 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

aster222 napisał(a):

T-Mobile wszystkie nagrody poinformowane czy tylko główne?

Raczej wszystkie, może jeszcze lego zostało.

Kiedyś dzwonili nawet z lodówkami turystycznymi wartymi 150zł (i to dobre kilka dni po poinformowaniu tych bardziej wartościowych wygranych), więc z Lego wartym więcej pewnie też będą dzwonić lub dzwonili emotka Obstawiam, że jeszcze tego nie zrobili, bo byłoby raczej więcej nagrodzonych na forum, a tak to mamy… 4? 5 osób? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7247258 Napisano: 17.03.2025 21:32:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Coś się popsuło. Początek miesiąca przyniósł kilka trafień w bramkach, a teraz pustki emotka
W Kinder przypada 27 bramek na dzień i ciężko jest trafić. No cóż, może pusta półka z mlecznymi kanapkami w Biedronce to dobra odpowiedź na pytanie "czemu nie mogę wygrać" emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7247023 Napisano: 16.03.2025 21:24:22 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie pytanie z serka topionego. Nie wiem co za poezyję mam tworzyć, bo tak naprawdę serek z wiosną nie ma wiele wspólnego. Trzeba się wspinać na nie wiadomo jakie wyżyny żeby cos naściemniać na taki temat. A ja go nawet lubię, tylko za cholerę z wiosną mi się nie kojarzy emotka
Żeby nie już tak nie marudzić to podoba mi się pytanie smolara o sąsiada.

Może coś, że jesz ich tak dużo, że niedługo zaczniesz wąchać kwiatki od spodu? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7246695 Napisano: 14.03.2025 15:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

W jakich sklepach kupię produkty Maoma? Szczerze powiedziawszy nigdzie ich nie widziałem emotka

Kiedyś były w Pepco i w Stokrotce emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7246511 Napisano: 13.03.2025 20:08:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0