Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6587085 Napisano: 04.04.2019 13:27:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Złoty zajączek Lindt - ktoś już zliczył te zajączki? Zwłaszcza na tym filmiku, na drugim planie emotka Ktoś się podzieli, podpowie, może być priv

jakoś się nie umiem doliczyć - widoczne 13 + 2 w filmiku w wazonie +1 w filmiku w tle niewyraźny więc się zastanawiam czy wpisać 15 czy 16 - oczywiście to tylko moje spostrzeżenia nie podpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6586962 Napisano: 04.04.2019 08:37:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Edu Baby - klocki Wader emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6586961 Napisano: 04.04.2019 08:34:27 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza dobrobyt a w szczególności w ilości posiadanych przez naszą rodzinę obuwia emotka
Wieczorem zasiadłam pochować zimowe, wyczyścić, niepotrzebne wyrzucić, powyjmować wiosenne i noc mnie zastała.
Aż się luźno zrobiło jak to wszystko zniknęło - szok - jako nastolatka nie miałam tyle butów zimowych co moja mała Dzierlatka emotka
Stop - omijam obuwnicze szerokim łukiem dopiero na poszukiwanie letnich ruszam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6586907 Napisano: 03.04.2019 21:30:40 w Wkurza mnie...
Widzę że macie podobne zdanie jak moje odnośnie strajków i całej sytuacji  emotka
Nie mam dzieci w wieku szkolnym ale do czasu kiedy najstarszy syn zacznie edukację szkolną chciałabym aby trafił na nauczycieli z powołania, z wiedzą którą umieją przekazać.
W swojej edukacji miałam szczęście trafiać na cudownych matematyków. W podstawówce naszą matematyczkę uwielbialiśmy - nikt nie był nigdy zagrożony a najniższa ocena na semestr/ koniec roku była 4. Po lekcjach zostawała i tłumaczyła, jak trzeba było to jeszcze raz omawiała ten sam temat mimo że trzeba program zrealizować, każdy się cieszył na lekcję matematyki a jak Pani była chora to smutek w klasie.
W liceum trafiłam na matematyka wymagającego co uwielbiał brać do tablicy ale dzięki niemu zaczęłam na innych przedmiotach chodzić do tablicy bo szybciej pojmowałam jak na głos i z pomocą nauczyciela rozwiązywałam zadanie. Niestety mój wymagający nauczyciel przez 4 lata nie dał mi ani razu 5 na semestr i koniec roku co dla mnie było wyzwaniem i powtarzałam sobie - będę się uczyć bo chce sobie i jemu udowodnić że zasługuję na tą 5. Brałam udział w olimpiadach. W klasie maturalnej jako jedna z nielicznych zdecydowałam się pisać maturę z matematyki mimo że byłam zakochana po uszy - najpierw robiłam zadania z matmy a potem na randkę bo nie chciałam zawieść nauczyciela.
Na studiach znowu trafiłam na matematyka wymagającego ale moja chęć chodzenia do tablicy ratowała całą grupę i dzięki temu nie dostawaliśmy dodatkowych zadań.
Wszyscy czy to w liceum, podstawówce, studiach z matematyki zdawali z lepszymi ocenami nikt nie był zagrożony. Na koniec roku szkolnego to Ci nauczyciele dostawali najwięcej kwiatów.
Chciałabym aby też tak były uczone moje dzieci. I aby miały dzieciństwo - wracają ze szkoły, rzucają plecak, jedzą obiad idą na godzinę pobawić się na dworze z kolegami, na rower, potem siadają na godzinę do zadań domowych a wieczorem mają czas dla nas rodziców - obejrzeć wspólnie film lub upiec ciasteczka itp. Bo ja takie miałam właśnie czasy szkolne a nie w szkole nauka w domu nauka.
Dziś piękna pogoda - na ogrodach same przedszkolaki - szkolniaki albo na korepetycjach albo w domu w książkach emotka  smutne dzieciństwo Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6586883 Napisano: 03.04.2019 20:39:48 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

(trzeba kliknąć w obrazek, aby powiększyć emotka  ) 

wow.. potrzebuję 8h snu - wiem to od dawna emotka  będę co jakiś czas oglądać aby wiedzieć kiedy jestem wyspana lub udać się do lekarza emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6586694 Napisano: 03.04.2019 14:19:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
dala napisał(a):

emotka Adrian i Karolina - gratuluję wspaniałej wygranej   emotka

my też emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6586603 Napisano: 03.04.2019 12:06:39 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie zmiana czasu.. jakoś lepiej funkcjonuję w letnim i widzę że dzieciom też ta zmiana na lepsze wyszła emotka  mimo że tak mało śpię od 3 dni mniej zmęczona wieczorem jestem emotka

Również raduje mnie że po 5 latach magnolia pierwszy raz zakwitła - szok emotka a już w planach miałam że ją wykopię i nową kupię. Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

mama-l-k-m

#6586289 Napisano: 02.04.2019 15:09:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kwiecień witam bonem do Kauflanda emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6585953 Napisano: 01.04.2019 18:42:45 w SZUKAM....
Czy poda mi jakaś miła osoba rozwiązanie z krzyżówki z dzisiejszego faktu na PW? szkoda aby kupon się zmarnował a dzieci do malowania farbami połowę gazety zabrały bo myślały że stara.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6585879 Napisano: 01.04.2019 14:43:04 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W tymbarku zwroty można zgłosić się na 2 osoby z domu? Czytam regulamin i chyba nie ma ograniczenia... 

ile wychodzi ten tymbark na zwroty?  np na orlenie?

Na Orlenie kupując 3 rożne 18,97 
bp ma promocje i wychodzi 14,49  za 3 i tez kombinacja 3 smaków emotka   

kupowałam na Orlenie po 5,39 za 1l wszystkie smaki w tej samej cenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6585011 Napisano: 29.03.2019 11:22:54 w moje dzisiejsze wygrane :)

mama-l-k-m

#6583217 Napisano: 23.03.2019 11:09:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Termos Milka emotka
tradycyjnie co sobotę się udało ale już mi wystarczy 5 szt emotka  3 dla moich dzieci i 2 dla siostry - a biletów niestety nie trafiam emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6582657 Napisano: 21.03.2019 12:02:52 w Avanti
czytam i mi słów brak odnośnie komentarzy emotka
ŻYCZMY A NAM BĘDZIE ŻYCZONE  emotka

kto ma ochotę to głosuje na kogo chce i kiedy chce (rano, w nocy, w południe) a jak ma za dużo czasu na analizowanie, szukanie przekrętów - to dla swojego zdrowia niech idzie na spacer i się do ludzi zacznie uśmiechać emotka

to tylko KONKURS - nikt przez to życia nie straci, nie zachoruje (no chyba że z zawiści) - bo wydaje mi się że piszą tu gimnazjaliści którzy problemów życia codziennego nie znają.
To tylko konkurs i zasady takie a nie inne ustalono a jak będziemy tak postępować to dalej do wygrania będą miśki, termosy itp. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6582648 Napisano: 21.03.2019 11:54:58 w Avanti
FBemilia6 napisał(a):

Pracy nr 1 dzisiejszej nocy przybyło ponad 100 głosów  emotka emotka

i jaki z tego morał?? Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6582604 Napisano: 21.03.2019 10:46:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mnie Mk Cafe nie lubi choć kawę to tylko Inkę piję - ale chciałabym dla męża nowy ekspres i dlatego próbuję - a kawę się rozda bo zaraz będą zbierać dla ubogich produkty Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6582562 Napisano: 21.03.2019 09:50:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
LejziDejzi napisał(a):

Carex, kasa i produkty  emotka emotka emotka

i u mnie też ten zestaw emotka  2/4 zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6582303 Napisano: 20.03.2019 11:36:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Twoje zdjęcie zachwyciło nasze jury, w związku z tym wygrywasz zestaw klocków Wader Blocks 102 Elements emotka z EDU BABY   Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6582107 Napisano: 19.03.2019 19:27:41 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

asandraa napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

vegeta kuchnia regionalna?

Wiadomo już coś? Informowali?

Tez jestem ciekawa

dalej cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6582019 Napisano: 19.03.2019 16:10:24 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Wkurza mnie egoizm niektórych kierowców. 
Jak taka menda nie może poprawnie zaparkować, tylko tak, jak mu/jej się wjedzie?? Nieważne, że stoi po skosie albo zajmuje 2 miejsca. Ważne, że on/ona stoi!! 
Tak mnie zastawił, że nie miałam jak wsiąść do auta (zaparkowałam centralnie na miejscu postojowym). Dobrze, że po prawej stronie było miejsce, to wsiadłam przez stronę pasażera.
Gdyby nie to, że ta menda miała wykupiony parking do 16, to bym poczekała na nią  emotka emotka

bardzo dobrze Cię rozumiem emotka  jak parkuję będąc z dziećmi to szukam miejsc gdzie mogę bez problemu z każdej strony drzwi otworzyć i maluchy odpiąć/zapiąć pasami, wyjąć wózek z bagażnika lub spakować zakupy. Wracam i często gęsto od strony mojej nie idzie wejść - nie wspominając wsadzić Dzierlatkę do fotelika - a co najlepsze przeważnie "blokuje" mnie inny pojazd w którym jest/są foteliki dla dzieci. Ciężko spojrzeć że w samochodzie obok też jeżdżą dzieci i rodzicowi który wróci będzie trudno wsiąść z dziećmi emotka

a jeszcze bardzo mnie wkurza dalsza sąsiadka która dostała od rodziców sportowy samochód na swoją 18tke i w zeszły poniedziałek na zakręcie wyprzedzała rowerzystę bo się spieszy do pracy na 9 a była 8:55 i gdybym nie zjechała na pobocze i jechała pomału to byśmy miały czołówkę. W piątek ją spotkałam jak byłam z dziećmi na spacerze i zwróciłam uwagę za zaistniałą sytuację - ona nawet nie raczyła przeprosić. Wczoraj wracałam do domu przed 9 i co - gnała znowu i środkiem na zakręcie bo to droga boczna - a ja znowu na pobocze zjechać jej musiałam bo mi szkoda zdrowia i samochodu którym jeżdżę - tak bym nie zjechała jej.  Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6581713 Napisano: 18.03.2019 21:49:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
agaro3 napisał(a):

termosik ,właśnie wpisałam paragonik i jest..jupi

i u mnie przed chwilą emotka Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0