Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raffaello 2/0
nie wygrałam ale do ciasta wykorzystam.
Zatem czekam na inne nagrody.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możliwe że dało jakiś efekt bo dopiero od grudnia znowu coś łapią ale dramatu nie ma takiego i tej zimy jeszcze nie byliśmy hospitalizowani jak rok temu..
ale uważam że dużo dało że w czerwcu byliśmy 10 dni nad polskim morzem (a nie jak w latach poprzednich lecieliśmy za granicę) i jesienią też na parę dni nad morze wyskoczyliśmy. W tym roku w czerwcu powtórka - 10 dni nad morzem obowiązkowo i mam nadzieję że znowu dopisze mam cudowna pogoda, złota opalenizna, dużo miejsca na plaży Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- dzieci wróciły do przedszkola po feriach
- matka wróciła na fitness po 2mc od kontuzji
- udało się sprzedać samochód w tej cenie jaką za niego chcieliśmy mimo że handlarze męczyli dzwoniąc z różnych numerów i próbując zaniżyć, dużo zaniżyć wartość samochodu
- i jak matka wróciła z fitnessu to przed domem czekała niespodzianka - 20 swojskich jajek i worek ziemniaków
- wpadła mała wygrana ale jak wartościowa bo to książka Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja siostra na samym początku wygrała 50zł co mnie motywowało aby pić ich herbatki Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do tego 2x zwrot Kinley i 2x zwrot Duck Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.t-a-o.pl
lub Next, H&M, Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znam to bardzo dobrze.. dziś z dziećmi na śnieg wyszłam a tak to tydzień uziemiona z nimi byłam bo mi chorują zamiast razem to każde po kolei.. a teraz bardzo boję się odry bo są w naszym rejonie zachorowania.. moja córka miała być w październiku potem w listopadzie szczepiona ale jak nie chora to pediatra nasz chory to chłopcy chorzy i się do tej pory nie udało. Byłam z nią u lekarza w środę i pediatra mi doradziła że jak wyjdzie z tej grypy aby pilnie ją zaszczepić a tak to nie brać do aptek, miejsc publicznych i sklepów.. a dostałam smsa od znajomej co nasze dzieci chodzą razem do przedszkola że inne nieszczepione dziecko z naszej grupy ma odrę właśnie.. moje chłopaki nie chodziły do przedszkola teraz więc oby nas ominęło.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.insta...na.czajkowska/?hl=pl
a ja mam w domu zdrowe dzieci (przeziębione tylko) i jak rozleją herbatę itp.na świeżo umytą podłogę i się jeszcze obleją to się złoszczę na nich.. za taką pierdołę.. że podłoga do przetarcia znowu i ubrania do prania.. chciałabym aby mama Lili miała takie problemy jak ja.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kosmetyki Tołpa - konkurs Activia Kaufland Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem osobą wierzącą ale nikogo nie nawracam, z sąsiadami żyję w zgodzie choć dziwi mnie ich podejście wyprawić piękną komunię dziecku a dwa tygodnie po już komunista nie chodził do kościoła, a jak ksiądz chodzi po kolędzie to się nas pytają kiedy po naszej ulicy chodzi.. mają taki sposób bycia proszę bardzo.. ja moją 3 prowadzę do kościoła i uczę, wieczorami się modlimy razem ale nie będę zmuszać aby potem było z musu. Mamy fajną mszę o 12 dla dzieci, ksiądz gra na gitarze, trwa 50minut więc moje dzieci z radością chodzą oraz się nie nudzą a nawet pamiętają kazanie bo ksiądz fajnie prowadzi.. przez ostatnie dwie niedziele mieliśmy familiadę
W temacie wkurza mnie że średni syn znowu chory, dzwonię od 20min do przychodni aby go umówić do lekarza byłam 32 w kolejce oczekujących teraz jestem 15, a nie mam z kim dzieci zastawić na 15minut aby skoczyć do przychodni osobiście umówić bo 2 śpi a są ferie więc sąsiadki z dziećmi w domu, nie chce im wirusa sprzedać.. jak się dodzwonię to już na dziś miejsc nie będzie i pewnie jutro na wizytę a dziecko 3 dzień gorączkuje.. eh Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasami można modlić się ilościowo a nie jakościowo tak samo z chodzeniem do kościoła więc jak ktoś ma iść na mszę po to aby pójść i zrobić komuś przyjemność to dla mnie nie ma sensu. Tak samo chodzenie do spowiedzi po to bo święta i wypadałoby się wyspowiadać.. nie wspomnę już o posyłaniu dziecka do I Komunii Św jak i tak rodzina do kościoła nie chodzi i tylko dla przyjęcia i prezentów.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam nie grać w to ale robię dziś tort oreo więc ciasteczka potrzebne Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety bardzo wtedy ludzi w błąd wprowadzali, a jeszcze często przychodził agent po 5 latach i zamykał polisę i zakładał nową a ludzie myśleli że cały czas płacą jedną i tą samą ale numery polis były różne. Mam akurat koleżankę agentkę z Generali i co ona czasami opowiada do czego zdolni są ludzie aby zarobić na niewiedzy innych 500-1000zł to szok.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a przecież w innym sklepie było zakupowane więc nie wiem też czy tam trzeba go wykorzystać Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane