Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6603808 Napisano: 27.05.2019 22:11:02 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

bruce napisał(a):

Szukam info, jak oceniacie stolik śniadaniowy z BelVity? Dobry jest? Solidny? Wart swojej ceny z paragonu?  emotka

czy ceny wart nie wiem bo się nie znam, ale na pewno solidny

solidny, córa na nim nawet siedziała na ogrodzie - córa cała, stolik cały emotka
jestem zadowolona z wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6603701 Napisano: 27.05.2019 16:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Czy Robico wysyła jakieś maile z informacją o wygranej i o tym, co dalej począć, czy samemu trzeba to ogarnąć? Bo w piątek pojawiły się wyniki, ale żadnego maila nie mam. Mam spakować nakrętki i paragon, dopisać swój adres i im wysłać? emotka

Tak, rozsyła maile o wygranej. 
Nakrętki w kopertę i do nich pocztą, a dane na maila trzeba odesłać. Sprawdź spamy i te inne emotka

Sprawdziłam i nigdzie nic, moja poczta tego maila zeżarła, wchłonęła bez śladu. Kiedy dostałyście, Dziewczyny, maile odnośnie wygranych z drugiego etapu? emotka

23 maj 12:33

Dzień dobry,

Mamy przyjemność poinformować, że Twoje zgłoszenie w konkursie „Poleć z Robico” zwyciężyło i zostanie nagrodzone walizką SAMSONITE.

Zgodnie z regulaminem konkursu w celu przekazania nagrody prosimy o: 1. Przesłanie do nas czystych (umytych) nakrętek lub opakowań z Kodami Promocyjnymi zarejestrowanymi w Konkursie wraz z kserokopią dowodu zakupu (paragon/faktura) kefirów ROBICO na poniższy adres: Agencja Reklamowa CzART Sp. z o.o.
ul. Fabryczna 1953-609 WrocławZ dopiskiem: "Poleć z Robico" 2. Oraz o przesłanie (za pośrednictwem emaila) poniższych danych celem wysyłki nagrody:

a) imię i nazwisko,
b) pełny adres zamieszkania,
c) numer telefonu kontaktowego,
d) numer PESEL (w  celu  wypełnienia  zobowiązania Organizatora jako płatnika podatku od nagrody)
e) adresu e-mail

Informujemy, że przesłanie nakrętek lub opakowań z Kodami Promocyjnymi oraz danych o których mowa powyżej w  terminie do siedmiu dni od otrzymania tej wiadomości, jak również podpisanie w obecności kuriera protokołu odbioru nagrody jest warunkiem koniecznym do wydania Nagrody. Niepodanie danych lub podanie nieprawdziwych danych bądź nieprzesłanie nakrętek lub opakowań z kodami wraz z dowodem zakupu skutkuje utratą przez Laureata prawa do Nagrody.

W razie pytań bądź wątpliwości pozostajemy do dyspozycji,

Pozdrawiamy,

Zespół Robico Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6603150 Napisano: 25.05.2019 00:01:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
00:00:00 FARTUCH KASZTELAN NALEŻY DO CIEBIE

sąsiad chciał fartuch ma emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6602991 Napisano: 24.05.2019 12:29:47 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

z tego, że w końcu powiedziałam w mojej pracy, że się spodziewam drugiego potomka. Mam traumę z pierwszej ciazy, gdy prezes przy wszystkich pracownikach wyrazil swoje niezadowolenie. Przyjeli to na spokojnie, dali do zrozumienia, że na pewno nie chcą żebym pracowała do pierwszych skurczów (ah witajcie ponownie konkursy!). W zasadzie rozważałam albo zmianę pracy, albo ciążę, więc nawet lekki smuteczek ogarnął moje serducho. Ale w koncu kamien z serca, teraz tylko, żeby z dzieckiem wszystko było ok emotka

Gratulacje emotka  uważaj na siebie i dbaj o Was emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6602632 Napisano: 23.05.2019 13:53:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
soulfly napisał(a):

Walizka Samsonite z Robico emotka  

i u nas też emotka  akurat dla córki bo ona jeszcze swojej nie ma emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6601910 Napisano: 21.05.2019 12:52:07 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie pogoda ale najbardziej po długotrwałych poszukiwaniach w internecie zamówiłam w niedzielę sukienkę - dzisiaj przyszła i jest idealna na wesele na które idziemy w czerwcu  emotka  mąż twierdził że nie dam rady tak bez przymiarki, kilku godzin szukania po sklepach a jednak sie udało emotka wyglądam i czuję się w niej pięknie i taką właśnie chciałam - do tego w poniedziałek kupiłam sobie buty które idealnie pasują więc mogę spokojnie jechać na urlop a po powrocie iść z rodziną na ślub emotka
Dzieci ubrane, mąż ubrany i matka też - sklepy internetowe polecają się dla rodzin 500+ Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6600648 Napisano: 16.05.2019 20:39:31 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Nie wkurza mnie, tylko jest mi niewiarygodnie smutno... emotka Dzisiaj 16.05 rocznica śmierci Taty, a w maju czekają mnie jeszcze urodziny Mamy 25.05 i Dzień Matki. Nie wiem, jak przetrwam ten miesiąc. emotka Każdy mail, każdy sms przypominający o Dniu Matki i prezentach ("Nie zapomnij!" - nie, na pewno nie zapomnę, aż za dobrze k***a pamiętam), jest jak nóż wbijany w serce. Minęło już trzy i pół miesiąca od śmierci Mamy, a ja nadal płaczę, nie potrafię ani uwierzyć, ani się pogodzić. Kiedy przyjdzie wreszcie ulga i spokój?
Maj, mój najpiękniejszy miesiąc w roku - do tego stopnia ukochany przeze mnie, że na przekór przesądom brałam ślub w maju - stał się miesiącem przeklętym... Nie potrafię się cieszyć ani zapachem konwalii, ani bzu, i pierwszy raz chyba od zarania (moich) dziejów, nie szukam pięciopłatkowych kwiatków bzu. Bo i po co? Chyba że... dla innych.

mój tato zmarł 5 lat temu i... jak o nim mówię zawsze mam łzy w oczach ale już nie mam pretensji oto że moje dzieci nie mogły poznać dziadka, że jeszcze mógł być z nami. Pomału pogodziłam się z jego odejściem..
Lubię słuchać tej piosenki kiedy myślę o bliskich którzy zbyt szybko odeszli

https://www.youtu.../watch?v=x4FVLfaKZig Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mama-l-k-m

#6600567 Napisano: 16.05.2019 17:28:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zasłony TUCKANO  z konkursu "wiosna na parapecie" deccoria emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6600317 Napisano: 16.05.2019 09:46:35 w Wkurza mnie...
wkurzyłam się sama na siebie  emotka  w nocy oglądałam torebkę na wittchen i zamiast od razu ją zamówić to poczekałam do rana bo chciałam jeszcze coś domówić  i się wyprzedała. A przecież darmowa dostawa dzisiaj i mogłam w nocy zamówić i jak co to teraz drugą rzecz a i tak kosztów nie pokryje.. eh.. i oglądaj inne lub czekaj kiedy się pojawi Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6600211 Napisano: 15.05.2019 21:48:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kefir Robico - kubek Contigo emotka

gratulacje dla KOBIETY która wygrała voucher - byłaś moją faworytką emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6600196 Napisano: 15.05.2019 21:08:00 w Loterie bramkowe
lale3ka napisał(a):

stasia98 napisał(a):

Zgłosiłam już ponad 120 kodów z kasztelana z różnych adresów mailowych i nic, ktoś coś w tym wygrał?

ja też masę zgłosiłam i pudło za pudłem-nie wiem ile jeszcze  piwa wytrzyma moja wątroba emotka

na 24 kody mam dwa fartuchy kasztelan - made in china emotka  zgłoszenia słane o 00:00:00 znajoma też o tej godzinie trafiła - teraz w innych godzinach puszczałam ale z marnym skutkiem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6599948 Napisano: 15.05.2019 13:00:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
tel przed chwilą Polomarket Tymbark - karta Orlen 150zł - zgłoszenie wysłane na ostatnią chwile aby paragon się nie zmarnował  bo weny nie miałam 1/1 emotka  
UlCiAh dziękuję za paragon emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6599712 Napisano: 14.05.2019 21:31:21 w Loterie bramkowe
podsumowałam loterie piwne

EB 1/3 - 50zł 
żywiec 1/9 30zł kod do empiku
Kasztelan 2/24 2- fartuchy kasztelan

więcej rodziny nie rozpijam emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6599503 Napisano: 14.05.2019 16:03:32 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Wkurzają mnie handlarze samochodowi. Niby są tysiące aut na rynku. Niby już jakieś sobie znalazłam (na które mnie stać- i na naprawy którego nie wydam milionów monet) i... to jednak nie to, bo samochód po obejrzeniu przez mechanika okazuje się taką kupą złomu, że aż szkoda.
Czy ja kiedyś kupię ten ch*****rny samochód? Bo o wygraniu nie mam co marzyć.

To mój mąż pojechał kiedyś po auto na drugi koniec Polski, bo znalazł wymarzone auto - facet prezes wielkiej firmy, stateczny i poważny Pan - zachwalał super och i ach - pierwszy właściciel, bezwypadkowy itd. itd, mąż sprawdza auto, a na mierniku lakieru brakuje skali emotka , a śruby pod autem w innym kolorze itp. i mówi - panie, przecież on chyba powinien stać na szrocie, albo do kasacji, bo chyba czołg po nim przejechał, a on na to - nieważne, że po wypadku, ważne, że dobrze zrobiony emotka

I tak to właśnie wygląda. Ja się załamałam totalnie.

znajdziesz - głowa do góry. My tak w 2013 roku szukalismy rocznego, z małym przebiegiem, bezwypadkowego i w beżowym kolorze bo się uparłam że innego nie chce emotka  po 4mc poszukiwań udało się - mam go dalej i szczęśliwie przejechałam nim 70tys km emotka  za rok chcę wymienić na nowy model a już mam 2 chętnych na niego bo zadbany, z małym przebiegiem, serwisowany emotka
kupiliśmy od małżeństwa co spodziewali się 4 dziecka i było dla nich za małe więc po roku sprzedawali - a my wtedy mieliśmy tylko pierwszego syna emotka  choć ostatnio prowadzę męża samochód i przy wymianie też chcę automatyczną skrzynię biegów emotka  bo bardzo polubiłam taką jazdę a po mieście z dziećmi idealnie się prowadzi emotka   Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6599481 Napisano: 14.05.2019 15:42:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
guru800 napisał(a):

Czy z Kauflandu wszystkie smsy idą na raz, czy dzielą to jakoś na sklepy?

U mnie o 14:29 emotka

a kiedy będzie informować Robico za I etap? bo czytam regulamin i nie widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6599439 Napisano: 14.05.2019 14:49:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
masza napisał(a):

kaufland budżet

mam i ja emotka   Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6599371 Napisano: 14.05.2019 13:39:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
EB  - 50zł 1/3 wczoraj pierwszy raz wysłałam kody emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6599077 Napisano: 13.05.2019 21:30:35 w SZUKAM....
Jakie SPA polecacie na weekend oprócz Verde Montana czy Hotelu Ossa?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6598676 Napisano: 13.05.2019 09:43:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD - fartuch kasztelan wygrana 09.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6597382 Napisano: 09.05.2019 10:43:59 w SZUKAM....
Czy ktoś pomoże mi wygrać kask lub plecak z danonków? zostały mi 3 pragony - nie chcę dla moich dzieci tylko dla córki koleżanki która ma zespół Downa a jest cudownym pogodnym dzieckiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0