Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tym roku jako dla 16 latków kupiłam majtki CK i dam pieniądze - wiem że będą się cieszyć bo są na etapie perfum CK i innych rzeczy z tej firmy więc znaczenie ma jaka "guma od majtek" wystaje ze spodni Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie że przez niedoczytanie regulaminu z konkursu nivea nie wygrałam walizki dla mojego fana myszki miki bo matka puściła zgłoszenie znowu na siebie a miesiąc temu wygrałam ręcznik. Jakby ktoś chciał pomóc chętnie przyjmę wskazówki bo mam ostatnią szansę do końca roku.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie wkurza mnie że wszyscy z troski/ciekawości pytają mnie co sobie w nogę zrobiłam że chodzę zimą(jesienią kalendarzową) w jednym sandale , ja poprostu lubię się wyróżniać a marznie mi noga tłumacząc pytającemu. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za wyróżnienie jeszcze nie przyszło. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zabraniam słodyczy i chyba dlatego ich tak do nich nie ciągnie. Zamiast ciasteczek wolą upieczone przez nas ciasto i uwielbiają galaretkę z owocami zwłaszcza jak matka ma czas i zrobi tęczową.
W przedszkolu jak dzieci mają urodziny jedni dają słodycze inni owoce a ja robię sałatkę owocową i babeczki z truskawkami oraz daję aby poczęstowali po cukierku. Dla każdego niejadka coś się znajdzie Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wymienię na paragony np.
- ITM