Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1:0 płatki Nestle
oraz cały tydzień jedne wielkie 0
nowy tygodniu bądź milszy dla mnie Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam u znajomej co ma córkę cała masa lalek Barbie i innych - oczywiście idealna figura. Od małego dziewczynki dostają jako wzór wychudzone lale z dużym biustem. Ale u tej samej znajomej po wymianie zdań została mi zaprezentowana lalka z DE na wzór Barbie ale mająca na czym siedzieć, z normalną łydką u nogi i ramionami.
A potem wytłumacz nastolatce że nie powinna się w tym wieku odchudzać jak za małolata bawiła się wychudzonymi lalkami w skąpych strojach.
Jednak dobieranie zabawek dla chłopców wydaje mi się łatwiejsze choć już wiem jakie lalki będę szukać dla mojej Dzierlatki Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najbardziej rozwaliła mnie sytuacja kiedy miesiąc przed rozwiązaniem byłam z chłopcami w kauflandzie a Pan widział że zmierzamy do kas expresem nas jeszcze wyprzedził i stanął przede mną, uśmiechnęłam się do niego jeszcze bo akurat wtedy bardzo dobrze się czułam i nie miałam ochoty na niepotrzebne wymiany zdań. Ale za to inny młody mężczyzna miesiąc po urodzeniu córki przepuścił mnie w kolejce w Biedronce, przecież nie będę tłumaczyć że ja już urodziłam a to pozostałości po ciąży
Ostatnio byłam z chłopcami u lekarza na kontroli po chorobie i weszła mama z małym 3mc dzieckiem. Przychodnia pełna chorych dzieci a ona się pyta kto ostatni. Mówię jej że niech się spyta Pań przede mną czy ją przepuszczą bo ja mogę te 10min dłużej poczekać a szkoda aby maluszek złapał zapalenie oskrzeli bo dzieci tak kaszlały lub zapalenie spojówki bo też z tym dzieci akurat siedziały. Całe szczęście mamy były wyrozumiałe i mimo opóźnienia przepuściły maluszka bo ja niestety raz tak do domu przyniosłam chorobę średniemu synkowi bo akurat nie miałam go z kim zostawić jak byłam umówiona ze starszym do logopedy.
A podczas tej samej wizyty za to inna Pani mnie zirytowała ponieważ przeszkadzało jej że mój średni syn już po raz trzydziesty któryś mówi wierszyk o kotku i rozlanym mleczku.. On ten wierszyk uwielbia i siedzi sobie grzecznie i po cichu mówi ten wierszyk w kółko. Pani widocznie woli jak dzieci biegają, krzyczą, kapryszą i mówi do niego czy już może skończyć? Więc zaczęliśmy ze starszym i średnim opowiadać historię o kogucie jak to małą mamę dziobnął w oko - 4 razy nam ta historyjka wyszła i była już nasza kolej do lekarza.. Pani chyba bardzo się cieszyła bo jednak wierszyk o kotku jest fajniejszy
Przykład idzie z góry więc dajmy naszym dzieciom dobre przykłady i jak akurat nie płaczą, nie krzyczą to pozwólmy ciężarnym pójść bez kolejki Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nivea 2:0
Fantasia 1:0
Murator 2:0
Media Expert 2:0
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dotarła i do nas zima ale kierowcy, służby jakoś słabo przygotowane i bardzo elegancko ubrani dwaj Panowie zakopali się na bocznej drodze którą też jechałam. Wyprzedziłam ich, zatrzymałam się i pytam czy może im pomóc, popatrzyli na mnie jak na blondynkę choć nią nie jestem i nikogo obrażać nie będę ale jak otworzyłam bagażnik i wyjęłam łopatę do śniegu i poprosiłam aby wyjęli sobie też worek z piaskiem to ich miny inaczej już wyglądały Po 15 minutach Panowie jechali za mną a między czasie stwierdzili że swoim żonom też muszą do samochodu spakować taki sprzęt
I bardzo cieszy mnie śnieg, dużo śniegu w moich stronach.. będzie kulig i bałwan popołudniu Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko Orkiestra bez Jurka to już nie będzie ta sama orkiestra, ten zdarty głos na koniec dnia i ta energia, żółta koszula i długo jeszcze wymieniać..
Ta tragedia nie miała mieć miejsca, ten wcześniejszy hejt na Jurka i Orkiestrę też.. w złym kierunku zmierzamy.. nie chcę pomagać to nie ale nie niszczmy czegoś co jak dla mnie przez 27 lat super funkcjonowało i chciałabym aby dalej tak było.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdy nie znamy dnia ani godziny.. biedne dzieci, żona, rodzina.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja 15mc Dzierlatka teraz nauczyła się podstawiać małe krzesełko do dużego i tak wchodzi na małe potem na duże potem na stół i na parapet - ściągam po 50 razy dziennie albo chowam małe krzesełka Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane